Τι μάρκα μπύρας προτιμάτε;

Αυτο που τις βρισκετε ιδιες, τρελαινει εμενα…:stuck_out_tongue: Η Amstel δεν πινεται…Η Heineken ειναι απο τις αγαπημενες μου. Διχασμενη προσωπικοτητα ειμαι;

Ο,τι να 'ναι είσαι!!:stuck_out_tongue:
Και εγώ μόνο Heineken πίνω,αλλά επείδη μ’αρέσει το κουτάκι…
Τι να πω… μπορεί να έχεις καλύτερη αίσθηση της γεύσης από εμάς

Τη Heineken δεν την πινω καθολου γιατι ειναι πολυ πικρη ενω η Αmstel ειναι σχεδον γλυκια.Το σιγουρο ειναι οτι δεν εχουν καμια σχεση μεταξη τους… :wink:

Μήπως έχεις μπερδευτεί λιγάκι? Η Αmstel είναι η πίκρα προσωποποιημένη. Η Heineken όχι ότι είναι γλυκιά, αλλά έχει μια ανθρώπινη, ανεκτή γεύση.

Γι’ αυτό σε λέει αγαπούλη ο bluezlick!!! :lol3:

:lol2: :lol2:

Οντως η Amstel εχει μια πικριλα.Η Heineken ειναι πιο καλη.
Τελευταια παντως πινω κυριως Kaiser και Fischer.

Πόσο φλώρος είμαι που τώρα πια αν δεν έχει μύθο ζητάω Carib ή Corona??

Ακριβως. Η Amstel ειναι πολυ πικρη.

Eσυ λαδακι να ζητας μη σκουριασεις.
:-s

Είμαι ενα τσιπακι τόσο δαααα :-- :-- :-({|=

Επισης γαματη ειναι και η Stela. :wink:

Αγαπημένες Lucifer, Leffe, Bud, McFarland
Xειρότερες Ηeineken, Amstel αλλά επειδή στα περίπτερα έχει μόνο αυτές πίνω μπόλικη Amstel
Eπίσης μια Wind είναι εξαιρετικά φθηνή αλλά τα σπάει(πωλείται σε Μασούτη για τους βορειοελλαδίτες)

'Εχει δοκιμάσει κανείς Belzebuth?Μου έχουν πει οτι είναι εξαιρετική,αλλά δεν υπάρχει πουθενά

Μe too!!!

Mην τους ακους γειτονισσα…8) 8)

Aγαπημενες McFarland και Lucifer…

Eίχα δοκιμάσει στο φεστιβαλ μπύρας, και αν δεν κάνω λάθος την έχουν και τα DIA. Αλλιώς μπορεί να την βρεις σε κάβες υποθέτω. Είναι από τις πιο heavy μπύρες, αν θυμάμαι καλά είχε πάνω από 12% alcohol.

No doubt about it
I can’t live without it - alcohol!

Tankard ???

Standard Tankard. ( το alcohol )

στα carrefour σιγουρα…:thumbup:

ξέχασα να πω και τι προτιμάω…παρεπιμπτόντως κάνω και συλλογή μέχρι τώρα είμαι στις 128…λοιπ;oν για δυνατή μπύρα samichlaus(αυστριακή) βαθμοί:14%!!,ξανθιά μπύρα σαν νεράκι η veltins γερμανική,βαθμοί:4,8%,μοναστηριακή μπύρα La Trappe “dubbel”,Ολλανδέζικη,βαθμοί 6,5%,περίεργη μπύρα η schlenkerla καπνιστή μπύρα από Βαυαρία βαθμοί 5,1%…αυτά!!cheers!!!