Τι μάρκα μπύρας προτιμάτε;

warsteiner τα σπάει κανονικά!!!
με μπυρά μεθάς αμα την πιεις μονορούφι…κανονικά,δε μεθάει…
δεν πιστεύω κανείς σας να την πίνει με καλαμάκι???

κι ομως το’χω κανει κι’αυτο. δεν ειπα οτι με μπυρα μεθας ευκολα, το αντιθετο, ειναι πολυ δυσκολο οπως λες και εσυ. εσυ μπορει να χρειαζεσαι 30 αλλος 20 αλλος 10, δεν ξερεις. παντως σιγουρα θελει ακομα περισσοτερη προσπαθεια να μεθυσεις με μπυρα αμα πινεις κανονικα και σιγα σιγα. και το υποβρυχιο που αναφερθηκε αν γινει σωστα και με καλο συνδυασμο. πχ.τεκιλα-μπιρα σε στελνει αδιαβαστο…

Ένας φίλος μου χθές που ήταν σούρα:lol:

Ξεθαβω τωρα που εχουμε Ιουνη μηνα.Σιχαινομαι Ηeineken και αγαπημενη μου ειναι μυθος γιατι ειναι νερακι.Δευτερη επιλογη Amstel γιατι ετσι μου αρεσει… :smiley:

Και εγώ τώρα τελευταία προτιμώ Μύθο

Το χειροτερο μεθυσι το κρασι…:frowning:
Η μπυρα οντως δεν μεθαει γιατι στην 3η-4η το πολυ εχεις πεσει για νανι. Νυσταζει η ατιμη…:stuck_out_tongue:

Πάντως έγω έχω κάνει απίστευτα μεθύσια με μπύρες και ας λέτε ότι δεν μεθάει. Σε πανυγήρια στο χωριό μου κ έτσι κυρίως. Αγαπημένες μου οι Amstel Bock, Kaiser, Alfa, Lucifer και άλλες.

Μια Βέλγικη μπύρα που λέγεται tsukasi blue, ή κάπως έτσι. 9% αλκοόλ, σώμα γεμάτο.

Η καλύτερη που έχω πιει ειναι η βέλγικη Lucifer 8% (ξηρή,με άρωμα βανίλιας)

Η πιο τελεια μπυρα που εχω πιει ειναι μια Paulaner σ’ενα πλοιο καποτε.

Για το σπίτι πέρνω Kaiser, ή αν βρω Paulaner

Σε μπυραρία με μασαμπούκα Κwak (καπνιστή), Kraft (καπνιστή), ή Franciskaner (weiss την ξανθιά)

Η καλύτερη Weiss είναι κατ’ εμέ είναι η Erdinger:wink:

Πολύ καλή και την βρίσκεις και εύκολα.

Δοκίμασε και την Μeissel’s Weiss (σκούρο χρώμα και αρκετά δυνατή)

Wersteiner
Kaiser
Beck’s
:drunk:

Τη βρίσκεις εύκολα?

Ίσως σε κανά “ΑΩ” και “Σκλοβενίτη” (μην πουν ότι διαφημίζουμε και τα super market). Εγώ είμαι τυχερός γιατί το super-market της γειτονιάς φέρνει κάτι τέτοια κουλά

ΟΚ,θα το τσεκάρω:wink:

αυτό που βρίσκετε διαφορά σε amstel και heineken συσκευασμένες,μερικοί με τρελαίνει πραγματικά:lol: :lol:

Μαζι σου…