στην Ελλάδα νερό πίνουμε όχι μπύρα
paulaner, leffe,heineken,KAI PAGOMENI BUUDD!!!
Δεν μου αρέσουν οι μπύρες
Αν είναι να βγεις και να πιεις πάρε Τεκίλα 8) 8)
Pescal μήπως?
ν’αχεις φαει πριν αρχισεις να πινεις ομως…
εσύ … όχι οι άλλοι… :lol: :lol: :lol: :lol:
οσες και να πιω, σαν τη heineken δεν ειναι καμια… κλασσικουρα, το ξερω αλλα…[-X
… μονο η desperados μου ειχε κανει ενα κλικ παραπανω, αλλα και παλι θελω την κλασσικουρα…
FISHER FISHER KAI PALI FISHER…
Apo mayres i guiness einai fantastiki
Stis kokkines vasileuei h mcfarland
prepei na anixoume kai kanena fan club :lol: :lol:
όταν πίνεις heineken εσύ πίνεις μπύρα??μόνο για σουβλάκια είναι
Ε καλά για άλλη περίσταση είναι η μπύρα για άλλη το ποτό.
Η μπίρα για μένα είναι για να ξεδιψάσω και πίνεται γρήγορα ενώ ένα παγωμένο Tanqueray για μένα είναι άλλη φάση.
To αγαπημένο μου ποτό χαλαρά.
Guiness και τα μυαλα στα καγκελα.
H μπυρα τα σπαει!Μεθαω ευκολα και ειναι το μονο ποτο (αν θεωρειται ποτο) που δεν με πειραζει και μεθαω μετα απο το τριτο ποτηρι.LOL!
Οταν βγαινω παιρνω συνηθως ή πρασινη ή Corona.
πολυ δυσκολο να μεθυσεις με μπυρα, αλλα αν τελικα τα καταφερεις ειναι απ’τα χειροτερα μεθυσια…
Αυτό το λες γιατί δεν έχεις μεθύσει με κρασί! :lol:
Η μπύρα απλά δεν μεθάει! Έχω πιει περίπου 30 μπύρες σε ένα βράδυ και δεν κατάλαβα τίποτα. Βέβαια κατούραγα μέχρι το πρωί αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία…
Πιες μπυρα μονορουφι σαν σφηνακι να δεις πως μεθας (και δεν ενοω υποβρυχιο γιατι αυτο τα κωλοσπαει)
:lol: :lol: :lol: Αυτό το κάναμε στο γυμνάσιο! Μετά μας έβγαιναν αφροί από τη μύτη… χαχαχαχα!
Δεν θυμάμαι να μέθυσα ποτέ έτσι όμως. :-k
Καλά ρε παιδιά… Ακόμα με αυτό το νερόπλυμα από κριθάρι ασχολείστε?
Αν η μπύρα κάνει ένα από τα χειρότερα μεθύσια, τότε εγώ παίζω κιθάρα σαν τον Malmsteen…
ΥΓ. Πέρα από την πλάκα, εμένα το αγαπημένο μου ποτό είναι η … Coca-Cola!!! Έχει πολύ γέλιο όταν αραιά και που αν έχω όρεξη τη ζητάω από μπάρμεν!!!:lol: :lol: Με κοιτάνε με περιέργεια!!!:lol: :lol:
rudolf ,
χαχαχα!!!:lol: καλο!
… γουσταρω και τα σουβλακια τρελα!!! αν και δεν τα τρωω πινοντας heineken! … μου χαλαει τη γευση!!:?
Αν είναι να πιάσουμε τις κλασσικές περιπτεριακές μπυρες, ΑMSTEL…
Επίσης, για οσους γνωριζουν, απο λαδοκολλιακές μπυρες στηρίζουμε Kaiser και Μύθο…
Κι εσυ μωρε, μου εμαθες και την Desperados…
Σωληνα Warsteiner και αγιος ο Θεός, αρκει να έχει κάποιος γιορτή/γενέθλια… Και φυσικά Δον Κιχώτη να σερβίρει.
Α ρε ποικιλία μπύρας τα κατάφερες παλι και σε νοστάλγησα…
Το πιασες!!!