Heineken και Amstel αν δεν έχεις μόλις βγει από παραλία και έχεις μόλις πάει σε παραθαλάσσια ταβέρνα είναι μαρτύριο να τις πίνεις.
Κάτουρο ξεκάτουρο [που δε νομίζω] δε παύει να είναι φθηνή. Διοτι με 5 ευρώ μπύρα θα πάρεις 3-4, ενώ απο 6μιση και πάνω 1-2.
Εγώ αγοράζω κάτι Τούρκικες από την νούμερο 1 αλυσίδα απαλλοτριωμένων σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα. Κάνει 40 λεπτά το μεγάλο κουτάκι. Τζετ. Αμστελα και χαηνέκενα είναι ακριβές…
αρκεί να είναι πολλές και ότι νάναι:p,ε ντάξει τείνω προς την κορόνα:p
Bud… αν δεν έχει Corona.
Eλπίζω να ήπιατε άφθονες Guinness σήμερα!!! St. Patrick’s day today!!
Eεεεεεεεεεεεεεεεεεεεετσι!!! Σημερα ΜΟΝΟ Guinness!!!
Happy St. Patrick’s Day mate!!!:drunk::drunk::drunk:
O Kαρατζαφερης λεει να στηριζουμε ελληνικα προϊοντα για την ελληνικη οικονομια προδοτη τουρκοσπορε.
Ον τοπικ κατι fink brau που φερνει το lidl παιρνουν οι γονεις μου, και ειναι αρκετα ευγευστες:)
Ωραίες και φτηνές αυτές.
Αλλά όταν μιλάμε για μπύρα, εννοεούμε Kaiser! 8)8)
καλα εδω αυστρια το πιο κουφο ολων ειναι οτι η πιο ακριβη μπυρα ει ναι η χαινεκεν. Βρισκεις ξερω γω την kwak για παραδειγμα, φανταστικη βελγικη μπυρα στα 3 ευρω σε μαγαζι, ενω η χαινεκεν μπορει να εχει 3.5. Δεν γινονται αυτα. Στην Ελλαδα η kwak αν την βρεις πουθεναμ θα την βρεις 6-8 ευρω. Ειναι τρελοι αυτοι οι αυστριακοι. Αμστελ δεν υπαρχει πουθενα. Ουτε paulaner, franziskaner. Αντιθετως δοκιμασα μια μπυρα την Gosser οπου ειναι 40% μπυρα και 60% χυμος λεμονι και γαμαει απειρα, ειδικα για καλοκαιρι θα ειναι υπερτουμπανο, υπερδροσιστικη…
Η Χαινεκεν και στη Γερμανια ηταν αρκετα πιο ακριβη.Μαλλον ειναι ο τροπος τους εκει εξω να σου λενε “Φιλε αφου εισαι μαλακας,δωσε κανα ευρω παραπανω”.
ξερεις την χαινεκεν την φτιαχνουν στην Ελλαδα.δεν ειναι εισαγωγης.
αν ηταν θα βλεπες τιμη που θα ειχε.
και μην πινετε μπυρες.
οι αντρες πινουν τζακ.
Hπια Guiness σημερα αλλα δεν ηξερα τι μερα ειναι
Λοιπον αποψες πηγα για Guiness σε μια ιρλανδικη pub εδω στο Graz. Αφενος εγινε της πορνης στο μαγαζι, ελεω St. Patrick’s Day, αφετερου-γενικο συμπερασμα αυτο, εδω τουλαχιστον στην αυστρια, δεν ξερουν να κανουν προγραμμα οι DJs. Οτι ναναι. Μα οτιναναι. Δε γινεται κυριε μου μετα απο Rory Gallagher να βαζεις rnb, και τετοια ημερα. ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ.
Επιτέλους σήμερα proper Guiness στη Rosie O’ Grady. Της πόρνης σήμερα με ζωντανή ιρλανδική μουσική και τους βλαμμενους να χοροπηδάνε. Happy St. Patrick’s Day !!!
Γιες σερ!
Βασικα εννοουσα οτι μπροστα στις γερμανικες μπιρες η χαινεκεν ειναι μια μαλακια και μιση,αρα καλα να παθεις αν παρεις εκει Χαινεκεν.Αλλα νταξ,εγω δεν θα σωσω το μεταλ.
Σε μαγαζιά συνήθως Bud ή MacFarland. Και Corona καμιά φορά. Heineken δεν τη μπορώ, μου χαλάει τη διάθεση.
Ths poutanas milame egine x8es.
Cheers Mate!
(Zhsame kai megales stigmes me th koupa ths celtic dw panw :p)
Εγώ τίμησα τοJames Joyce χτές !!! Αν και St Patrick’s νοείται μόνο στο Dublin βέβαια, πάλι ήπιαμε έναν τόνο pints χτες!!!
Ω ναι!!
Οπως μου στειλανε και σε email απο το Celtic Superstore:
Goals from Darren O’Dea and Aiden McGeady delivered Celtic’s first silverware of the season, sealing a 2-0 win over Rangers in the League Cup Final! With tomorrow being St Patrick’s Day it was fitting for the final to be settled by the 2 young Irishmen!
Eτσι, δεν τους χαλασε τους πελατες!! 2 γκολακια απο 2 Ιρλανδους και αντιο σε αλλη μια κουπα!!:bye::har:
Slainte!!!:drunk: