Ήπια newcastl (μπομπολια μπυρες, πανε στα καστρα να πιεις σωστη μπυρα:lol:) και ηταν γαματη. Αλλο που ο Jim λεει οτι ειναι πικρη, εινια γλυκια
Αρκετα μπορω να πω.
Η σταυροφορια μου κατα του κριθαροζουμου ονοματι Amstel ειχε τεραστια επιτυχια !
Μονο ενας απο ολη την παρεα πινει ακομα Amstel !
Kaiser & Fischer.
amstel & cooper 100s ειναι για τους οικοδομοι!
ακομη δεν μπορω να καταλαβω τι στο καλο βρισκουν σε αυτη τη μπυρα!
E τετοιος ειμαι και εγω αλλα πλεον δεν πινεται αυτο το πραμα.
Εχει δοκιμασει κανεις μπυρα με σιροπι φραουλας?
Οχι,δεν ειναι συγκεκριμενη μαρκα,εννοω να βαλετε εσεις το σιροπι στο ποτηρι σας…
ειναι κατι αναλογο του “μπυρα με γρεναδινη”?
γιατι ειναι ψιλοαηδια.
Ναι την εχω δοκιμασει,αλλα δεν ελεγε πολλα.Ειναι μικρη,αναγουλιαρικια, με πολυ αλκοολ (νομιζω εχει τεκιλα μεσα?) και ακριβη για αυτο που προσφερει!
Τη δεδομενη περιοδο πινω ασταμητα Kozel βαρελι.Ειναι τσεχικη και οπου τη βρειτε χτυπηστε αβλεπη!!!
(lol απο Lucifer σε Kozel,τραγος στα τσεχικα,μπλακ μεταλ ποστ το καναμε).
Oi εταιρες αγαπες μου ειναι Schlenkerla η καπνιστη (θυμιζει περισσοτερο μετσοβονε τυρι παρα μπυρα:lol:)
και η εξαιρετικη ελληνικη Craft, στη “θολη” της εκδοση!!!
[-X
το γεγονος οτι εχει σχεδον τριπλασια ποσοτητα αλκοολ την βαζει σε αλλη υποκατηγορια μπυρας.
αλλα οχι και αναγουλιαρικη!
με 2 γρηγορες τετοιες (καθοτι ειναι σε σφηνομπουκαλα) εισαι ετοιμος/η για την εκκινηση μιας ολονυχτιας μπυροποσιας!
…
[SIZE=“7”]FAIL[/SIZE]
γουαου!!!τετραδυμα!!!#-o
ρε παιδια ξερουμε ποσο γουσταρουμε ολοι να γραφουμε fail με μεγαλα μπολνταρισμενα γραμματα, αλλα δειτε πρωτα λιγο καλυτερα τα ποστς ε
Αυτή είναι φινλανδική ε?ακόμα να δοκιμάσω!
(λαλαλα…το καμένο!:p)
ναι φινλανδικη φτιαγμενη με northern pride κατω απ τον ηλιο του βορρα δοκιμασε οπωσδηποτε:)
Θα θελες να είναι Fail αλλα ειναι 5 οι λόγοι όσο αδαής και να είσαι…
ST. PAULI ΛΕΜΕ ΡΕ ΓΑΤΑΚΙΑ!!!
Ρε εγω δεν το καταλαβα παντως.εξπλειν πλιζ:-s:-s
+1000
Εχει το ίδιο ονομα με την ομάδα ρε. Δε μπορει να μην είναι καλη.
Αυτο το ειδα,ομως οι γκομενες που κολλανε ?!?Εχω κανει κατι περιεργους συνειρμους για αυτο !