Eιναι τα κορίτσια του ST. PAULI. Αυτές που προωθούν και διαφημίζουν τη μπύρα! 4 αυτές συν 1 ο λογος οτι ειναι μπυρα απο την ίδια περιοχη με την ομάδα μας κανει 5!!!
Για πες γι ατους συνειρμούς σου είμαι περίεργος
Eιναι τα κορίτσια του ST. PAULI. Αυτές που προωθούν και διαφημίζουν τη μπύρα! 4 αυτές συν 1 ο λογος οτι ειναι μπυρα απο την ίδια περιοχη με την ομάδα μας κανει 5!!!
Για πες γι ατους συνειρμούς σου είμαι περίεργος
Αααα μαιστα.Τωρα βγαζει ενα νοημα :P.Αστο καλυτερα για τους συνειρμους…διαβαζει και ο γκοντσμακ
Η Craft ειναι εξαιρετικη οντως,αλλα δεν θυμαμαι αν εχει Weiss…
Weiss=θολη επειδη φτιαχνεται απο σταρι και οχι κριθαρι.
Οπως η αποκατω γαμηστερη μπυρα !
Χτες ηπια Leffe με ενα περιεργο χρωμα.Πορτοκαλοκαφε ηταν και τα εσπαγε !
Nαι αμέ, απλώς δεν ξέρω που μπορώ να τη βρω, εκτός από ένα μαγαζί κάπου στο Θησείο που μου έχουν πει!
Eχει και μαλιστα πολυ καλη!
Champion Μαρινοπουλος.
Και κατι ακομα. Επειδη βλεπω πολλους Weiss-οφιλους, ποια απο τις δυο καλυτερες Weiss προτιματε? Franziskaner or Paulaner???
Franziskaner δεν την ηξερα, τωρα τελευταια την δοκιμασα και ειναι αρκετα καλη!Eχει γαματη γευση, ειναι και πιο γλυκια απο παουλανερ, εχει και τον καλογερο που κραταει την κοιλια του!:DΘα ψηφισω παουλανερ μονο και μονο γιατι την εχω πιει/συνηθισει περισσοτερο.
Βρε, έχει μέλι η Newcastle, πωτς γένεν να είναι πικρή?
Έχω πιει έτοιμη μπύρα με γεύση φράουλα ή κεράσι ή κάποιο άλλο κόκκινο φρούτο, δεν ενθυμούμαι τώρα. Χάλια ήτο.
Πάμε άλλη μια φορά:Η αλήθεια κρύβεται στις Weiss. Μακράν.
πριν κανα χρονο ειχα παει στο λονδινο και εφαγα τρομερη φρικη με αυτη τη μπυρα… εκανα μηνες να ξαναπιω αμστελ και χαινεκεν…
Δοκιμασα την Carlsberg. κααααλη. Η κορονα μου φανηκε λιγο γλυκια.
corona και carlsberg. H carib λεει τιποτα ?
GUINESS UP YOUR ASSSS!!!
i thought we use our mouth…o
Bud γιατί είναι γκέι και ελαφριά.
Παλια Heineken, τωρα Amstel.
Αλλα μην ξεχναμε το βασικοτερο… Μπυρα να ναι κιοτι να ναι!
Guiness:!::!::!::!:
Θυρα 13: The Offical Beer of Panathinaikos :lol::lol: την ειχα παρει για να κανω πλακα σε εναν φιλου μου, αλλα εχει μεινει στο ψυγειο απο τοτε, και τωρα με τον καυσωνα λεω να την δοκιμασω
Και πάλι fail αφού δεν πρόκειται να δεις ποτέ πρωτάθλημα με αυτή την ομάδα. Ή κύπελλο. Ή γερμανικό super cup. Γενικά κάποιον τίτλο πέρα από Α’ τοπική.
Για να είμαι και λίγο on topic …
… θα συμφωνήσω με το 2ο post από πάνω.
Γιατί ΚΑΙ στις μπύρες στηρίζουμε μελανούρια
Duvel αλλά επειδή σπανιως την έχουν και συνήθως είναι ακριβή, Heineken
Ο Deathster ξέρει από μπύρα κύριοι.
Το ίδιο όποιος πόσταρε για γκίνες πριν κάποιες σελίδες. Η Γκίνες τώρα το καλοκαίρι που κατακλυζόμαστε από φλωρομπύρες τύπου κορόνα, σολ κτλ. παραμένει μέταλ.
ετσι ετσι corona,carib και τετοια ουτε καν!γκινες γαματη:D