Τι μάρκα μπύρας προτιμάτε;

γλυκιά και λίγο φρουτώδης… καλή!

ράιτ μπίιρ ράιτ νάου!

#-o πώς φαίνεται ο άνθρωπος που δεν έχει δοκιμάσει πολλές μπύρες…:stuck_out_tongue:

ε angel αστην ανμπερντ ησυχηαν και αγαπαμε και τις δυο σας

erdinger τελευταια εχει γινει απ τις αγαπημενες μου

Γαμώτο όμως δεν τη βρίσκω πολύ συχνά!

Είναι μαγική όμως

πώς φαίνεται ο άνθρωπος που θέλει να με πληγώσει…

Ωπ! Μπιτσφάιτ κι έτσι?

Οντόπι ό,τι και να λέτε, η Kaizer ελέγχει το σύμπαν βρωμοκουλτουριάρηδες της πλάκας.

Μπιτσφάιτ χωρίς τη Μάκιντος δεμπαίζει φίλη χρήστρια.:wink::stuck_out_tongue:

Η Κάιζερ ήλεγχε το σύμπαν μέχρι να φάω στα 3 αδέρφια σουβλάκια συνοδεία βαρελιού Budweiser. Πλέον η πρώτη είναι ντιλίντζερ, η δεύτερη κόνβερτζ.

α οκ νόμιζα πως τις ΤΣΕΧΙΚΕΣ μπύρες τις είχαμε ήδη αποκλείσει από την κουβέντα ως αυτονόητα κορυφαίες στο σύμπαν. Μy bad.

btw, η ανμπέρντ μπήκε για να κλάψει και να βγει? wtf?

Την φιλεναδα να μην την πιανεις στο στομα σου…γκεη…

Σκληρή μάχη ανάμεσα σε Paulaner, Pilsner Urquell και McFarland.

Μικρο και αθορυβο επος…

Την έχω πιει κι εγώ στο κωλονήσι. Αλλά Λουπέν φλωρεύεις. Άλλο ale άλλο μπύρα.:stuck_out_tongue:

:? πο,got powned κανονικα…σορυ,εδινα μαθημα,ειμαι κομματια ακομα:(…ανακαλω λοιπον,λαθακι:oops:

Παντως,για οποιον σκασει στο κωλονησι,απο τα φτηνα και καλα ale,να προτιμησει…(και με ριμα,χα)

μ’αρεσει να γινομαι κακια :twisted:
οντοπικ: που τις βρισκετε αυτες τις περιεργες μπυρες ρε;Δωστε μας καμια πληροφορια να ξερουμε. :slight_smile: Μια μπυρα που ορεγομαι τωρα ειναι εκεινη η καπνιστη στο μαγαζι του Κυριου…αααχ! :stuck_out_tongue:

Nταξ, και το ale τυπκά είναι είδος μπύρας, απλά είναι πιο φρουτώδες λόγω μαλτ κριθαριού. Και ναι η χομπγκόμλιν είναι από τις καλύτερες.:wink::slight_smile:

για άραγμα σε παγκάκια / πεζούλια με φίλους και σε καφετέριες …

σε μπυραρίες …

τώρα αν θέλω να δώσω χρήμα για να πιω κάτι που μετράει πραγματικά …

για άραγμα στο σπίτι εκτός από αμστελ …

:smiley:

η λεβενμπρόι παίζει να’ναι η πιο απάτη μπύρα έβερ.

fixed

stella και paulaner ειναι οι 2 αγαπημενες μου. γενικα μ αρεσουν οι ξανθιες “θωλες” και δεν αντεχω τις μαυρες