καλά, η λέβενμπρόι είναι η μοναδική μπύρα που σκέφτεται τον άνθρωπο.
Φροντίζει όταν την πίνεις να έχει σχεδόν την ίδια γεύση με όταν την κατουρήσεις.
Εμένα πάλι μου αρέσει η Lowenbrau… Μήπως να μην τραβάω καζανάκι όταν κατουράω πλέον?
Toν τελευταιο καιρό την συγκεκριμενη…
basika proteimaw tis maures mpures …
ps paizei mexri kai esas na epriksa pou den mporw na grapsw me ellinika
αυτό είναι το θρεντ για τις μη “κοινές” μπύρες ή καλύτερα για τις μπύρες γενικώς ! η Paulaner και η Franziskaner είναι ΦΟΒΕΡΕΣ αλλά όχι και “κοινές” ρε παιδιά !
οταν την βρισκω εξω σε κανα μπαρακι, την τιμω. μακραν η καλυτερη weιiss για αυτο και ειναθι λιγο τσιμπημενη. αλλα ειναι κορυφαια. δοκιμαστε την…
σπιτι βεβαια λογω μουντιαλ κτλ υπαρχουν παντα μερικες kaizer…
Nαι, αλλα αμα τις εχεις πει καποιες “μπολικες” (χωρις περαιτερω εξηγηση :p), γινονται πια “κοινε”.
με μελι!
η καλυτερη μπυρα που εχω πιει στη ζωη μου. δυστυχως ελλαδα δεν την εχω βρει πουθενα και δε νομιζω να την βρω κιολας.
ο Samis ΞΕΡΕΙ μπάλα
Μεγάλη αγάπη:)
tramp μιας και ειμαστε διπλα διπλα να παμε να χτυπησουμε καμια…
και κατι ακομα, την καλυτερη weiss την ειχα πιει στο μοναχο σε ενα μοναστηρι. αντεξ λεγεται. εκει οι μοναχοι φτιαχνουν δικοι τους weiss και την προσφερουν μαζι με κοτσι (οι γερμανοφιλοι ξερουν). μιλαμε εκεινη η weiss ειναι μακραν η καλυτερη, ειχει 12% αλκοολ ( :D) και σερβιρεται σε ποτηρια του λιτρου…
οχταρια εκανα μετα μεχρι το λεωφορειο… χαχαχα.
και βέβαια
πωπω μου άνοιξες την όρεξη όμως με το κότσι :lol:
πωπω δεν εκανε τπτ η ταβερνα που ελεγες…
μερικα λογια απο το wiki
International Awards
* 2009 Highest appreciation from chefs and sommeliers of the iTQi, the International Taste & Quality Institute in Brussels
* 2008 Gold medal Belgian-style Wheat/White beer
* 2006 Gold medal Belgian-style Wheat/White beer
* 2004 Gold medal Belgian-style Wheat/White beer
* 2002 Gold medal Belgian-style Wheat/White beer
* 2000 Silver medal Belgian-style Wheat/White beer
* 1999 Gold award in the ?specialty ales? section at the Australian International Beer Awards
* 1998 Platinum award at the World Beer Championship in the US
* 1997 Supreme Champion at the International Food Exhibition in the UK
1st Prize at the Stockholm Beer Festival
* 1996 Gold medal in the category ?Belgian style wheat beer? at the World Beer Cup in the US
* 1995 Silver medal at the World Beer Championships in the USA
μερικα λογια απο εμενα!
ξεχασα το ονομα μ!
FORBIDDEN FRUIT η μπυρα με 2 λεξεις!
Κωστακη θα σε παω μια μερα να πιεις αυτη:
και μετα θα ερθεις να γραψεις στο φορουμ πια ειναι η καλυτερη μπυρα. 8)
Desperados φιλοι μου, μπυρα με τεκιλα! Πολυ γαματη. Οπου την πετυχαινω, αυτην παραγγελνω. Και δυστυχως λιγα μαγαζια την εχουν…
εντιτ: μολις ειδα οτι υπαρχει και μερικες σελιδες πριν. Νταξ, η γνωμη μενει ομως.
^^ Ο.Υ.Κ. ο αποπάνω.
Στηρίζουμε 8)
με τον παραπάνω συνδυασμό έχω πιει αρκετούς λογαριαζμούς ΔΕΗ. ποτέ μην πάτε σε μπάρ με λεφτά που είναι για κάλυψη πάγιων εξόδων.
Τώρα μάλιστα!