Schmucker meister pills \m/
respect
ψιλο-οφφ τοπικ αλλα σχετικο με μπυρες
http://beer-shop.gr/
σχεδον οτι μπυρα εχει γραφτει εδω μεσα την εχει
κανει και ντελιβερι :lol:
KAI TA MΥΑΛΑ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ
εχω πιει 2-3 φορες! δεν με κανει ιδιαιτερη εντυπωση! ειδικα το σερβιρισμα με το λεμονακι κατα παραδοση. Νταξει εξυπνη ιδεα η τεκιλομπυρα αλλα ειναι για αλλη φαση!
Γενικώς Βέλγιο μεριά μόνο
παναθεμά σας μ ανοίξατε όρεξη για μπύρα αλλά στο σπίτι παίζει μόνο μια (ένα κουτάκι) από το lidl …
εδιτ. ουφ ευτυχώς έχουμε κ μια veltins … :bounce:
ρε σεις να σας κανω μα ερωτησις;; να δω αν ειμαι ο μονος που το νομιζει…
η Αμστελ σαν να εχει αλλαξει λιγο προς το χειροτερο ή οχι; παλια επινα συνεχεια τωρα δεν μπορω να την βαλω στο στομα μου…για πειτε…
κατα τ’αλλα Guinness ρουλζ και τετοια αλλα μονο απο βαρελι…oποιος εχει στο μαγαζι του Guinness σε μπουκαλι καλυτερα να μοιρασει το αλκοολ και να το καψει…
Ετσι, Guinness απο βαρέλι… simply the best 8)
Άντε στο Γκόγια απέναντι απ’το παλιό Μποέμ, και πιες μια μαύρη μπύρα πού’χουν εκεί…Μπεσέλ μου φαίνεται πως λέγεται…και θα πάθεις:):!:
Δεν εχω παρατηρήσει καποια διαφορά, ή οτιδήποτε. I still like it.
Αυτη εδώ είναι λαβ.
Το στεκι μου είναι :lol::lol: αν και τελευταια το έχω παρατήσει. 39 διαφορετικές μπύρες έχει… για Σερρες τέλεια είναι.
Καλυτερη απο Guinness.
Τότε θα τα πούμε εκεί 7 με 17\8 που θά’μαι Σέρρες…για Μπεσέλ:):!:
[SIZE=“4”][CENTER]Andechser Doppelbock Dunkel[/CENTER][/SIZE]
Σκούρο ρουμπινί χρώμα, 7.1% αλκοόλ, την φτιάχνουν Βενεδικτίνοι μοναχοί λίγο έξω από το Μόναχο στη Γερμανία.
Γ(ε-α)μάτη γεύση. Μια μπύρα που θέλει γερά κότσια (το πιάσατε το υπονοούμενο έτσι? ).
Κάνουν και κάτι καλό στην ανθρωπότητα αυτά τα μοναστήρια. Μπύρες, κρασιά…
Όχι τίποτα το γαμάτο, αλλά έχει την φάση της.
Exει πιει κανεις Paulaner Salvador;;;
Ναι.Καταπληκτικη μπυρα.
Βασικα η μονη διαφορα απο την κανονικη Paulaner ειναι οτι εχει 7,9% αλκοολ, ενω η απλη 5,5.
Αλλα γαμαει οσο η κανονικη και λιγο παραπανω.
αλλά είναι μικρότερη και ακριβότερη