Τι μάρκα μπύρας προτιμάτε;

:drunk::dizzy::drunk:

estrella? ετσι με φωναζουν οι φιλοι μου!δεν ηξερα οτι εχει βγει και σε μπυρα!πρεπει να την δοκιμασω οπως και δηποτε!!:stuck_out_tongue:

Η estrella να πω την αλήθεια δεν με ξετρέλανε… την είχα δοκιμάσει στην Ισπανία…
Για μπύρα που θα σε μεθύσει με λίγα λεφτά μια είναι η λύση…

24%…
Πίνεις 2 και έχεις στο αίμα σου παραπάνω αλκοόλ από ότι αν έπινες μισό λίτρο ουίσκι…:stuck_out_tongue:

[SPOILER]Δεν έχει τόσο αλλά είναι τόσο ψαρωτικό που όλοι σχεδόν τσιμπάνε…:D[/SPOILER]

Αχα! Ευχαριστώ για την πληροφορία! Η Fischer μου αρέσει πιο πολύ απ’όλες, ενώ η Kaiser αφήνει μία πικράδα, αλλά είναι οκ…την Paulaner, όμως, δεν την αντέχω…
Να ρωτήσω κ κάτι άλλο…; Οι μαύρες είναι μία κατηγορία; Η Guiness τι γεύση σου αφήνει; Γλυκιά; Πικρή; Αυτή θέλω να τη δοκιμάσω οπωσδήποτε…την έχω βρει σε διάφορα σάιτ με μπύρες και έχω διαβάσει καλές κριτικές…μόνο που δεν τη βρίσκω εδώ και ούτε στα σούπερ μάρκετ την πουλάνε…μόνο από κάβα που πουλάει μπύρες…

Guinness πικρή <3 γούστα είναι αυτά. Δοκιμάζεις και βλέπεις.

Καμία σχέση με την Paulaner ε; :-s

Τελείως διαφορετικές μπύρες…

Paulaner rules the world

E, μάλλον είμαι η μόνη που δεν την αντέχει…

Σαν τον αφρο της Guiness δεν εχει!Δεν πινεις αφρο, πινεις βιλουυυυυδο!

[SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER][/SPOILER]

γαματη και η kwak!την ειχα πιει σε μια μπυραρια στην Αθηνα :smiley:

Στην φέρνουν και σε τετοιο ποτηρι???Άμα είναι να πάρω και εγώ…:wink:

Η κουακ λέγεται και μπύρα των ναυτικών. Την έπιναν σε τέτοιο ποτήρι (με στήριγμα και καλά) στα καράβια, για να μην αναποδογυρίζει όταν κούναγε.

ναι σε τέτοιο ποτήρι την φέρνουν :p:p:p
και η χρησιμότητα είναι αυτή που είπε ο savax…

Ωραία…Την επόμενη φορά που θα παώ σε μπυραρία θα την δοκιμάσω!!!

Μιας και λέμε για μπύρες και το καλοκαιράκι πλησιάζει…για μένα δεν υπάρχει καλύτερη να απολάυσεις παγωμένη!!

Αλλη μια που μου αρεσει ειναι η Carlsberg!

Ειχα βρει και μια προσφορα στο Super Market που εδινε δωρο το ποτηρι και το τσιμπησα.Τα σπαει.

Τωρα με τις μαυρες εχω ενα θεμα.Ενω δεν μπορω να πω οτι δεν μου αρεσουν γευστικα,νομιζω οτι δεν μου δινουν αυτο που ζηταω απο μια μπυρα.Παντως λεω να ξαναδοκιμασω μια Guinness!

τη φερνουν μαζι με τη γκομενα?

Και αν ναι, μπορώ να κρατήσω την γκόμενα και να πάρω άλλη μπύρα…?:stuck_out_tongue:

[B]1[/B]. [SPOILER][/SPOILER]

[B]2[/B]. [SPOILER][/SPOILER]

Και για να στηριξουμε την ελληνικη οικονομια αλλα και την τσεπη μας:

[SPOILER]

[I][B]Μια πολυ καλη weiss με 1,45 ευρω.[/B][/I][/SPOILER]