Τι μάρκα μπύρας προτιμάτε;

Paulaner και Franziskaner

Μπυροποσια μεχρι τελικης πτωσεως

I wanna go to Beermuda
No more sober life without fun

Cheers!!!

Βασικά το καλοκαίρι καλό είναι μια ελαφριά σχετικά μπύρα και πολύ, μα πολύ, μα πάρα πολύ παγωμένη.

Δοκιμασα την καινουρια Amstel!Pas mal,pas mal…

…κιεγώ, πριν λίγο καιρό…πολύ καλή:):!:

http://www.corfuland.gr/el/diafora/kerkyra/eksagoges-mpyras-me-sima-.ton-miro.html

οχι οτι θελω να παινευσω μονο το νησι μου, αλλα η μπυριτσα ειναι κορυφαια και βγαινουν ολων των ειδων, plisner, weiss, κτλ. ν
απαστεριωτη και γευστικοτατη. δεν ξερω ακομα αν την φερνουν αθηνα, θα μαθω και θα ενημερωσω οσους ενδιαφερονται…:slight_smile:

πω πω…αληθεια λεει!!!τη δοκιμασα φετος καπου χαλικουνα μπιτς…whamω τις γευσεις και παρατηρησα αν θυμαμαι καλα και ημερομηνια παραγωγης-ληξης πολυ κοντινη σε φαση απο τοτε που παραγεται μετα ληγει σε 1-3 μηνες??ξερω γω…κατι τετοιο…φρες σταφ

ετσι ετσι!!! μπανακι και μπυριτσα!!!

χομπγκομπλιν σημερα πρωτη φορα,δε μου πε πολλα

έλα ρε βγάζει και μπύρα το νησί μας?:stuck_out_tongue:
υπάρχει πουθενά στην αθήνα ρε ή μόνο από πάνω την προμηθευόμαστε?

Εγώ ψηφίζω Holsten!

[SIZE=“1”]crete car hire - ενοικιαση αυτοκινητου στην κρητη[/SIZE]

μονο νησι, εχει μικρη ημερομηνια ληξης…

Αγαπημενη ολων η Guiness…

Απο ολες τις αλλες τωρα, μ’ αρεσε πολυ η Lucifer, η Paulaner, η ΜcFarland, η Stella Artois, η Erdinger, η Leffe & η Duvel & θελω να δοκιμασω καμια πιο ψαγμενη τυπου La Trappe & Franziskaner!!!

Απο τις φτηνες συνηθως Αμστελ η Χαινεκεν ετσι κι αλλιως τα ιδια σκατα ειναι και οι δυο μπροστα στις σοβαρες μπυρες…:slight_smile:

Franziskaner ftw!

Nope, λάθος κάνετε μιστερ.

Η Corfu κυκλοφορεί και έξω από το νησί σας.
Και ναι, είναι από τις αξιολογότερες μπύρες που παράγονται σε ελληνικές μικροζυθοποιίες. :slight_smile:
Μόνο που είναι τσιμπημένες οι τιμές (όπως δυστυχώς συμβαίνει συνήθως…)

η καλυτερη απο τις ελληνικες που εχω πιει ειναι η craft:thumbup:

βεργινα weiss!

ΝΑΙ.

Γενικά weiss μπύρες, αλλά ρε φίλε Βεργίνα weiss έχει σώσει. Την αγαπώ. Κι εσένα σ’αγαπώ τώρα.

Αν δεν εχετε δοκιμασει την Φιξ ΜΗΝ το κανετε…χειροτερο μπουγαδονερο δεν υπαρχει…

Εχεις απολυτο δικιο. Η πιο ‘‘νεροζουμι’’ μπυρα που εχω δοκιμασει.

Και τρωει και τρελο σπρωξιμο…δλδ 1000 φορες Αμστελ και Χαινεκεν παρα Φιξ…ασχετο…ξερει κανεις που υπαρχουν οι Weihenstephaner (μιλαω για σουπερμαρκετ) γιατι τις βλεπω να αναφερονται πολυ εδω και για να το λετε θα γαμανε και θελω να τις δοκιμασω!!!