Τι μάρκα μπύρας προτιμάτε;

Weihenstephaner εγώ έχω βρει στα carfour στη Θεσσαλονίκη… λογικά θα έχει σχεδόν σε όλα… Από άλλα σουπερ μαρκετ δεν την έχω δει πουθενά…

Όσο για την fix, νταξ δεν είναι τόσο άσχημη… Εγώ σχετικά ευχάριστα θα έπινα… Αυτή που δεν μπορώ να πιω από ελληνικές είναι η Αλφα… πραγματικά ούτε για να γεμίσω το καζανάκι μου…

Σαλονικα…ειμαι Αθηναιος μαν αλλα λογικα και στα δικα μας τα καρφουρ θα εχει…θυμασαι τιμη?

Η Αλφα δεν συγκαταλεγεται καν στην κατηγορια μπυρες…κι αυτη τρωει τρελο σπρωξιμο στην τιβι…

Πάνο, τη Weihenstephaner θα τη βρεις σε όλα τα μεγάλα supermarket και όχι μόνο.
Το μισόλιτρο μπουκάλι κάνει γύρω στα 2.5 ευρά βέβαια. Τσούζει αλλά τα ξεχνάς όλα μόλις βρέξεις το λαρύγγι σου.

Κατά τ’άλλα, imho η Φιξ είναι καλύτερη από τις υπόλοιπες περιπτεριακές της σειράς και η weiss craft είναι χάλια.
Βεργίνα respect σε όλες τις μπύρες που βγάζει !
Στηρίζουμε γιατί από ελληνικές έχει την καλύτερη αναλογία ποιότητας/τιμής.
Γαμάει και η weiss και η κόκκινη και η lager.

H Βεργινα το μονο κακο που εχει ειναι οτι δεν την βρισκεις με τιποτα στην Νοτια Ελλαδα.
Πατρα ενα μαγαζι την εχει και στα σουπερ μαρκετ δεν ξερω τι παιζει.
Αλλα γενικα ειναι αρκετα καλη.

καρφουρ σίγουρα. η dunkel τιμάται 2 ευρά και 56 σεντς και τα αξίζει μέχρι τελικής. και η σχέτη weiss γαμεί, αλλά η σκούρα είναι σίγουρα η καλύτερη που κυκλοροφορεί στα ες εν εμ. υπάρχει και μια vitus στα 3+ αλλά δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα…

συμφωνώ.

συμφωνώ.

και… συμφωνώ.

τζάμπα πράμα και η weiss άνετα καλύτερη της πανάκριβης κραφτ…

στα καρφουρ εχει!

εμενα ρε σεις η κραφτ μ αρεσε.αλλα ειχα πιει την μαυρη:-s
καλα βεργινα ειναι η μοναδικη που πινω συνεχεια…

Χαχα, χαίρομαι που συμφωνούμε dude :drunk:

Και η vitus είναι πολύ καλή. Δοκίμασέ την.

[SPOILER]
:p[/SPOILER]

midnight, η μαύρη craft είναι συμπαθητική, όπως και η καπνιστή (που δεν είμαι γενικά πολύ φαν αλλά οκ).
Η weiss έχει το πρόβλημα.

Εγώ προτιμώ Fix από amstel, heineken πάντως, με 1000. Για Μύθος δε συζητώ, αίσχος.

Πως γινεται αυτο ??? :-s:-s:-k

Η Μυθος ειναι κανονικη μπυρα. Με γευση μπυρας.

Η Φιξ ειναι νερο με λιγο μπυρα μεσα, ετσι για το χρωμα και το αρωμα.

Η Βεργίνα είχε μεγάλο πρόβλημα με την διανομή σε περιοχές εκτός Μακεδονίας… Παντού βασικά… Η αθηναϊκή ζυθοποιία ελέγχει περίπου το 80% του εμπορίου με αποτέλεσμα να κόβει πιστώσεις και λοιπές πιέσεις προς καταστήματα που άρχισαν να πουλάνε την Βεργίνα…Πάντως τα τελευταία 2 χρόνια έχει κερδίζει σημαντικό έδαφος λόγω τιμής αλλά και ανόδου της ποιότητας της…

Το κουτάκι μ’αρέσει και μένα. Οποτε πάω Dizzy το 330 μπουκάλι με το ζόρι το τελειώνω. Μετά τα 3/4 γίνεται λίγο σίχαμα.

Mπορεί να’χω χαλασμένη γεύση ξέρω γω.

Φιξ ήταν η προτίμηση του καλοκαιριού για σπίτι, και μια χαρά το πέρασα:p

Στο εξής αγαπημένη θά’ναι αυτή η weiss:

Πανάλαφρη γεύση. Μπαίνεις σε πειρασμό να κατεβάσεις κάμποσα ποτήρια.

Την ειχα αυτη την αφισα.Δεν ξερω που ειναι τωρα. :frowning:

τον τελευταίο καιρό λιώνω στη Fischer. μαζί με Grolsch μάλλον οι αγαπημένες μου ξανθιές

Η Φιξ χωνει για πλακα Χαϊνεκεν και ειναι ντερμπι με Αμστελ.

Νομιζεις. 8)

ΦΙΞντ. :smiley:

Μαγαζι εννοω μεζεδοπωλειο/μπαρ κτλ.

Κι εγω. :smiley:

Weihenstephaner
Chimay Blue
Leffe
Hofbrau (ολες)
Guinness
Hecht Schlenferla
Paulaner
Anchor Porter