Τι μάρκα μπύρας προτιμάτε;

Δοκιμασα την ελληνικη την SEPTEM.Τα σπαει ασχημα!!!

ποια απ’τις 3??

εμενα οι αγαπημενες μου ειναι αυτες…

απ’οτι ξερω η τελευταια εχει σταματησει!!! :frowning:

για καθημερινη χρηση χαινεκεν η φιξ…

Την pilsner δοκιμασα αλλα θα δοκιμασω συντομα και την pale ale που εχεουν βγαλει.

Χθες ηπια για πρωτη φορα [B]Βεργινα Weiss[/B] και ειναι εξαιρετικη !

Συμφωνώ. Μύθος είναι αισχρή, νερό με γεύση μπύρας. Τις προάλλες πήρε το μάτι μου σε ένα σουπερμάρκετ μία που δεν είχα ξαναδεί από Σαλόνικα αλλά δεν θυμάμαι καν όνομα, ήταν περίεργο :stuck_out_tongue: Η δικιά μου αγαπημένη είναι η Erdinger. Επίσης Murphys ΓΙΑΤΙ:

[SPOILER] [/SPOILER]

Επίσης Duvel, Beck’s και ένα τεράστιο respect στην Chimay! Επίσης είχα δοκιμάσει μία κάποτε σε μια μπυραρία στον Βόλο που είχε γεύση βατόμουρο νομίζω και είχε πλάκα :stuck_out_tongue: Και η Newcastle είναι ιδιαίτερη. Τέλος, θέλω να εκφράσω το μίσος μου προς αυτές τις μπύρες από μηλίτη που είναι σκέτη αηδία. Woodpecker και τέτοια.

edit έκανα το λάθος να ξεχάσω την τεράστια [B]Kilkenny[/B] :!: Και τώρα θυμήθηκα ότι από τις μπύρες που βρίσκει κάποιος σχετικά εύκολα στα μαγαζιά εκτός από τις κλασικές Αμστελ κλπ σε καλή τιμή συνήθως είναι η Carlsberg την οποία βρίσκω πολύ καλή και με συνοδεία φαγητού ο, τι πρέπει.

Εγω οταν την ειχα δοκιμασει σε ενα μπαρακι στα Γιαννιτσα(!), ζητησα απο τον ιδιοκτητη να αγορασω ενα καφασι ,να το παρω στο σπιτι μου στη Θεσσαλονικη. :smiley:

Τρομερή μπύρα την δοκίμασα όταν ανέβηκα Βουλγαρία :smiley:

guiness

Ειδικά guiness βαρέλι αν το πετύχω σε μαγαζί θα αποτελέσει πρώτη επιλογή… Αλλά ρε γμτ σπανίζει… Θεσσαλονίκη τουλάχιστον…

[B]Μαύρες μπύρες!!![/B]

[B][COLOR=“Indigo”]Guinness
Murphys
Stocker[/COLOR][/B]

Aπό ελληνικά, δείχνω τελευταία μια προτίμηση στη [B][COLOR=“DarkRed”]Κόκκινη Mythos[/COLOR][/B].

Για το γαμώτο της παράδοσης: [B][COLOR=“Blue”]FIX[/COLOR][/B]

I[/I] για το γαμώτο της παράδοσης: [B][COLOR=“Purple”]Vergina[/COLOR][/B].

Τωρα, για μοναδικές στιγμές -[I]ελληνικότατης!- [/I]μπυρογεύσης: [B][COLOR=“Green”]Magister Magnus [/COLOR]/B.

:slight_smile:

Η Βεργίνα δεν πίνεται [-X

Τωρα τελευταια εκτος απο την αγαπημενη μου heineken εχω αρχισει και πινω και την fisher και μπορω να πω οτι μου αρεσει αρκετα!!!

οχι heineken ρε συ ken!!! fischer καπως παει κι ερχεται.

στο spoiler η αλήθεια:D:D
την οποία λάτρεψα στη Γερμανία. Βέβαια και το 70 λεπτά το μπουκάλι δεν είναι και λίγο:P:P

Ξερω οτι σε πολλους δεν αρεσει αλλα γουστα ειναι αυτα ρε samis.Εχω τρελα με της πρασινες (heineken,carlsberg,και τωρα fisher) :smiley:

Έλα μωρη τρέλα!!!
Και γαμώ τις μπύρες! :D:D

Προτιμω Franziskaner.

Πηρα να δοκιμασω και την κοκκινη.

[SPOILER]
[/SPOILER]

την εχουν τα carrefour.

6.2 αλκοολ.
ψιλο κοκκινη και γλυκιζει.
“βαραει” λιγο
1.55 περιπου η τιμη της.

Το καλοκαιρι που πηγα στην Κρητη δοκιμασα την Brink’s της Ρεθυμνιακης Ζυθοποιιας

Αρκετα καλη αν και δυσευρετη,περιεργως ακομα και στο νησι.

δισευρετη ? δηλαδη την βρισκεις εις διπλουν ? :stuck_out_tongue:

[SPOILER]ναι ναι, grammar nazi ! :lol: [/SPOILER]

ωραιο μπουκαλι παντως…