Τι μάρκα μπύρας προτιμάτε;

Ωχ τωρα το ειδα…:lol:

[COLOR=“Gray”]Paulaner[/COLOR]
[COLOR=“DarkRed”]McFarland[/COLOR]
[COLOR=“Blue”][COLOR=“RoyalBlue”]Chimay[/COLOR][/COLOR]

Τελευταία ανακάλυψα την ζέος και έχω κολλήσει! Φοβερό πράμα και καλή τιμή ε! Έχω πάρει δυο λίτρα σπίτι, δεν τα βλέπω να κρατάνε και πολύ…

Duvel,Gulden Draak οι αγαπημένες μου.Γενικά οι βελγικές απλά είναι ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ:respect:

Και για την Guinness τίποτα.

Ρε μπρούχο την Guinness την τιμάω αλλά δεν έχει την ίδια θέση στην καρδιά μου με τις άλλες:(

Πω πω μαλάκα δεν το περίμενα αυτό από σένα. Ντάξει όλοι γουστάρουμε βέλγικες άμα βρούμε αλλά η πιστή σύντροφος είναι άλλη.

ΧΑΧΑΧΑ καλά μη κλάψεις στο κάτω κάτω τη θέση μου περί Βελγιού την ξέρεις:lol:

δοκίμασα την Real Lager της Πειραικής και μου άρεσε αρκετά. Ακόμα καλύτερη όμως η Ροδίτικη Magnus Premium Lager που πίνω τώρα!

…τώρα πίνω μια Murphis πολύ καλή Ιρλαδέζικη:):!:

Δοκίμασα σήμερα την καινούργια, limited edition (λολ), “Dark” της Fix.

Δεν είναι porter, είναι dark lager. Οπότε είναι ελαφριά για τώρα με τις ζέστες και από γεύση είναι συμπαθητική.
Καλή προσπάθεια, αν και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πώς την έχουν δει οι ελληνικές ζυθοποιίες. Εκεί που πάνε να φτιάξουν καλή μπύρα, βάζουν τιμές λες και είναι εισαγωγής. 330ml ήταν η συγκεκριμένη, είχα ανάψει από τη ζέστα το μεσημέρι, την κατέβασα almost μονορούφι και έκλεγα τα ευρώ μου…
Κάνει πλούσιο αφρό πάντως (ντάξει όχι σαν Guinness).

Την άλλη την Kaiser Double Malt την έχει δοκιμάσει κανείς ?

Έπαθα πλάκα :!: :wink:

Ο Θεός την έβδομη ημέρα,εκεί που τα καθόταν λέει “Δεν φτιάχνω και κάτι για μένα;;”.Ε και έφτιαξε την Guinness την οποία μετά την έκλεψε ο άνθρωπος από τον παράδεισο

:bow::bow::bow:

Floydized for president μεθαυριο…

Τωρα τελευταια το εχω ριξει πολυ στην fisher :slight_smile:

Ναι ρε φίλε!!!Ήπια 3 σήμερα!!!:smiley:

Ό,τι μπύρα και να είναι συνοδεύει ωραία κάθε έξοδο (ή και στο σπίτι). Δύο ιδιαίτερες αναφορές στη London pride για πιο “ελαφριά” και Krusovice για πιο ιδιαίτερη γεύση :smiley:

…αυτή η καινούρια Άμστελ…πάρα πολύ καλή:):!: