Εγώ πάλι τελευταία ανακάλυψα την Douglas και πολύ με άρεσε!
Την γυναικα του Μαικλ Νταγκλας ? :?
Heineken ρε! Κλασσικη αξια! Αντε και καμια Corona στα μεγαλα κεφια…
[quote="“sofi-k”"]
Agapiti Sofi… ise apo tous ligous an8ropous pou den 8a vriskoun tin mpira tis areskias tous sto psigio mou.
Φοβερη μπυρα…
Δοκιμασε Caffrey’s (αν τη βρεις…δεν βρισκεται στην Ελλαδα!!!) και Murphy’s
Την γυναικα του Μαικλ Νταγκλας ? :?
Heineken ρε! Κλασσικη αξια! Αντε και καμια Corona στα μεγαλα κεφια…[/quote]
Μήπως να κανονίσουμε την επόμενη συνάντηση σε μπυραρία να μυήσουμε και το Σοφάκι σε κάτι διαφορετικό? Ράνια εσύ μόλις φτάσεις θα μου παραδώσεις όλα σου τα λεφτά και θα στα δίνω με δελτίο γιατί σε φοβάμαι!
Agapiti Sofi… ise apo tous ligous an8ropous pou den 8a vriskoun tin mpira tis areskias tous sto psigio mou.[/quote]
katalytikos paragontas gia na min erthei pote sto spiti sou, rania… prosexe ti les, giati os gnoston to sofaki einai kai megas potis… 8O 8O 8O
ego psyfizo Shandy Rock…i radler pou ginetai efkola me kathe mpyra tis areskeias sas…
Εγω προτιμω την καιζερ
Εσυ τι μιλας , αφου δεν σ’αρεσουνε οι μπυρες, ετσι ειπες…
Υπάρχει μια μπύρα που τις πατάει όλες…
La Trappe λέγεται, φτιάχνεται σε βελγικά μοναστήρια, την έχει το texas και σε κάνει κουδούνι πανεύκολα…
την φτιάχνουν γυμνές καλόγριες???Εγώ δεν έχω και τόσο κόλλημα με τις μπύρες…τις δοκιμάζω όλες!!
Εσυ τι μιλας , αφου δεν σ’αρεσουνε οι μπυρες, ετσι ειπες… :P[/quote]
ma i shandy rock den einai mpyra…einai kati san mpyra…ypokatastato gia na leo ki ego oti eimai gero potiri…
την φτιάχνουν γυμνές καλόγριες???[/quote]
Μάλλον σύγχρονες Πυθίες την φτιάχνουν…
i La Trappe aselgei apla… exei ke gama to potiri, alla i ili8eia aderfi mou ta xrisimopoiouse gia coca cola k.l.p ke mou exei meinei mono 1 8O apo ta 6 pou ixa. gkrrrrrrrrrrrr…
[quote=“bluezlick”]
γυναικα εισαι σιγα μην ηξερες να πινεις… :P[/quote]
Ναι…Μάθε μας τώρα τι να πίνουμε…
i La Trappe aselgei apla… exei ke gama to potiri, alla i ili8eia aderfi mou ta xrisimopoiouse gia coca cola k.l.p ke mou exei meinei mono 1 8O apo ta 6 pou ixa. gkrrrrrrrrrrrr…[/quote]
Νομίζω πως κάποιος κουδούνισε λιγάκι χτες βράδυ μ’αυτή την μπύρα…
Την δοκίμασα και δεν μ’άρεσε. Αμα δεν είναι σκούρα και πικρή ή καπνιστή…
σε αυτη την περιπτωση, ενα λουκανικακι ειναι οτι χρειαζεσαι…
i La Trappe aselgei apla… exei ke gama to potiri, alla i ili8eia aderfi mou ta xrisimopoiouse gia coca cola k.l.p ke mou exei meinei mono 1 8O apo ta 6 pou ixa. gkrrrrrrrrrrrr…[/quote]
Νομίζω πως κάποιος κουδούνισε λιγάκι χτες βράδυ μ’αυτή την μπύρα…
Την δοκίμασα και δεν μ’άρεσε. Αμα δεν είναι σκούρα και πικρή ή καπνιστή…[/quote]
BΡΕ ΑΕΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΔΩ
Και που ακριβώς να πάω αγάπη μου?
Χριστινάκι… είμαι και χορτοφάγος, δεν είπαμε?
akrivos…eisai kai xortofagos…metaksy allon…!!! pare ekeino me ta prassa!!!
[quote=“tinkerbell”]
Και που ακριβώς να πάω αγάπη μου?
Χριστινάκι… είμαι και χορτοφάγος, δεν είπαμε?[/quote]
Eλα αύριο να θαυμάσεις τα χορευτικά μου με την μπάλα