Βάψιμο κιθάρας στο χέρι. Γίνεται?

ξερει κανενας πως μπορω να φτιαξω μονη μου ηλεκτρικη κιθαρα?(χρωματα και σχεδια εννοω).Μου ειπαν οτι γινεται ωραια.

Να βάψεις το σώμα και να ζωγραφίσεις πάνω του εννοείς μάλλον…
Θες να αγοράσεις σώμα και να το βάψεις από την αρχή ή να ζωγραφίσεις πάνω σε μία κιθάρα που είναι ήδη βαμμένη/φινιρισμένη;

έχεις δικιά σουηλεντρική κιθάρα και θες να την δώσεις σε κάποιν που ξέρει και να την ζωγραφίσει όπως τη θες εσύ?

ναι εχω και θελω να τη ζωγραφισω μονη μου.πως γινεται δεν ξερω…που μπορω να βρω τα χρωματα και πως να τη ζωγραφισω χωρις να την καταστρεψω

Καλο θα ηταν αφου εχεις το σχεδιο να την πας σε καποιον ειδικο να σου κανει την αερογραφια για να μην καταστραφει.

σωστά γιατί πρέπει και να ξυστεί πρώτα :wink:
λοιπόν μπορείς να πάς να ρωτήσεις στο Jimmy’s rock stuff είναι ΧΑΡ.ΤΡΙΚΟΥΠΗ 41 ΑΘΗΝΑ τηλ.210 3819349
ελπίζω να βοήθησα :wink:

Γίνεται,αλλα εγώ δε θα προσπαθούσα να βάψω την κιθάρα μου μόνη(δε προσπαθ’ω γενικώς να την βάψω)…Δωσ την σε κάποιον καλύτερα γιατί αν κάνεις κάτι στραβά…Εναλλακτικά βάλ’το search στο google kάτι θα βρεις…

μονη σου αμα την κανεις θα ξεβαψει κατευθιαν! γιατι πολυ απλα δεν μπορεις να βαψεις πανω στο λουστρο!
θελει ιδικη διαδικασια που δεν μπορει να την κανει οποιοςδηποτε!

Εγω Ξερω!
Μπορεις να μου την δωσεις μα μου δωσεις και τα λεφτα και σε μια βδομαδα…

Δεν θα με εχεις ξαναδει!:stuck_out_tongue: :smiley:

ευχαριστω για τη βοηθεια αλλα ειναι καπως δυσκολο να παω αθηνα.Κατι αντιστοιχο συη θεσσαλονικη δεν υπαρχει?

ειναι απλο, τεμπερα και πινελακι…:stuck_out_tongue:
ΥΣ…μην το κανεις ,πλακα εκανα…

Ακομα καλυτερα!
Μου πληρωνεις το εισητηριο ερχομαι θεσσαλονικη μου δινεις την κιθαρα μου δινεις και τα λεφτα και δεν χρειαζεται να περιμενεις για να μην με ξαναδεις!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

μπορω να σου δωσω ενα τηλεφvνο καπιου που βαφει πολυ καλα κ γενικα ασχολητε με κατασκευες οργανων!
εαν ενδιαφερεσε Pm!:wink:

ευχαριστω για τη βοηθεια αλλα τελικα μαλλον θα παρω καινουρια γιατι εμαθα τιμες και πιο φθηνα θα μου βγει. hatebreeder φυσικα και θα σου δωσω την κιθαρα μου και θα σου πληρωσω το εισητηριο για θεσσαλονικη θα μεινεις πολλες μερες?Να ξερω να κλεισω την προεδρικη σουιτα σε καποιο ξενοδοχειο.Μονο πες μου σε ποιο προτιμας.

Φροσω οι πειραιωτες δεν εχουμε τετοια κολληματα με προεδρικες σουιτες.Πιστευω οτι και σε εναν καδο σκουπιδιων να τον πεταξεις δεν θα εχει προβλημα.Ειμαστε πολυ απλοι ανθρωποι

ενταξει ρε αμα ειστε τοσο απλοι ανθρωποι μην πληρωσω τζαμπα το εισητηριο ασ ερθει με το ποδηλατο:lol:

α οχι α οχι, ο hatebreeder ειναι αιγαλιωτης και πολυ απαιτητικος μαλιστα, τουλαχιστον A-Class αεροπορικο, για να μην πω για ιδιωτικο τζετ…

τελικα τι ειναι?πειραιωτης η αιγαλιωτης?να ξερω αν ειναι να ετοιμασω το τζετ και τα κοκκινα χαλια…

Egaleo City!!:stuck_out_tongue:

Για δες εδώ

http://www.painterss.gr/verni.html

λέει για το βερνίκωμα