Βάλε μου το Ίντερνέτ σου

:!:

Διαφωνω … ας μεινει κλειδωμενο , ο λογος ειναι οτι δυο μαλακισμενα ατομα , δεν σεβαστηκαν , καν ολους τους υπολοιπους , με αποτελεσμα , ολοι οι υπολοιποι να τους ακολουθησουμε .
Γιατι να το ξεκλειδωσει ρε Γιαννη ο Ηλιας ? Αφου τα ανεγκεφαλα και αγαμητα ατομα , θα επανελθουν και θα συνεχισουν το βιολι τους . Θα μου πεις οι υπολοιποι τι φταιμε …
και ομως φταιμε , γιατι δεν καταφεραμε να τους αποριψουμε σαν περιτωματα , γενικως , μπηκαμε στη διαδικασια να τους απαντησουμε .
Με αποτελεσμα οπως ειπε και ο Λιακος , να γινει μπουρδελο τελειως …

Αποψη μου ειναι να μεινει κλειδωμενο οπως ειναι … καποιες στιγμες πρεπει να πληρωνουμε τα λαθη μας … γιατι μονο ετσι ισως μπορουμε να μαθουμε απο αυτα .

:cry:

Γιάννη εάν έχεις να πεις κάτι σοβαρό πες το, με εικονίτσες και γκριμάτσες δεν πρόκειται να γίνει κάτι. Λίγη (έστω και λίγη) επιχειρηματολογία δε βλάπτει. Αντί λοιπόν να παραπονιέσαι για τα locks που γίνονται επειδή μερικοί ανίδεοι δεν έχουν καταλάβει που βρίσκονται, προσπάθησε να βρεις σε πόσα μηνύματα έχουν γίνει παρατηρήσεις σχετικά με το θέμα, τόσο από μένα αλλά πόσο μάλιστα από τα υπόλοιπα παιδιά.

Σίγουρα το κλείδωμα χρειαζόταν κάπου μεταξύ 5-11 σελίδα αλλά kourou πόσο εύκολο είναι να μεταφερθεί ένα θέμα από μία κατηγορία σε μία άλλη πχ το συγκεκριμένο είχε γίνει πλέον off-topic χωρίς να κλειδώσει?
Βασικά αν όλα μεταφέρονταν και δεν κλειδώνονταν τότε θα είχαμε υπερβολικά μεγάλο off-topic σωστά?
Εκτός βέβαια αν ο λόγος του κλειδώματος ήταν οι ευγενικές κουβέντες και όχι η ασχετολογία!

Η μεταφορά δεν είναι δύσκολη, αλλά από τη στιγμή που ξεκίνησε ένα thread γύρω από ένα θέμα και στην κατάλληλη κατηγορία δε μπορούμε να το μετακινήσουμε μετά, πολύ απλά γιατί (έστω και λίγες) οι πρώτες σελίδες είναι σχετικές με το θέμα, συνεπώς και την κατηγορία του. Το πρόβλημα βέβαια είναι ότι μέσα στο χάος των τελευταίων σελιδών υπάρχουν και ορισμένες σοβαρές απαντήσεις, τις οποίες δυστυχώς παίρνει κι αυτές η μπάλα.

Και κάτι άλλο: Το off-topic είναι ήδη πάρα πολύ μεγάλο. Στο κάτω-κάτω η κατηγορία αυτή (off-topic) δε δημιουργήθηκε σε καμία περίπτωση για να καταλήγουν τα “άχρηστα” των υπόλοιπων κατηγοριών.

unlock!!!

και ο μακάκα στη ζούγκλα συνεχίζει το έργο του…

που να το βάλω??