Σωστά, σωστά, μήλο uber alles.
Και φράουλα (ή κεράσι) είναι καλός.
Και coca cola
Τσιγαρο δεν εχω βαλει στο στομα μου, αλλα ο (ν)αργιλες ειναι αλλη φαση με τις γευσεις κτλ. Ειδικα εγω που οπως ειπα με το τσιγαρο δεν εχω σχεση, φτιανω και κεφαλι με τον (ν)αργιλε
Χα.Το στεκι μου τα τελευταια 3 χρονια,.Το κακο ειναι οτι περσι εγινε ανακαινιση και αλλαξε,το καναν πιο τρεντυ στη διακοσμηση και η μουσικη βαραει αρκετα δυνατα απο τις 12 και μετα.
Α,και οι ναργιλεδες τους ειναι παλιοι και συνηθως δε βγαζουν καλο ντουμανι.Του Hookah ειναι καλυτεροι.
Απο γευσεις,μπανανα,τριανταφυλλο,κοκα κολα,ουζο,κερασι,μανγκο και φραουλα συνηθως.Μηλο το εχω σιχαθει.
ξερετε που πουλανε καπνο για ναργυλε και καρβουνακια?
συμφωνα με ερευνα που εκανα στο διαδικτιο ειναι πιο επιβλαβες απο τσιγαρο.για την ακριβεια ειναι θανατος.και γω ηθελα να παρω ναργιλε αντι για τσιγαρο αλλα μουφες.
ο ναργιλες δεν ειναι σαν το τσιγαρο που το κανεις καθε μερα οπου και νασαι.ειναι κατι που το κανεις μια στο τοσο για πλακα μαζι με παρεα η και χωρις.ειναι περισσοτερο κατι σαν χομπυ και οχι τοσο πολυ συνηθεια.
τουλαχιστον εγω το βλεπω με αυτον τον τροπο
Ε σε καπνοπωλεια,που αλλου.
Ναι ο ναργιλες ειναι η μαστιγα της σημερινης κοινωνιας.Θα μας ξαναφερει σε εποχες μεσαιωνα.Ποια ναρκωτικα και ποιο τσιγαρο και ποιο AIDS τωρα.
ελπιζω να μην το λες σοβαρα αυτο
Damnation δωσε μου σχετικα λινκς γυρω απο την σπουδαια αυτη ερευνα σου.
Τα σπαει ο ναργιλες. Σε σχεση με το τσιγαρο δεν ειναι σε τετοιο σημειο εθιστικος ή επιβλαβης.
Για γευσεις ψαχνομαι ακομα, αλλα μπορω να δηλωσω οτι σιχαθηκα το μηλο.
Λόγω καταγωγής?:-k
Σκάσαμε χτες ένα μήλο με το darkofthesun…
Μέτρησε…
Από τον ναργιλέ την έπαθε τη ζαλάδα το πιθηκάκι;;; :-s
Απ`ότι ξέρω ο ναργιλές δεν είναι σχεδόν καθόλου βλαβερός. Ο λόγος? Δεν έχει νικοτίνη, ενώ σχεδόν όλη την πίσσα την κρατάει το νερό.
Ένας φίλος έχει σπίτι του και έτσι καπνίζω ανα τακτά διαστήματα.
Απεναντίας, απ`όσο ξέρω η πίπα και τα πουράκια από περίπτερα είναι θάνατος. Πάντως τελευταία που αγόρασα πίπα κάνω μόνο 5-6 τσιγάρα ημερησίως, έξω. Σπίτι καπνίζω η πίπα ή πουράκια (Moods ή Backwoods μπανάνα κατά προτίμηση).
μπορει να πεθανεις απο ναργηλε
προσωπικα δεν καπνιζω…αλλα οταν πεφτει στα χερια μου ναργιλες του δινω και καταλαβαινει8):roll:
τα ίδια κ εδώ !
συμβουλή ! ποτέ μην δοκιμάσετε γεύση μάνγκο ! παίζει να είναι κ η χειρότερη γεύση π υπάρχει
αν δοκιμάσετε γεύση μέντα , μετά πλείνετε καλά τον ναργιλέ γτ αλλιώς η γεύση της θα μείνει κ τις άλλες φορές π θα κάνετε ναργιλε .:D:D
αυτά …
(τι ποτό λέει να βάλεις μέσα μαζί με το νερό , μόνο μπύρα έχω δοκιμάσει κ έχει φάση . )
Τιμή και δόξα στον εφευρέτη αυτού του θαυματουργού μαραφετιού. Εκτός των άλλων, πολύ καλή αφορμή για να μαζευόμαστε σπίτι μου με την παρέα και να λιώνουμε με τις ώρες.
Με απλό αρωματικό καπνό δεν καταλαβαίνεις και πολλά, εκτός κι αν βάλεις ξυλοκάρβουνο και βγάζει το υπερντουμάνι. Άμα βάλεις όμως τσιπουράκι ή βότκα αντί για νερό, ανεβαίνει επίπεδο :Ρ…
Σας αφήνω τώρα, πάω να ανάψω αργιλεδάκο βλέποντας Big Bang Theory !!
Εχει νικοτινη. Και για την πισσα εξαρταται. Αμα το γαμας κανοντας τρομερες ρουφηξιες και καιγεται ο καπνος τοτε παραγεται πισσα. Εγω σε ενα google search που εκανα hookah or cigarette λενε οτι επειδη τραβας καπνο σε κυβικα ισαμε 40-400 τσιγαρα σε καθε χρηση 1 ωρας, ειναι χειροτερο. Αλλα να σου πω, ερευνες μπορουν να χρηματοδοτουν και τα μουνοπανα οι βιομηχανοι με τα τσιγαρα. Επιπλεον, οι ερευνες γιναν με το που εγινε μοδα στο αμερικα ο ναργιλες. Επισης στον ναργιλε δεν βαζουν εξτρα νικοτινη και αλλες χιλιες 2 μαλακιες για να αυξησουν την εθιστικοτητα. Επισης, καθε ποτε κανεις ναργιλε; Μια φορα την μερα και αν
Εχεις δοκιμαει ποτε Καρδαμο ή Γιασεμι;; Αν οχι , don’t do it diskovole!!