Ναργιλές

Ρε εδώ τα άτομα έχουν βγάλει καπουτσίνο :smiley:

Το κοιτούσα στο μαγαζί τις προάλλες που είχα πάει να πάρω και είχα λιώσει στο γέλιο!

lock το θρεντ. :hippy:

[SIZE=“6”]Φυσα ρουφα τραβατοΝΕ!![/SIZE]

xaxaxaxaxa αληθεια ειναι τοσο κακος??

βοτκα μεσα ε??θα το εχω υποψην
εγω ειχα δοκιμασει σοκολατα και τριανταφυλλο και ηταν φοβερα

Τριαντάφυλλο όταν είχα δοκιμάσει μου φάνηκε βαρύ.Φράουλα και καραμέλα είναι πολύ ωραίες γεύσεις.

Με ζαλίζει εύκολα πάντως.

Ρε σεις, ποσο κανει ενας αξιοπρεπης ναργιλες;

με τι μεσα ομως?

Το συστημα ρε, το τι θα βαλω μεσα ειναι αλλη ιστορια :p:p

ενας καλος κ μεγαλος κανει πανω απο ενα κατοσταρικο…

Υπερβάλλεις. Φίλος μου πήρε παραδοσιακό τούρκικο με 4 φυσερά για 120 ευρώ.

To μηλο ειναι φοβερο. αγορασα της Nakhla 1 κιλο. χαχα
Eνας γνωστος μου εχει μαγαζι με ναργιλεδες και τωρα κανει προσφορες οποτε ξεπουλαει. Ναργιλες μεγαλος που αλλου κανει 80 ευρω τον πουλαει 40 με 45. Και γευσεις το 1 κιλο 20 ευρω. Τα φερνει σπιτια σας ταχυδρομικως αν ειστε σε αλλη πολη απο αυτον. Οποιος ενδιαφερεται να μου το πει σε μηνυμα. Ενημερωνω γιατι και εγω ειμαι κολλημενος με ναργιλε και δε γουσταρα να δινω 7 ευρω τη γευση και 80 ευρω για ενα ναργιλε καινουριο.

την προηγουμενη βδομαδα μου κανενα δωρο εναν!
δεν καπνιζω, αλλα ειπα ο ναργιλες να μην παει τελειως χαμενος.
πηγα αγορασα τα απαραιτητα (μηλο :p) και τον δοκιμασα. νταξ, ωραια φαση αλλα δεν τρελαθηκα. ουτε ενιωσα κατι το μεθυστικο…

δες ειδησεις στο mega…
θα την ακουσεις λεμε.!

ε τι περιμενες δηλαδη?

περιμενα μαζι με τις μπυρες να με χτυπησει καπως.
μαλακια [-X… παω να ξαναγινω straight edge

Βαλε καπνο πιπας μικρες φλουδες πορτοκαλιου και αντι για νερο αψεντι υπερτουμπανο!!

Αντε ρε βλακες μου μαθατε και το ναργιλε

Σήμερα άναψα πρώτη φορά τον δικό μου…το αποτέλεσμα δεν ήταν το καλύτερο:?
Τα καρβουνάκια ήταν για τον πούτσο βασικά…όλο και κάτι άλλο θα έκανα λάθος…
Ελπίζω την επόμενη φορά να είναι κάπως καλύτερα

Για να μην σε άρεσε θα κανες καποιο λάθος 100%! Ακόμα και έναν φίλο που έχω εντελώς αντικαπνιστή του άρεσε όταν είχε δοκιμάσει! Τι έκανες στην διαδικασία;

Επειδή έχω ξανακάνει αρκετές φορές γι’αυτό δεν μου άρεσε…αλλά σε μαγαζί που μου τον έφερναν έτοιμο και μόνο ρουφούσα:p
Βασικά δεν τραβούσα πολύ καπνό…ενώ έξω που έκανα έβγαζα ντουμάνια…ούτε γεύση ένιωθα(λεμόνι)
Υποψιάζομαι ότι έβαλα πολύ καπνό στο λουλά…πάνω πάνω κάηκε πολύ γρήγορα :confused:
Τα καρβουνάκια που έχω είναι γτπ τελείως…