Η χειροτερη ταινια που χετε δει

Ε οχι και μουφα η Μελισσα τον Αυγουστο…Η ταινια εχει τρελο νοημα πραγμα που δεν περιμενα απο τον Αθεριδη και αυτο φαινεται αποκορυφωμενο στην τελευταια σκηνη της ταινιας…Ειναι μεγαλο πραγμα να αποταξεις τον εαυτο σου που φοβαται και ποσο μαλλον να το παραστησεις στη μεγαλη οθονη…

κι εμένα μ’άρεσε η μέλισσα.
όχι κάτι τρομερό,απλά καλό

Επισης μαυρα χαλια το Butterfly Effect 2…Mεγαλη απάτη…

Ναι! Και μένα μ’ άρεσε πάρα πολύ η μέλισσα τον αύγουστου! Πάρα πολύ όμως

Μπα, δες το. Εγω το ειχα δει στο σινεμα. Δεν μπορω να πω οτι ειναι η ταινια που με εχει συγκλονησει (συνηθως οταν με συγκλονιζει μια ταινια γυρναω σπιτι και τη σκεφτομαι γι κανα μισαωρο πριν κοιμηθω) αλλα ειναι καλουτσικη. Εχει χαβαλε βρε αδερφε! :smiley:

Η ταινια που μου εχει μεινει σαν η χειροτερη ταινια που εχω δει ποτε μου ειναι το Shaun of the Dead. Το ειχα δει εκτη δημοτικου και ακομα θυμαμαι οτι ειμασταν ετοιμοι να αποκοιμηθουμε στον καναπε! :stuck_out_tongue:

sorry για το double post. ξεχαστηκα…

Γιατί??
Έχει κάποιο γέλιο…

εεε δες καμια 20αδα κλασσικες ταινιες τρομου (επι το πλειστον με ζομπι) και καμια 20αδα ταινιες αγγλικου χιουμορ και ξαναδες το! :slight_smile:

η ταινια ειναι θεικη!
μα να παιρνει τηλεφωνο να κλεισει τραπεζι σε εστιατοριο που λεγεται FULCI’S!!! :lol: :lol: :lol: επος!!

Την ειχα δει και εκτη δημοτικου…Μπορει να χει αλλαξει το χιουμορ μου απο τοτε. Θα το σκεφτω αν θα τη ξαναδω. :stuck_out_tongue:

Xαλαρα το Σκοτεινο Χωριο ουτε νοημα ουρε υποθεση ουτε τελος τπτ

Ου ρε.

Οντως μεγαλη @@. Θα πω και το blair witch project , παλιο και γνωστο μεν μεγαλη βλακεια δε.:-s

The Heartbreak,Nigth At The Museum και I Am Legend.Μαλακιουλες ταινιες… [-X

δεν θα μιλησω για ταινιες τυπου Seven Mummies και From Justin to Kelly και ολες τις χαζοβλαμμενες Αμερικανιες!

Απο θεωρητικα καλυτερες θα πω οπωσδηποτε την Ωρα του Λυκου

8O 8O 8O 8O

Στην αγχόνη ρε! Από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει, τρομερή ατμόσφαιρα, χωρίς πολλά εφέ κλπ.

θεωρεις το Ωρα του Λυκου απο τις χειροτερες ταινιες που χεις δει???

προσωπικα εμεινα αναυδος μολις συνειδητοποιησα τι παιχτηκε στο τελος

Το blair witch project εννοεις?#-o Ταινια χωρις ουσια, 3-4 βλακες που κανουν βολτες σε ενα χαμενο δασος, εντελως βαρετη…:?

8O 8O 8O

On topic: Av κάποιος έχει δει το Έπικ Μούβι δεν σκέφτεται καν τι να ψηφίσει…:wink:

Ναι. Αλλά και πάλι, το epic movie όλοι ξέραμε πως θα είναι πριν ακόμα βγει και γι αυτό του δίνω ελαφρυντικά. Αντιθέτως, πολλές άλλες ταινίες ήταν μούφα ενώ υποτίθεται θα έκαναν επανάσταση…

Σε φάση Νάρνια και Έραγκον… (Το τελευταίο στο βιβλίο τα σπάει)