Η χειροτερη ταινια που χετε δει

Μου άρεσε γιατί σε τρόμαζε από την ατμόσφαιρα και μόνο, χωρίς ουσιαστικά να δείξει κάτι τρομακτικό. Έχω δεί το 2 μόνο, αλλά θέλω να δω και το 1.

Ναι ενταξει ειναι ωραια αυτη η τρομακτικη ατμοσφαιρα αλλα κανει μεγαλη κοιλια η ταινια γιατι εκει που περιμενεις να δεις καποια δραση δεν γινεται κατι το ουσιαστικο , που να εχει νοημα δλδ. Λενε οτι βασιζεται σε αληθινα γεονοτα κλπ, τελοσπαντων…:sleep:

μπούρδες… άκουσα ότι παραδέχτηκαν πως επρόκειτο για διαφημιστικό κόλπο [-X
το 2 πάντως το βρήκα ακόμα χειρότερο (γενικά ήταν που ήταν όπως ήταν, απογειώθηκε μετά :lol: )

Αν σε τρόμαξε το 2 που να δεις το 1. Δεν συγκρίνονται, κλάσεις ανώτερο το 1.

Το epic movie είναι πιο άθλιο απ’ότι μπορείς να περιμένεις. Είναι δυνατόν να στηρίζεις παρωδία πάνω στο Νάρνια (άλλη ταινιάρα από κει :stuck_out_tongue: ) ?

The Wicker Man. Κρίμα, μιάμιση ώρα χαμένη.

Ελα ρε γιατι?
Κομματαρα ειναι! :stuck_out_tongue:

ναι αλλα το where eagles dare ειναι καλυτερο

F4-Rise of the Silver Surfer, Χειροτερη μαλακια δεν υπαρχει!!! Ασε που στο τελος πεθαινει ο Surfer. Ειναι δυνατον???8O

spoiler ρε μπορει καποιος να θελει να το δει :lol:

Τωρα μας μαμησε ηδη!#-o

Χαμενη δεν λες τπτ. Αφου οταν το επιστρεφεις στο βιντεο κλαμπ πρεπει αυτοι να σε πληρωνουν…!
Αλλα θα το ξαναπω, μην μιλατε ολοι οι ιεροσυλοι για χειροτερη ταινια χωρις να εχετε δει το Φιλες με Λεφτα.-

Καλα ρε παιδια μην βαρατε!!! Για το καλο σας το εκανα… αν το δειτε θα μειωθει το IQ σας 3 μοναδες… :lol:

Η χειροτερη ταινια που υπηρξε ποτε στα χρονικα για μενα ειναι ΄’η κοιλια του αρχιτεκτονα’’!!!αναφερεται επι 2 ωρες στις ενοχλησεις που ειχε ο τυπος στο στομαχι του,ωσπου αποκαλυπτεται οτι πασχει απο καρκινο και στο τελος αυτοκτονει!!!

ό,τι χειρότερο έχω δει

πριν λίγες μέρες, το deuce bigalow, male zigolo 2, με Rob Sneider

θα την φτυαρίσω σύντομα

Oσοί το είχανε δει μου είχανε πει να το αποφύγω πάση θυσία…και το πρώτο αν όχι κακό ήταν μέτριο.

εγώ το είδα επειδή έχασα στοίχημα. η ταινία δεν είναι κακή. είναι το άθλιο χιούμορ το ίδιο. δεν έχει λόγο ύπαρξης ούτε ο γλίτσας ο σνέιδερ, ούτε κανένας από αυτό το εξάβλωμα. πρέπει όλοι να πυροβοληθούν και να σοδομισθούν. και όχι απαραίτητα με αυτή την σειρά.

το men in black 2 και ενα ανεκδιηγητο One (θα θελε να ναι καλο οσο των Μετσαλικα) με εναν κινεζο “γαμαω και δερνω” δεν θυμαμαι τπτ αλλο

Meet the Spartans

Πραγματικα αθλια.επι μια ωρα ειχα το ιδιο χαζεμμενο υφος.Μη τη δειτε στο σινεμα.Τσαμπα τα λεφτα σας.Κατεβαστε την :stuck_out_tongue:

Mηπως τζαμπα και το κατεβασμα?:stuck_out_tongue: :lol:

επειδη εχω περιπου υποψιν μου τι λεει η ταινιουλα,συμβουλευω να μη τη δειτε…εγω αυτο θα κανω!!!