Χειρότερη από το epic movie 1 ?
ΟΜG…θα βγει και συνέχεια?:-s
Το “Meet the Spartans” είναι η συνέχεια.“Epic movie 2” ουσιαστικά,αλλά με άλλο όνομα.
Εχω ακουσει τοσο ασχημα λογια για το Epic Movie 1 που σκεφτομαι να το δω…
αντιθετα 2 φιλοι μου εχουν καυλωσει λιγουλακι και μου λενε συνεχεια σκηνες απο την ταινια
πφφφφ…
οχι οτι τους αρεσε σαν ταινια βεβαια , αλλα βρηκαν το χουμορ πολυ επιτυχημενο…τι να πω…
δεν βλεπω μαλακιες:p
Εγώ γέλασα στο έπικ μούβυ, αλλά ίσως απλά είμαι άγουστος
Και μόνο το γεγονός ότι το story βασίζεται στο Νάρνια, τα λέει όλα.
Χάλια ήταν η ταινία.
Epic Movie, Scarry movie κτλ. δεν αντέχει το στομάχι και το μυαλό μου να τα δει αλλά από όσες έχω δει, μάλλον η χειρότερη μπουρούχα που έχω δει ποτέ μου(και μάλλον είναι ακόμα χειρότερη από αυτές γιατί αυτές τουλάχιστον φτιαχτήκαν για να είναι εντελώς πανηλίθιες ταινίες) είναι το Jumper.
In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale.
Ούτε ως καφρίλα δεν το δέχτηκα αυτό το πράμα.
Κρίμα για τον Statham που έπαιζε μέσα.
Poltergay :oops:
ηταν καλοκαιρι
έλειπαν όλοι
βαριομασταον
γκομενα γιοκ
μια η λυση:
γαλλικη ταινια με γκεη φαντασματα που χορευουν ντισκο!
γιέα
δευτερη ταινια που εφυγα πριν το τελος.
το σπιτι των πνευματων
Είναι αρκετές, αλλά αυτές που μου ερχονται τώρα στο μυαλό, είναι το Blair Witch Project, το The Grudge, το Lady in the water και άλλες πολλές που μου διαφευγουν. Βαρετές μεχρι αηδίας. [-X
Μου άρεσε το The Grudge. Βέβαια είδα το ιαπωνικό, δεν ξέρω τι γίνεται με τη χαζοαμερικάνικη εκδοχή του.
Το Dreamland.Ηλιθιο θριλερ στο οποιο τελικα δεν καταλαβαινεις τι γινεται.(ταξιδια στο χρονο κι ετσι…)
Stargate:The Ark of Truth.
Η παπαρια!Υποτιθεται ειναι περιπετεια αλλα εγω πεθανα στα γελια.Η ηθοποιηα ειναι χαλια,το σεναριο μη το συζητησω.Επισης οι κομπαρσοι ολοι ειναι ο ιδιος ανθρωπος που τον βαφουν διαφορετικα.Ειναι πραγματικα για γελια η ταινια:lol: :lol:
Starship Troopers ή αλλιως Στρατιωτες του Συμπαντος! το μονο που αξιζε ηταν η Denise Richards…:lol:
samis υπαρχουν πολυ πιο αθλιες ταινιες απο το starship troopers
ον τοπικ
το lady in the water ειναι πραγματικα αθλιο
ΑΘΛΙΟ
[SIZE=“3”]ΑΘΛΙΟ[/SIZE]
Το βρήκα πολύ καλό!
το end of days με τον schwartzeneiger.μιλαμε απλα γελοιο.αλλο ενα σκουπιδι που ειδα περσι ηταν το τελευταιο rocky,μιλαμε για ΤΟ σκουπιδι.κι επαναλαμβανω αλλη δουλεια δε ειχε ο διαβολος…
η χειροτερη ταινια που εχω δει ειναι το rent . Το βρηκα απλα ενα wanna be musical, ειχε καποια καλα σημεια αλλα οχι η ολη η ταινια.