Το safe sex ήταν απαίσιο. Υπέρτατη σάχλα.
Το “Θέα από ψηλά”. Μια χαζοαμερικάνικη με κάτι αεροσυνοδούς. Αθλια!:thumbdown:
Battle Royale #-o
Αλήθεια? Κάποιος μου το είχε προτείνει ως εκπληκτική ταινία παλιότερα. Αλλά δεν έχει τύχει να το δω ακόμα!
Εξαρταται απο το γουστο του καθενος.Η ταινια εχει ωραιο σεναριο και αρκετη βια και εμενα
αυτο μαρεσει!Δες την obscurus.Πιστευω οτι θα σαρεσει.Το 1 οχι το 2.
Eμενα δεν μου αρεσε ο πληροφοριοδοτης. Αν και καποιοι λενε οτι ηταν τελεια ταινια.
Tι δεν σου αρεσε?
Προσφατα είδα και την αντρική βερσιον του Step Up#-o
Never Back Down…ξυλο ξυλο και παλι ξυλο.
Το soundtrack το εσωνε μονο…
Μαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααπα
Πριν καμμια εβδομάδα πήγα να δώ το Shutter. Ok, δεν το λες χειρότερη ταινία σε καμμία περίπτωση, αλλά δεν ήταν τίποτα άλλο παρά μία εξόφθαλμη κόπια του The Ring, στο πιό μέτριο. Πεταμένα τα 8 ευρώ…
ααα, γιατί ρε συ? ήταν πολύ καλή!!
τα βασικά τα είχε: καλό καστ, καλή σκηνοθεσία, πιστολίδι, ξύλο, φονους…
και μιας και αναφερθηκε ο Σβατζενεγκερ πιο πάνω, είχα κάνει το λάθος να δω το Terminator…το ξέρω οτι δεν προοριζόταν γι αυτο το είδος, αλλά εμένα μου φάνηκε φοβερή κωμωδία:p :lol:
γενικά, όλες τις ταινιες με Σβατζενεγκερ, Σταλόνε, Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ τις βρισκω κακές. Είναι και οι 3 αθλιοι ηθοποιοι κατ’ εμε.
Επίσης δε μου αρέσουν οι καθαρά αισθηματικές. [-X βαρετές μεχρι αηδιας.
- 1
Ο μόνος λόγος για να δείς τέτοια ταινία είναι με παρέα και μπύρες και αν έχετε όρεξη για καφρογέλιο (ή τέτοιες ταινίες ή γκουσγκούνηδες ταιριάζουν εκεί)
Δε ξέρω αν ήταν η χειρότερη, αλλά πρόσφατα είδα το Συμβάν (The Happening). Νταξ, μιαμιση ώρα χαμένη.
Ντάξει,δεν ήταν κάτι το τρομερό αλλά ούτε και μούφα.Άνετα βλέπεται πιστεύω.
Μούφα ήτανε.
Μια απο τις πιο αδιαφορες ειναι η τελευταια που ειδα…X Files…καμια σχεση με το feeling της σειρας,τελειως ρηχη…
Περί ορέξεως…ταινία
Άκουσα από fans της σειράς πως απογοητεύτηκαν πολύ.
Van Helsing. oχι και η πιο χειροτερη, αλλα αρκετα βλακωδες και η τελευταια που ειδα.
ε,ειχε υπερεντεαση αυτη και τους εσφαζε.θες κι αλλο?(δεν την εχω δει)
Black knight. τσάμπα, ο χρόνος, εντελώς τσάμπα
Bloodrayne I και II. Uwe Boll = εγγύηση. Μόνο οι τύπισες που κάνουν την Rayne αξίζουν. Ειδικά η Loken είναι μεγάλη αγάπη.
Τι,στο 2 παίζει άλλη πρωταγωνίστρια? Καλά αυτός ο uwe boll πώς βρίσκει δουλειά? Ότι game ανέλαβε να γυρίσει σε ταινία το κατέσφαξε.Θα γυρίσει και farcry…κρίμα.Σκοπεύει να γυρίσει και 3ο bloodrayne :lol: