Η χειροτερη ταινια που χετε δει

Ναι η Natassia Malthe. Ωραία γκόμενα και αυτή. Βασικά το 2 το χει κάνει western να φανταστείς. Ο κακός είναι ο Μπίλι Δε Κιντ. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Εντάξει ο Boll είναι τεράστια μορφή, εχουν φτιάξει και petition γι’ αυτόν, να σταματήσει την παραγωγή ταινιών. Και μάλιστα ο ίδιος έχει πει ότι αν φτάσει το petition στις 1.000.000 υπογραφές θα το πράξει. Όσον αφορά το Far Cry νομίζω είχα δει ένα trailer και ήταν για τα πανηγύρια.

Είμαι μεταξύ Narnia και Spiderman 3

+1 για το Νάρνια.

Baise Moi

τσσσσ…

Στον κινηματογράφο:
Ένα που λέγονταν One και είχε ξύλο.
Το A Man Apart θα μπορούσε να θεωρηθεί σαν σκουπίδι αν και την ώρα που έφυγα από την αίθουσα δεν είχα αυτό το συναίσθημα.
Και το Men In Black II.

Σε dvd
Το Happening ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΑ απογοήτευση.
Το Godsend με τον De Niro ήταν άθλιο.

love in the time of cholera ανετα

Φιλες με λεφτα (Friends with money). Mια αηδια με την Τζ.Ανιστον και κατι αλλες αγαμητες. Οσο περνουσε η ωρα στο σινεμα περιμενα οτι κατι θα γινει και θα αποκτησει επιτελους ενδιαφερον η ταινια. Ε και τελειωνει με εναν πιο αναπηρο τροπο. Λες και με βαρεσε ηλεκτρικο ρευμα σηκωθηκα απο την καρεκλα μου στο τελος.

Edit: Μολις ειδα οτι αυτη ηταν η τεταρτη φορα που κανω αναφορα σ’αυτην την κωλοταινια σε αυτο το τοπικ. Καταλαβαινετε ποσο πολυ ακομα με εξοργιζει!! :stuck_out_tongue:

Το σκοτεινό χωριό… Ακόμα κλαίω τα λεφτά για τον κινηματογράφο…

Ακριβως αυτο σκεφτηκα κ εγω μολις ειδα το θρεντ… Αισχροτατη ταινια… Ευτυχως την ειδα στο σπιτι μ αλλα κλαιω για τις 2 ωρες κ εχασα…
Επεισης πολυ σαπιο ηταν κ το Τζειμς Μποντ (οχι το “κουαντουμ…”, το προηγουμενο)

Το σκοτεινό χωριο ειναι πολύ καλή ταινία ρε. Τι λέτε; Εχει πολύ ατμόσφαιρα κ ωραίο νόημα

Το θρεντ αυτό είναι η αποθέωση της υποκειμενικότητας, όπως και όλα τα “δε γουστάρω” θρεντ…

Μια ελεεινή ταινία που θυμάμαι να έχω δει ήταν πριν λίγα χρόνια, με την Σάντρα Μπούλοκ, την εξαίρετη αυτή ηθοποιό (αχέμ), που ήταν μπατσίνα και είχε χωθεί σε κάτι καλλιστεία… δε θυμάμαι για ποιό λόγο! Η ταινία ήταν εντελώς ηλίθια και χαζοαμερικανιά… Το κακό είναι πως την είχα δει με παρέα και σε κείνους άρεσε και τους ενόχλησε που τη δουλευα καθ’ όλη τη διάρκεια της! :stuck_out_tongue:

Είναι πολλές, πολλές αν κάτσω τώρα και σκεφτώ, αλλά η αλήθεια είναι πως οι κακές ταινίες δύσκολα μου μένουν…

Λίγα για την Σάντρα! :lightsabre:

Χαχα, πάντως ρίχοντας μια ματιά στο νετ είδα πως η ταινία λεγόταν Miss Congeniality, για τον τύπο.

Όσο αφορά τη Σάντρα, δεν αντιλέγω, αν βάλεις την ένταση στο mute, αδιαφορήσεις για την πλοκή, και απλά παρατηρείς τις χάρες της στην οθόνη είναι πολύ ωραία εμπειρία! 8)

Πέρα από Hollywood παπαριές, θα πω για δυο “σοβαρές” ταινίες που τις βρήκα απογοητευτικές:

• Matchpoint
  • Babel

Ψιλοασχετο chrisp, αλλα το “ονειρο της κασσανδρας” πως σου φανηκε? (αν και εφοσον το ειδες)

Συμφωνω απολυτα για το Babel!

Trainwreck: My Life as an Idiot

Δεν έχει τύχει να δω κάποια πραγματικά χάλια, που να μετανιώνω για τις ώρες που αφιέρωσα για να τη δω, αλλά δεν μου άρεσε καθόλου το Adaptation. Ακόμα αναρωτιέμαι ποιο το νόημά του.

Χμ, γενικώς δε θυμάμαι να έχω δει κάποια ταινία και να λέω ‘‘τι παπαριά είναι αυτή’’. Απλώς κάποιες με απογοητεύουν κάπως π.χ. το ‘‘Γεννημένος τη 4η Ιουλίου’’. Τη βρήκα απίστευτα βαρετή, παρακαλούσα να τελειώσει.

Πραγματι, μαυρο χαλι.