Meet Joe Black…Μακράν
:-s Εμένα μ’ άρεσε… το ίδιο και σ’ όσους έχω ρωτήσει… (και όχι λόγω Brad Pitt :lol:)
η παρωδια με τους 300.τουλαχιστον οι πιτες που εφαγα πριν μπουμε στην αιθουσα ηταν καλες
Ντακς δεν υπαρχει…
Τραγικο απλα…[-X
Δε θα λεγα “χειρότερες ταινίες”, αλλά “μεγαλύτερες απογοητεύσεις”. Ο “Οιδίποδας” του Παζολίνι (:?) και η “Κιβωτός” (νομίζω) του Σοκούροφ. Μια ταιν…
ροχαλητό
Προσφατα ειδα το holy grail…επικη μπουρδα μεγατονων,με δηθεν χιουμορ,τραγικες ερμηνειες και σκηνικα,καμια συνοχη στο σεναριο,εφε της πλακας και τελος οτι ναναι…αποφυγετε το με τη μια!!!
:pψαρουκλες…:p:p:p
Εχασα αρκετα χρονια μεχρι να ανοιξω το σποιλερ.
και εγώ,λέω τι λέει τώρα το παλικάρι!!!8O8O8O8O
στο cinema το Black Christmas,ότι πιο χαζό έχω δει…5 γκόμενες σε ένα σπίτι και ένας δολοφόνο που τις σκοτώνει…δεν έφυγα μόνο και μόνο για την παρέα…
Now playing: Haggard - Of A Might Divine
via FoxyTunes
Ε οχι ρε φιλε, για ονομα.υπερ επος ειναι , απο τις καλυτερες πολεμικες ταινιες εβερ!!και ελεος, οσο αντι τομ κρουζ να σαι, στην συγκεκριμενη ταινια ειναι και γαμω, θεος, ανυπερβλητος!!!ας οψεται που εκεινη την χρονια προταθηκε και ο ντανιελ ντει λιους για την συγκλονιστικη του ερμηνεια στο΄’‘αριστερο μου ποδι’’, αλλιως θα το χε παρει το αγαλματιδιο σιγουρα(για οποιους εχει σημασια πλεον ο συγκεκριμενος θεσμος, για μενα πλεον δεν εχει!!!)!
Μπα, δεν είμαι αντι- Τομ Κρουζ, απλά τη βαρέθηκα μέχρις εσχάτων.
Tςτςτς…δάσκαλε,ταινιάρες:-k
Perfume: The Story of a Murderer
Βutterfly Effect 2
Δε θυμάμαι αγγλικό τίτλο, αλλά στα ελληνικά ήταν το “Διακοπές στην Ίμπιζα”.
Κωμωδία της κακιάς ώρας, με σιχαμένο "χιούμορ’ [-X[-X
E οχι δαα
Ε ναι , καλα λεει.
Εμενα μαρεσε το Αρωμα.
Σε αρκετούς άρεσε. Εμένα πάλι καθόλου. Πιστεύω πως δεν γίνεται να κάνεις να κάνεις ταινία ένα βιβλίο.
Είδα πρόσφατα την extended version του dune που είναι 3 ώρες και πάλι είχαν κόψει τα 70% του βιβλίου.
Το Superman η επιστροφη.ΤΟ αισχος,δε ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω προσωπικα ξενερωσα τη ζωη μου βλεποντας τοΔε καθοτανε στο κρυπτονα λεω γω?
Επισης και το Terminator 3 ηταν αλλο ενα δειγμα του ποσο μπαζο μπορει να γινει μια ταινια.
το machpoint και το ορφανοτροφειο(πολυ κουλο εργακι)#-o#-o#-o8O
μεγαλη βλακεια η Ναρνια.με πηρε ο υπνος στα μεσα της ταινιας και με ξυπνησαν οι φιλοι μου στην ‘‘μεγαλη μαχη’’.
μεγαλη πατατα