Ωχχ… ελπιζω να εχει μαθει για τα “hygienic issues” των ξενων γυναικων και ιδιαιτερα των Βρεταννιδων… Αλληγορικα ειναι τα δοντια εκει…!
Yup, Κατι καταλαβαμε…:roll::?#-o:lol:
beowulf και το κακο.
συμπυκνωμενη ηλιθιοτητα…
:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:
Θυμήθηκα και μια άλλη ανελέητη παπαριά.
Το Timeline.
Εντελώς αστεία ταινία.
Μαδαγασκαρη…το ειδα γτ με επρηξαν,και σιγουρα ειναι το χειροτερο animation-cartoon που εχω δει…καθολου αστειο,με 20 ηλιθια ζωα να τρεχουν και να κανουν σαν τα υστερικα…πραγματικα ομως,ΑΘΛΙΑ ΤΑΙΝΙΑ…μονο με τους πιγκουινους γελαγα…
Batman and Robin
ελεεινοτατο μπορω να πω…
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:γτ το λες αυτο???
ΗINT:oι ρωγες στα κουστουμια,ηταν ολα τα λεφτα…
Να πω ενα προσφατο???To HANCOCK…αηδια με κεφαλαια γραμματα. Αισχρο, αθλιο, σιχαμερο!!!Σκατα σε αυτους που σκεφτηκαν αυτη την απατεωνια!!!
Oντως, τη σκηνη ομως με τη φαλαινα δεν χορταινω να τη βλεπω
πω πω ρε συ. τραγικη ταινια… πεταμενα λεφτα…
μια ακομα αηδια ηταν το van helsing με εξαιρεση την πανεμορφη kate beckinshale…!!
Όταν παίζει μια Josie Maran σε ταινία, ξεχνάς όλα τα υπόλοιπα.
Ποπο,ναι,το Βαν Χελσινγκ ειναι απιστευτο σκουπιδι…την Josie Maran την τσεκαρα again στο google,οντως,ωραιο κομματι…η Μπεκινσεηλ ομως παιζει σχεδον παντα εκτος συναγωνισμου…
8O8O
Δε σου άρεσε το γλυκούλι??
[-X
με τη σειρά μου θα συμφωνήσω με Lupin,μόνο τα πιγκουινάκια είχαν γέλιο(δλδ μόνο εκεί γέλασα),όλο το υπόλοιπο στεγνά άθλιο…
Now playing: Equilibrium - Unter Der Eiche
via FoxyTunes
Πο,δεν το θυμαμε καν,φαντασου…απλα, το Madagascar ηταν το αποκορυφωμα,ολων των ηλιθιων animation που βγαινουν τα τελευταια χρονια,με υστερικα ζωα(κ ανθρωπους συχνα) που τρεχουν,φωναζουν,κανουν σαματα και εχουν την εντυπωση,πως το να παρει σβολα ενας απο τους πρωταγωνιστες,35 φορες σε 5 λεπτα,θεωρητε αστειο…βγηκε και 2 τωρα,ελεος…
το vicky cristina barcelona
μιλαμε ηθελα να αυτοκτονησω
Ωχ,σημερα το αναμενω για θεαση…εχω ακουσει παντως και πολυ καλα σχολια κ αποκαρδιωτικα…
η βαρεμαρα παει συννεφο… ειναι πιο πολυ και απο τον βροχη
Σε όποιον αρέσει ο Γούντι Άλεν των Άνι Χολ και Κατάρα Του Πράσινου Σκορπιού, με το Βίκι, Κριστίνα, Μπαρτσελόνα, θα γουστάρει άπειρα. Σε αντίθετη περίπτωση θα βαρεθεί οικτρά… Εμένα μου άρεσε πάντως…
Το αστερι του βορρα…μεγαλη πατατα…πληρωσα κιολας για να το δω η χαζη