Η χειροτερη ταινια που χετε δει

Dreamcatcher. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη π@#$%^&

Μήπως τα παραλες? Δεν ήταν και τόσο άσχημο, βλεπόταν μια χαρά :-k

το σε βλεπω 3 χαλαρα… χαμενος χρονος χαμενη ταινια :lol:

Η Ιστορια της καμηλας που δακρυσε (!!!)

Βασικά η τύπισσα ήταν διχασμένη προσωπικότητα/σχιζοφρενής.Και όλους τους φόνους του έκανε αυτή χωρίς να το καταλαβαίνει άμεσα.Από τις καλύτερες ταινίες για μένα, και ο σκηνοθέτης της είναι όλα τα λεφτά.Έκανε μετά το ρημέηκ του The hills have eyes, το οποίο το έκανε πολύ καλύτερο από το αυθεντικό(το οποίο δεν με συγκινεί).Και το mirrors με τον Sutherland το οποίο δεν έχω δει.

I piss on your grave/i spit on your corpse ή το snuff reels ή το blood freaks.ειδικα το τελευταιο τρελλη π@παρια

cat woman με χάλι (πολύ χάλι) μπέρι

οι συνεχειες του matrix δεν βλεπονται καθολου. ακομα θυμαμαι την ηττα που εφαγα στο σινεμα οταν ειδα το reloaded. σε καμια περιπτωση δεν φτανουν το πρωτο.

Το Battle Royale II
Το πρώτο είχε την πλάκα του και μια κάποια πρωτοτυπία.
Το δεύτερο δεν παλευόταν με τίποτα. Από τις σπάνιες φορές που πέρασα μισή ταινία στο fast forward…

Ε οχι δα.χειροτερη απ το πρωτο νταξ αλλα τοσο χαλια οχι.τα κανονικα οπλα τα χαλαγαν φουλ.

Ενταξ δε φθανει το πρωτο , αλλα στο reloaded κανεις μεγαλο λαθος. Η ταινια ειναι πολυ καλη, και το σεναριο/νοηματα πολυ μπροστα

Ξέρεις τι με χάλασε περισσότερο? Η πρώτη ταινία δεν πήρε και πολύ στα σοβαρά τον εαυτό της και περίμενα κάτι αντίστοιχο και στη δεύτερη.
Οπότε σε κάποια στιγμή που άρχισαν να μπλέκονται στη μέση τα πολιτικά-επαναστατικά είπα όχι δεν αντέχω να βλέπω άλλο…[-X

Τι ακριβώς εννοείς όταν λες πως “δεν πήρε και πολύ στα σοβαρά τον εαυτό της”; Υπήρχαν κάποιες ψιλοκάφρικες σκηνές, αλλά αυτές υπάρχουν στις περισσότερες Ιαπωνικές ταινίες. Επίσης έπαιζε ολόκληρος Takeshi Kitano, το κωμικό στοιχείο δε γινόταν να απουσιάζει.

Το Battle Royale 2 ήταν σαφώς κατώτερο από το πρώτο αλλά βλεπόταν. Σκηνοθέτης της ταινίας ήταν ο γιος του σκηνοθέτη του Battle Royale 1 (ο οποίος γιος είχε γράψει τα σενάρια και των 2 ταινιών) αφού ο πατέρας πέθανε από καρκίνο έχοντας γυρίσει μόλις μία σκηνή για το 2. Ίσως γι’ αυτό η δεύτερη ταινία να φαντάζει διαφορετική.

Νομιζω το Epic Movie. Δεν ξερω πραγματικα γιατι ενω ειχα ακουσει οτι ειναι αθλιοτατο, οταν το ειδα στο τραπεζι του σαλονιου:
α) το εβαλα στο dvd player
β) πατησα το play
γ) το ειδα ολο.

Ως κοπλιμέντο το είπα, εννοώντας αυτό που αναφέρεις και εσύ δηλαδή την καφρίλα και το χιούμορ που υπήρχαν σε αρκετά σημεία. Αυτά τα στοιχεία μου άρεσαν γι’αυτό και η πρώτη μου άρεσε πολύ.
Ενώ τη δεύτερη μπορεί να την άντεχα περισσότερο αν δεν ήξερα ότι είναι συνέχεια της πρώτης.

Nαι. Ευτυχως δεν ειχε μουδιασει αρκετα το μυαλο μου και καταφερα να πατησω το stop…

Α εντάξει τότε… Απλά έχω δει και Ιαπωνικές ταινίες που δεν έπαιρναν στα σοβαρά τον εαυτό τους και το αποτέλεσμα ήταν άσχημο, οπότε διαβάζοντας το post σου έκανα άσχημους συνειρμούς. :stuck_out_tongue:

1. zoolander
  2. i luv huckabees
  3. planet terror

jeepers creepers… Στο cinema στη μεση της ταινιας αρχισε να αποχωρει ο κοσμος,καποια στιγμη μειναμε γυρω στα 10 ατομα στην αιθουσα,εγω δεν εφυγα γιατι λεω αφου πληρωσα ας την δω μεχρι τελους…:roll::stuck_out_tongue:

Οι Πειρατές της Καραιβικής 3. Χάααααλια…