Η χειροτερη ταινια που χετε δει

Πωωω ναι

Xαλια το 3ο των Πειρατων ναι, ασυνδετο τελειως, ανουσια μεγάλο αλλα ρε παιδι μου αυτος ο Ντεπ ηταν και παλι απολαυση. Εσωσε τα προσχηματα.

Μπα, χειρότερο από το 2 δεν ήταν… τουλάχιστον το 3 το’φχαριστήθηκα, το δεύτερο δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο υπάρχει…

όντως ο Ντεπ ήταν το μόνο καλό στοιχείο της ταινίας… καμία υπόθεση, κανένας σκοπός, 3 ώρες ανούσιας φλυαρίας, δεν έβλεπα την ώρα να τελειώσει!!

Ε τότε φαντάζομαι τι θάψιμο θα φάει η τέταρτη ταινία.:stuck_out_tongue:
Εγώ το φχαριστήθηκα πάντως,αλλά σαφώς είναι κατώτερο τον προηγούμενων 2.

Now playing: Shinedown - Burning Bright
via FoxyTunes

ακριβώς:twisted:

θα βγει και τέταρτη??? :?

δυστυχώς ναι…

Ολοι θελουν να ξεπερασουν τον ροκυ μπαλμποα…:lol::stuck_out_tongue:

αλλά το απόλυτο ρεκορ το έχει το Star Wars.Όταν δω τον γιο του Jack,τότε μάλιστα!:lol:

Now playing: Breaking Benjamin - Forget It
via FoxyTunes

Μια παρατήρηση έχω να κάνω: το thread λέγεται “η χειρότερη ταινία που έχετε δει” και οι περισσότεροι αν όχι όλοι σχολιάζετε απλώς μέτριες ή απογοητευτικές έστω γνωστές ταινίες…Έχω δει και κάτι κουλά τύπου Match Point να τρέχω να μαζεύω τα μυαλά μου…Αλλάξτε τον τίτλο του thread καλύτερα…Οι περισσότερες ταινίες…ε κάποια καλά στοιχεία τα έχουν…όταν λέμε οι χειρότερες εννοούμε οι χειρότερες…

Μόνο που τα Star Wars έχουν και μια σεβαστή ιστορία και δεν είναι η απόλυτη παρακμή όπως οι Πειρατές…

Listening to: Epica - Run for a Fall
via FoxyTunes

το Αμελί

Ενταξει προσωπικη αποψη αλλα φηασκξγησκγηκλγηλφγδδφ:?

Σωστή η αντίδραση του Γιάννη. [-X

Μια χαρά ταινιούλες είναι το 2 και το 3 των πειρατών.Αστείες,ψιλογελοίες,καμία σχέση με το 1 αλλά δεν είναι και ό,τι χειρότερο έχετε δει,αλίμονο

Ε είσαι papardelas, χθες το είδα το Amelie. Ήμαρτον.

Αμα ο ξαδερφος μου που πεταει ροχαλες και βλεπει αγωνες μποξ και ταινιες μονο με ξυλο δει το Αμελι, θα τον παρει ο υπνος. Υπαρχει κατι που λεγεται διαφορετικοτητα. Εγω βρισκω χαλια το Π π.χ. :slight_smile:

Με τη δική μου λογική αν μια ταινία πιστεύω ότι έχει μεγάλη πιθανότητα να μη μου αρέσει μάλλον δε θα κάτσω να τη δω ούτως ή άλλως άρα δε θα τη σχολιάσω και εδώ. Οπότε δε μου φαίνεται παράλογο στις χειρότερες ταινίες που έχω δει να μπαίνουν και ταινίες που μπορεί να θεωρούνται μέτριες ή καλές από άλλους αλλά εμένα με απογοήτευσαν…

ας με βοηθησει καποιος με τον τιτλο της ταινιας γιατι δε τον θυμαμαι. Horror wannabe, αμερικανια, μια παρεα παιζει ενα παιχνιδι στο playstation σε φαση Resident Evil νομιζω και ουσιαστικα συμμετεχουν οι ιδιοι οι παιχτες, οπου ο καθενας ξεπαστρευεται…
Παναθλιο…