Stay Alive
http://www.imdb.com/title/tt0441796/
Πραγματικά άθλια, και το 4.4 που έχει πολύ της είναι.
Stay Alive
http://www.imdb.com/title/tt0441796/
Πραγματικά άθλια, και το 4.4 που έχει πολύ της είναι.
ω ναι αυτη η παπαρια… και πολυ του βαλανε… 1/10 χαριστικα γιατι ειμαι καλος ανθρωπος…
αλλη τραγικη ταινια, πριν καποια χρονια ξημερωματα είχα πετυχει στο σταρ μια ταινια τρομου με αραχνες. Η συγκεκριμενη ηταν τοσο αθλια που οι αρχανες εμοιαζαν με αυτες τις πλαστικες που χοροπηδανε, που πουλανε κατι πλανοδιοι. Κακο μονταζ και απεριγραπτα αθλια τα fx. Αλλα εκατσα και την ειδα μεχρι τελους, τυφλα γαρ.
Ω καλά, το σταρ έχει παράδοση στις μούφα ταινίες τα ξημερώματα, έχω δει αναρίθμητες πατάτες!
Εγώ πάλι έχω προσέξει κάτι κουλαμάρες του στυλ “βάζω αριστουργήματα στις 5 το πρωί”, είχα πετύχει λέμε Λάμψη. Ελαφοκυνηγό, Αποκάλυψη τώρα και διάφορα τέτοια καλούδια πολλές φορές εκείνες τις ώρες. Οπότε αναρωτιέμαι αυτές τις ΑΗΔΙΕΣ που παίζει στις νορμάλ ώρες τις βλέπει κανένας? Δεν είναι καν διασκεδαστικές καθυστερημένες ταινίες τύπου American Pie αλλά κάτι τελειωμένες βιντεοταινίες δράσης που ακόμα και όταν ήμουν 5χρονο είχα τη δυνατότητα να καταλάβω πόσο άθλιες ήταν.
Ωπ νατος ο Νομός Ηρακλείου και δω! :razz:
αυτη που ειχε χθες στον αντ1 με τον αστον κουτσερ και τον στιφλερ απο το αμερικαν παι ηταν απο τις μεγαλυτερες μαλακιες που εχω δει στην ζωη μου.Δηλαδη νταξει δεν περιμενα σεναριο και μηνυματα απο
αμερικανικη χαζοκωμωδιουλα αλλα οχι και ετσι.Δεν την προτεινω ουτε καν σε 3χρονα παιδακια.Μακρια!!!
αν σας αρεσει τ αμελι εμπρος δειτε τ…εγω δν εχω δει μεγαλυτερη π***ριά στη ζωη μ…
αν δεν εχει λιγα σπαθια,τοξα,φωτιες,αιματα τι να την κανω??και καμια κουκλα με πανοπλιες Ζηνα style…
Αυτο παει απαντηση στη sofi-k:) που λεει για σεβασμο στη διαφορετικοτητα.
Πες τα ρε φίλε. Βάζουν την κάθε βλακεία στις 9-11 και αν δεν πάει 1.30 δεν βάζουν ταινία που βλέπεται.
Σωστό σε βρίσκω!
Απαντάω καθυστερημένα καθώς τώρα παρατήρησα το μήνυμα.
Δυστυχώς αυτό που λες ισχύει και κατά την ταπεινή μου άποψη δεν είναι καθόλου περίεργο. Ένα μεγάλο ποσοστό ατόμων -ειδικά νέων- δεν ενδιαφέρεται να δει μια καλή ταινία και προτιμά να δει κάτι σε στυλ American Pie που βγαίνοντας από την αίθουσα/κλείνοντας την οθόνη θα το έχει ξεχάσει. Δε λέω, κι εγώ έχω δει όλα τα American Pie αλλά δεν πωρώθηκα κι όλας, τέτοιου είδους χιούμορ είναι σαχλό κατ’ εμέ.
Οπότε καταλαβαίνεις πως δεν έχει σημασία που εγώ, εσύ, ο τάδε, ο δείνα θέλουμε να βλέπουμε καμιά ταινία της προκοπής, αφού τα κανάλια στο μεγαλύτερο κοινό ποντάρουν έτσι κι αλλιώς. Βάζουν τη ταινία να παίξει στα ξημερώματα, όλο και κάποιος θα έχει αϋπνίες σου λέει, οπότε θα κάτσει να τη δει. Βέβαια για να λέμε και του στραβού το δίκιο, καλές ταινίες έχουν παιχτεί κατά καιρούς και σε μεγάλες ζώνες, εκεί κατά τις 21.00-24.00.
Για όλα τα παραπάνω έπαψα και εγώ να ποντάρω στα κανάλια για το πότε θα δω μια καλή ταινία και βλέπω όποια θέλω όποτε με βολεύει…
Αυτό φαίνεται να είναι το καλύτερο, δε πρέπει όμως να προβάλλονται καλές ταινίες και στην τηλεόραση; Γιατί δεν έχουν όλοι τη δυνατότητα να δουν ότι θέλουν, όποτε το θέλουν σαν κι εμάς. Ένας μεσήλικας ας πούμε, που δε ξέρει από internet κλπ, τι θα κάνει; Πρέπει να έχει και αυτός δικαίωμα να βλέπει δωρεάν κάποιες ταινίες. Το ότι τα ΜΜΕ θα έπρεπε να προβάλλουν πολιτισμό, είναι δυστυχώς κάτι που δε φαίνεται να ισχύει
Δίκιο έχεις και εσύ και ο μεσήλικας αλλά που να το βρείτε…
Τέσπα μάλλον ξεφεύγουμε από τον τίτλο του τόπικ
meet the spartans
epic movie.
Lady in the water
αυτα μου ρθαν τωρα.
καλα,τα δυο πρωτα τα κοβεις εξ αρχης μαπα,αλλα το Lady ηταν τοοοοσοοο χαλια,που με εξεπληξε…τελειως ηλιθια ταινια…καλα,ο σιαμαλαν οσο συνεχιζει να γραφει ο ιδιος σεναρια,τοσο θα πατωνει(απορω δλδ που τον χρηματοδοτουν ολοτελα πλεον…)…αθλια ταινια,ξεκιναει με ενα μικρο ενδιαφερον και καταληγει οτι ναναι τελειως…
τα ειπες σωστα μεταλλικο αδερφι.
+1
Σκοτεινό χωριό. Το είδα και στο σινεμά ο μ…ς#-o
Εγω δηλωνω πως το Σκοτεινο Χωριο παιζει να’ναι απο τις αγαπημενες μου ταινιες…
Το εχω ξαναπει.Το Σκοτεινο Χωριο ειναι ενα ωραιο ρομαντικο παραμυθι.
Καμια σχεση με τα τρεηλερ του ομως ! [-X