Η χειροτερη ταινια που χετε δει

‘‘Τα Σταυροδρόμια Της Ψυχής’’…Νίκολας Κέιτζ+Γκουντμαν…και τώρα που το θυμήθηκα…νύσταξα:p:!:

Holy Mountain.Αν καταφέρεις να τη δεις ολόκληρη…
Ψυχεδελική αηδία.

Σιγά την ταινία κιόλας.

το ονομα του ροδου:sleep::sleep:

Ελα μωρε τωρα…οχι κ ΖΖΖΖΖ…

πολυ ζζζζζζζ…ολοκληρο μελισσι ζζζζζζζ

Διαφωνω αλλα τεσπα…

αμπαλοι,αλλα τους αγαπαμε:p8)

Μονο παγκοσμιος στρατιωτης κ Βαν νταμ ρε! Αυτες ειναι ταινιες! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

μεγαλες στιγμες8)

καλα…μαλλον εχεις πολλη καφεϊνη μεσα σου…Το Γκοσφορντ κι εγω τανιαρα ειχα θεωρησει οτι ειναι…μεχρι που με κοιμησε 2 φορες…

pax

το ονομα του ροδου

μαλιστα…ΩΡΑΙΟΣ…και τι θα σε κρατουσε ξυπνιο σε μια ταινια σαν αυτη?
Μια μαχη μεταξυ Σατανα και του Παπα ισως?
ΝΑ ειχε σεξ με τη πιτσιρικα καθε 5 λεπτα?

Γράφτο καμιά φορά ακόμα μήπως και το πιστέψουμε.

Πω ρε, ταινιάρα θα είναι αυτό.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ!!!

Όντως είναι ταινιάρα!The beast in heat λέγεται.Ή αλλιώς : http://www.imdb.com/title/tt0076649/

Kαλά το “300” δεν το λες και “σοβαρή ταινία”… :slight_smile:

Ναι, τη λές “γαμάτη” ταινία =)

σύμφωνα με τα γούστα μου περιμένα να προσκυνήσω το

Ο Σόλων ετσι… και το διαμάντι του Μήλου

με τον Ζουγανέλη, αλλά είναι άθλια και δεν παλευεται με τίποτα :lol::lol:

Πλάκα κάνεις, έτσι; Ξεκαθάρισέ το γιατί μπορεί να νομίζουν πως το λες στα αλήθεια…

εγω παντως το υποστηριζω απο αποψη κομικ…αρκετοτατα πιστο αντιγραφο και τρομερη αποδοση του συν η ατμοσφαιρα,σκηνοθεσια κτλ…ενταξη…μια χαρα ηταν!!!(τι να πουμε τωρα…για σπαιντερμαν??α…να…και αυτη η τριλογια μεσα στις χειροτερες μιας κ το εφερε η κουβεντα!!!σπαιντερ-Βασιλακης Κα’ι’λας…μου κατεστρεψαν τον παιδικο ηρωα :lightsabre:!!!ευτυχως μενει ο υπερτατος ζορο!!!:D)

λοιπον…οπως ελεγα…big fat important movie…ΜΗΝ τη δειτε…γιατι να εχω τη μανια να ψυχαναγκαζομαι να βλεπω μεχρι τελους οτι βαζω…oh mommy…:razz:)
πιο προπαγανδα κ απο τις πολεμικες που οι καλοι αμερικανοι σωζουν παντα ομως τον κοσμο!!
[SIZE=“1”]ειδα λεσλι νιλσεν και ψαρωσα…:oops:[/SIZE]

“η πενα του πεπρωμενου”-pick of destiny

την πετυχα προχτες το βραδυ στο σταρ… κ καλα κατι μεταλλαδες που ψαχνουν την πενα που παιζει ο angus , o van halen και αλλοι κιθαριστες για να γινουν σταρ… εμφανιζεται κ ο dio καποια στιγμη(ρε θεε, κοιτα πρωτα περι τηνους προκειται)… μην την πετυχετε καμια φορα κ την πατησετε οπως εγω, που το αφησα οταν ειδα το δωματιο του μπουλη που ηταν τιγκα στις ροκ αφισες…

κριμα, γιατι παιζει κ αυτος απο το school of rock