Η χειροτερη ταινια που χετε δει

1)epic movie KAI ΟΛΑ τα παρομοια που ξεπεταγονται σαν μανιταρια οι λεγομενες παρωδιες…ολα γτπ(εκτος ισως απο το scary movie μονο το 1)!!!μην το ξαναδω μπροστα μου…επειδη δεν μπορω να αφηνω μισοτελειωμενες δουλειες εβερ…εβαλα να τη δω στο γρηγορο οπως κανω κ με αλλες αθλιες
2)οτι εχει σχεση με Λιντς…ναι ξερω…κουλτουρα και σαν να ειναι βγαλμενα απο εφιαλτες και ουαου κτλ…εγω δεν αντεχω…απλα πραματα.κατι ιδεες μονο που βαζει…κατα τ’αλλα…ποτε παλι!!!
3)blairwitch…what a waste of time!!!ημουν και σινεμα και δεν μπορουσα να βαλω γρηγορο…
οταν θυμηθω και τα αλλα αισχη θα ξαναγραψω!!!:stuck_out_tongue:

βασικα και εγω ειμαι αντιfun των ζομπι κτλπ…
οποτε εγω σαν χειροτερη ταινια θα ελεγα “το κακο το 2”…10 λεπτα αντεκσα να δω…και ακομη και σαθτα τα 10 λεπτα σκεφτομουν οτι αν την δω ολη θα εχω πεταξει μερικες ωρες απο τη ζωη μου στα σκουπιδια - οποτε την εκλεισα κ την εσβησα απο το pc…παλι που δεν πηγα να την δω στον κινηματογραφο.:?

Μια ταινία που είδα πρόσφατα και ήταν αθλιότατο είναι το Rushmore.
Δεν κατάλαβα γιατί είδα παντού καλές κριτικές.

Ελα ρε,χαριτωμενο indie ταινιακι…οχι τπτ το συγκλονιστικο,αλλα συμπαθητικο για μουα…οντοπικ,πολλες και μια απο αυτες,το ‘‘ξανθιες-γκομενοι’’ καπως ετσι,ανετα προτιμας να φουνταρεις απο το ρετιρε παρα να το δεις ολο(εγω το ειδα,ηταν ισογειο,δυστυχως)…επισης,ολες οι ταινιες του Ρομπ Σναηντερ,του χειροτερου κωμικου(λεμε τωρα) στην ιστορια της ανθρωποτητας…

Η διπλή ζωή της Βερόνικα…

δες το Shaun of the Dead(To γελιο)

θεικο… παρωδια με ζομπι και καλα… μαμαει.:slight_smile:

γιατι?

ναι ρε…αυτο το’χω δει και ειναι πολυ καλο:) …εγω λεω για τις χαζοαμερικανιες-υπερπαραγωγες-βλακοκωμωδιες οπως πχ η παρωδια στους 300 κτλ…που βγαινουν δηλ. σοβαρες ταινιες και μετα απο ενα μηνα βγαινουν και οι κακογουστιές που τις σατυριζουν:thumbdown:

Γιατί περίμενα να δω κάτι με κάποιο βαθύτερο νόημα και αντ’αυτού είδα κάτι βαρετό, άνευρο, χωρίς ιδιαίτερους συμβολισμούς. Δεν μπόρεσα καν να μπω στο τριπάκι να καταλάβω τι ήθελε ο “ποιητής” να αποτυπώσει, άσχετα αν το πέτυχε ή όχι.

Η απάντηση είναι εύκολη: Με διαφορά το “π”…

Είδα το meet the spartans, κωλοαμερικανιά του κερατά, αλλά, μεθυσμένος, βγάζει πολύ κάψιμο και γέλιο ! :lol:

:lol::lol::lol::lol:ουτε καν!!!ευτυχως που δεν ειχα πιει ας πουμε κ γω γιατι δεν θα ειχα pc!!

Zωντανη νεκρη…Παιδια δεν παιζει να υπαρχει μεγαλη αιδια απο αυτο…!

Και όμως υπάρχει…το “π” :lol:

Ρε το meet the spartans ειναι γνωστη αμερικανια αλλα γουσταρω τετοιες ηλιθιες ταινιες.:stuck_out_tongue:

γιατι αραγε?

Όταν ήμουνα φαντάρος (αποκλείεται να το νοίκιαζα να το δω σπίτι μου υπό κανονικές συνθήκες), είχαμε δει με τους συμφάνταρους στο ΣΤΕΠ στη Λαμία, μια απίστευτη Ιταλική μαλακία που λεγόταν “Εβραϊκή σάρκα στα χέρια του ναζιστικού κτήνους” ή κάπως έτσι. Ήταν σούπερ-καλτ (μη με παρεξηγείτε, μου αρέσουν γενικά οι καλτίλες), με τρισάθλιους διαλόγους, ελεεινές ερμηνείες και δεν ήταν καν αρκετή η διάθεση για χαβαλέ που σου προκαλούσε, ώστε να την κάνει υποφερτή. Η ιστορία ήταν οτι μια σούπερ-μπιτς ναζίστρια γιατρός είχε φτιάξει έναν τύπο με κατι ενέσεις και τον είχε κάνει μηχανή του σεξ. Κατόπιν του έδινε νεαρές Ιταλίδες (ούτε καν Εβραίες-ακόμα και η ελληνική μετάφραση του τίτλου ήταν άθλια) να τις μαμάει μέχρι θανάτου. Μακριά…

Ειμαι μεταξυ του Zombie Streapers και του The Happening. Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω ποια απο τις 2 ειναι πιο ηλιθια!!

To Εγκλημα στο Γκοσφορντ Παρκ, και το Eraserhead…

ban ΤΩΡΑ!!!

καλα,το ηρεησερχεντ ειναι απο εικαστικης αποψης αρκετα καλο,ουτε εμενα με τρελαινει γενικα…το αλλο ομως ειναι αριστουργημα με κεφαλαια γραμματα!!!