Η χειροτερη ταινια που χετε δει

Από τις αγαπημένες μου ταινίες… :-s

On topic, Deadgirl. Αν και ίσως συντέλεσαν στο χάλι και οι εμπνευσμένοι υπότιτλοι που κατέβασα. πχ μετέφρασαν το fun things σε concrete things και άλλα τέτοια όμορφα.

Από τα χειρότερα που έχω δει ήτανε το Bruno.
Απαίσιο 8O

μηπως εισαι ομοφοβικος???

παιδια sorry αλλα εμενα και το American Psycho μου ασερε πολυ και το bruno!!! to bruno ειδικά ειχε έξυπνες ατακες και humour και μην ξεχνατε οτι τα περισσότερα στην ταινια δεν ειναι στημένα…Το bruno όπως και το borat κάνουν ρεζίλη τους Αμερικανους

π.χ το καστικγ για την διαφιμηση με τα παιδακια ειναι απιστευτα αυτα που λενε οι γωνεις!!

οπως και αυτο http://www.youtube.com/watch?v=Qk2oee2kjT8 :lol:#-o δεν παιζετε!!

a lady in the water!!δεν παιζεται!!!

Οταν ειχα δει το sin city στο cinema ποτε δεν καταλαβα τιποτα απο αυτη την ταινια,δεν ξερω αν ειναι απο τις χειροτερες που εχω δει ,μαλλον απο τις ποιο αδιαφορες παντως.

Mαλλον θα βγει κ sin city 2.

Ελα ρεεε βλασφημία:lol:

Τουλάχιστον παράδεξου ότι το κομιξάδικο στιλ ταινίας το χαν πετύχει:p

αν εννοεις οτι ειναι χαλια, δεν συμφωνω. αυτη η ταινια ειναι να τη παρεις σε dvd να τη δεις με γκομενα. ειναι τοσο αδιαφορη που περνεις αυτο που θελεις.:smiley: Οποτε αυτοματα η ταινια γαμαει ! :smiley:

Σε ασπρομαυρο φοντο λες και ηταν ταινια δεκατιας 60…:stuck_out_tongue: Περιμενω να δω και το sin city 2…
Nταξει ειχε κατι κορμια που σωζανε την κατασταση βλεπε τζεσικα αλμπα…:smiley:

Η ταινία γαμάει, ή εσύ θα γαμήσεις? :stuck_out_tongue:

omg !
Τοδα κ αυτο !

Τι ακριβως ειδες?:stuck_out_tongue: Το sin city δεν με αρεσεεεε… ΟΚ???:p:p

αγγελοι του τσαρλυ , την σταματησα δεν αντεχα τοση βλακεια

Είδα πριν λίγες ώρες το the strangers,από τις χειρότερες ταινίες που έχω δει.

Το είδα η μάλλον επιχείρησα να το δω, αλλά απέτυχα. Είδα τα πρώτα 10 λεπτα, μετα το πηγα κάπου στη μέση, μέτα το έκανα δελετε. Μεγάλη πατάτα.

πρόσφατα είδα το full frontal και στη μισή ώρα πήγα για νάνι:roll:

Αχαχαχαχα όταν είδα την ταινία γέλαγα!
Πιο ανούσια ταινία δεν υπάρχει.Μετρούσαμε τα λεπτά μέχρι να τελειώσει.#-o

Προσπαθώ να θυμηθώ το όνομα μιας ταινίας που είχα δεί πριν κάποια χρόνια με κάτι ζόμπι αλλά ήταν τόσο πατάτα που την έχω διαγράψει εντελώς απ’το μυαλό μου :stuck_out_tongue: αλλά μια πρόχειρη που μου έρχεται τώρα είναι το House Of Wax…τα λόγια είναι περιττά κ το κερασάκι στην τούρτα είναι η Paris Hilton #-o

Mια που εβλεπα τις προαλλες στην τηλεοραση αργα το βραδυ με κατι βδελλες που ηπιανε αιμα απο μια ομαδα κολυμβητων που επαιρναν αναβολικα, οποτε τα αναβολικα περασαν στις βδελλες που μεγαλωσαν και αρχισαν να τρωνε κοσμο.

Επισης μια που ειχα δει παλιααα με ενα σατανικο ποντικι που το ειχε μια οικογενεια σαν κατοικιδιο και αυτο εκανε την οικογενεια να τρελααθει και να κανει πραγματα. Η κορη για παραδειγμα πηδηξε απο το παραθυρο της και κατι τετοια. Στο τελος ειχαν πεθανει ολοι εκτος απο τον πατερα που εβαλε το ποντικι στα μικροκυματα και το εφαγε.

#-o#-o#-o

Ρε εσυ ολο με ζωα βλεπεις?:stuck_out_tongue:

Το νεο σελινι ηταν μια πατατα ολκης.