Παίζει να είναι το Δωμάτιο με θέα του Αΐβορι. Δεν έχω τίποτα με τις ταμπέλες των ταινιών, πχ, γουστάρω ρομαντικές κομεντί, αλλά παίζει να είναι ότι πιο γλυκανάλατο και ανούσιο έχω δει. Άχρωμο, άοσμο, άγευστο.
Αναγουλιάζω…γκλουκ…
Δεν την είδα μέχρι τέλους…Πάντως μέχρι ένα σημείο οι μισοί είχαν πεθάνει…είχα γελάσει στο σημείο που είχαν βγάλει τα μαγιό τους και είχαν φτιάξει και καλά ένα σκηνι και το πέταγαν πάνω ωστέ να γατζωθεί στο κατάστρωμα και να σκαρφαλώσουν…χαχα:lol:
χαχα και μέσα είχαν ξεχάσει και ένα μωρό…ο,τι να ναι
Εpic fail!
Το ξεγυμνωμα απο τα μαγιο ηταν σεξιστικο κολπο για να πιασουνε οσους περισσοτερους θεατες:p
Και πρεπει να ηταν πολυ κωλοφαρδοι αμα καταφερνε το σχοινοι να γαντζωθει.Και ο ενοχος ηταν:
Το μωρο ειχε σηκωσει τη σκαλα για να το αφησουν να κοιμηθει.:lol:
Μαζί σου. Ψιλοντρέπομαι που το λέω γιατί τον Άιβορι τον σέβομαι απεριόριστα και γενικά έχει βγάλει ταινιάρες, αλλά αυτήν εδώ δεν την πάλεψα με τίποτα. :-s
το “ενα ψαρι που το ελεγαν Γουαντα”:? απαισια
:ban::ban::anyone::anyone:
o
Διώκεσαι ποινικά, εντός & εκτός φόρουμ.
:?:?:?:?:?
“Jonathan Livingstone”
Παιδιά δεν υπάρχει χειρότερη ταινία…μας την είχαν δείξει στο σχολείο στα γαλλικά μάλιστα, για να εξασκίσουμε την γλώσσα…Ο πρωταγωνιστής της ταινίας (η μάλλον το μόνο πράμα που παίζει στην ταινία) είναι ένας γλάρος που δεν μπορεί να πετάξει και η ταινία δείχνει την προσπάθεια που κάνει για να εκπληρώσει το όνειρο του…Α! και ο γλάρος μονολογεί στην ταινία
Φιλε μου δεν ξερω για την ταινια αλλα το βιβλιο ειναι εξαιρετικο.
Ενδεχομένως να έχεις και δίκιο…Ώστόσο προσωπηκά η ταινία μου φάνηκε απίστευτα(!) γελοία και βαρετή και η μετάβαση του συγκεκριμένου θέματος από το βιβλίο στο κινηματογράφο απίστευτα ηλίθια κίνηση με κακό αποτέλεσμα…Σου συνιστώ να ΜΗΝ τη δεις και να κρατήσεις τις αναμνήσεις που σου άφησε η ανάγνωση του βιβλίου :D:D
me diafora ton underworld (aporw rr mlk pws vlepoun autes tis tainies … :S)!!! ti malakiaaaaa!!!
epishs mn m vrisete alla sixainomai ton tarantino GAMW TA AIMATA TOU GAMW!! :p:p
k eixa skylovare8ei th zwh m sto Pride and Prejudice…
a! k misww k tainies typou Blade, to MATRIX kai epishs to Star wars (eimai sovara???:P)
Το βιβλιο ειναι αριστουργηματικο,αλλα ναι,την ταινια την ειχα δει και γω πιο μικρος και την ειχα βρει αθλια…ειχε και Neil Diamond μουσικη,αλλα τπτ το θετικο,πραγματικα κακη ταινια…οποιος εχει διαβασει το βιβλιο,ας μεινει εκει-ουτως ή αλλως,κανει κρα απο μακρυα πως ειναι unfilmable-…
Μια απο τις χειροτερες μου εμπειριες σε ταινια,ηταν το Good German,του Sondenberg,με Κλουνεη…παιζει και να το εχω ξαναγραψει…τραγικα βαρετη και ανουσια ταινια…
λολ εχει γινει ταινια ο λιβινγκστον? με ποια λογικη?
εχω ενα αλμπουλ με φωτογραφιες. να το κανουμε κι αυτο
The last house on the left.
Απο τις χειροτερες ταινιες που εχω δει…
με μια γριά ρε
pisteuw duo apo tis xeiroteres tainies pou exw dei einai to Eden Log!!
megali papara afou den epa8an tipota ta matia mou apo tin maurila kala eimai…:thumbdown::thumbdown:
kai to Satan’s Little Helper auto an den to deis monos paizei na gelasete me tin ili8iotita!!(distixos egw monos to ida)#-o
Ο ερωτας στα χρονια της χολερας.Εχω ακουσει οτι το βιβλιο ειναι πολυ καλο αλλα στο σινεμα γελουσαμε ολοι για κανα μισαωρο[-X
παλι καλα. τουλαχιστον γελουσατε. γιατι οι περισσοτεροι που το χουν διαβασει και την ειδαν, ηταν σε φαση εγκεφαλικου.
American Psycho … με τον C.Bale … ΜΗΔΕΝ … εκτος και ήταν ΤΟΣΟΟΟ μπροστα , για να την πιασω …#-o
( δεν βαζω γνωστες αμερικανιες , γιατι εκει ξέρεις τι να περιμενεις … )