Η χειροτερη ταινια που χετε δει

Αυτη και αν ειναι ερωτηση χαος , αφου οι επιλογες ειναι ατελειωτες.Προχειρα θα αναφερω τις ταινιες που για εμενα προσωπικα δεν ηταν απλως κακες , αλλα σιχαμενα ανεκδιηγητες,αυτες που τις εβγαλα απο το dvd εν ριπη οφθαλμου.αρχιζω :

Η πρωτη ταινια που την εβγαλα απο το dvd μου λιγο πριν τη μεση.ΦΡΙΚΗΗΗΗ!!!
τι εκτρωμα ειναι αυτο;Χιουμορ ανυπαρκτο,μια απο τις χειροτερες κωμωδιες της τελευταις δεκαετιας.ευτυχως δεν ειδα τις επομενες .μια ελεεινιλα απο την κορφη μεχρι τα νυχια.
απο οτι βλεπω στο ποστερ λεει “absolutely hilarious”, αλλα αυτο το πραγμα ειναι “absolutely σαχλαμαριους”.
Βαθμολογια 1 στα 10. :lightsabre:

Η χειροτερη ταινια μπατμαν,μια απο τις χειροτερες ταινιες των 90’s,ενα σκουπιδαριο ατελειωτο.
Ενας φιλος μου τη θεωρει την καλυτερη ταινια ολων των εποχων και στη σκηνη που ο Αρνι δακρυζει, μου ειπε οτι οταν το ειδε πρωτη φορα στο σινεμα βαλαντωσε στο κλαμμα.
τι να κανουμε βιτσια ειναι αυτα…
Βαθμολογια 3 στα 10…[-X

ο αγαπημενος μου αρτζεντο εχει ηδη παρει την κατω βολτα και δυστυχως οι ταινιες του σε αυτη την περιοδο δεν ειναι απλως κακες αλλα ανεκδιηγητες.Αλλη μια ταινια που πατησα το stop εν ριπη οφθαλμου.
Αυτο το πραγμα δεν βλεπεται με τιποτα ,εγκληματικο εκτρωμα απο τον αρτζεντο.Κριμα
Βαθμολογια 2 στα 10…:thumbdown:

οπως και ο αρτζεντο ετσι και ο φουλτσι, οταν αρχισε τον κατηφορο δεν ειχε τελειωμο.Και μια απο τις χειροτερες ταινιες του ειναι το Aenigma.Προσπαθησε να κανει κατι σαν το Καρυ ,αλλλα το αποτελεσμα βγηκε παπαρι…
Ανεκδιηγητη ταινια,μεσα στα 4-5 χειροτερα θριλερ των 80’s
Βαθμολογια 2 στα 10…:x

Αφησα τελευταια την πιο αχαρακτηριστη ταινια που εχω δει μεχρι σημερα.
Ισως η ταινια που κακοποιει περισσοτερο απο οποιαδηποτε αλλη σπουδαιους προκατοχους της.
Αυτο ο εγκληματιας που εφτιαξε αυτο το πραγμα ειναι ακομα ζωντανος;
Αυτο το ανοσιουργημα ειναι μια κωμωδια απο την αρχη μεχρι το τελος.Σεναριο ανατριχιαστικα γελοιο,σκηνοθεσια επιπεδου νηπιαγωγιου,καθε σκηνη της ταινιας ειναι κωμωδια…
ντροπηηηηη…!!!
Βαθμολογια 1 στα 10…:evil:

O … "εγκληματίας’’ σκηνοθέτης του Alien Resurrection είναι ο Jean-Pierre Jeunet, σκηνοθέτης επίσης της υπέροχης σουρεαλιστικής κωμωδίας Delicatessen, του “Η Πόλη των Χαμένων Παιδιών” (La cité des enfants perdus), μίας από τις αριστουργηματικότερες ταινιάρες που έχω δει στην ζωή μου, της πολύ όμορφης και γλυκιάς Αμελί, και της επίσης πολύ καλής “Οι Ατέλειωτοι Αρραβώνες” (A Very Long Engagement). Και ναι, είναι ακόμα πολύ ζωντανός και μια χαρά.

Και ναι μεν το Alien Resurrection είναι στο σύνολό του μία μέτρια ταινία, και η λιγότερο καλή ταινία του Ζενέ, αν συγκριθεί με όλες τις άλλες που προανέφερα, και επίσης κατώτερη σε σύγκριση με τα προηγούμενα Alien, αλλά όχι πια και τέτοια απαξίωση και τέτοιους χαρακτηρισμούς. Κόψε κάτι ρε φίλε…

ρε ροκακια το 1 και το 3 scary movie αξιζαν:roll:

ενταξει, αν το παρουμε ρεαλιστικα και το aliens μπροστα στου Scott μαλακια ειναι και δεν θα επρεπε να εχει γυριστει αλλη ταινια μετα το 1ο.

μια κριτικη εδω.
http://www.cine.gr/film.asp?id=710&page=4

-green street hooligans 2 (ειδα το πρωτο και ηταν αρκετα καλο. το αλλο ομως ηταν τεραστια πατατα)
-This is England

χαααααααααααααααααααχααχαχαχαχ.Πλακα κανεις ετσι?

ωραια πραγματα ειχε μεσα, αλλα ηταν σαν να μην ειχε αρχη-μεση κ τελος.
μου εδωσε την εντυπωση οτι υπηρξαν σκηνες και γεγονοτα μονο κ μονο για να γεμισει η ταινια.
π.χ. στα καλα του καθουμενου μας αποκαλυπτει οτι ο φασιστοσκινχεντ γουσταρε την κοπελιτσα, της την πεφτει, τρωει Χ και μετα η ταιναι συνεχιζεται κανονικα…

9 πύλη
Freddy got fingered
Snakes on a plane άν κ μπορώ να τη θεωρήσω ελαφρώς love to hate.
καλα οι ρομαντικές ξεπλενοteencomedies δεν αξίζουν καν σχόλιο. :lol:

Αυτό γιατί;
Γίνεται λίγο αφελές με τους σατανιστές στην τελετή, το καταλαβαίνω, αλλά συνολικά είναι ικανοποιητικό.
spoiler

Το χα δει δευτέρα λυκείου και επειδή θα άρχιζε ο Παναθηναϊκός, δεν είχα δει την τελευταία σκηνή (νόμιζα δεν είχε άλλο), το άφησα εκεί που ο Ντεπ με την άλλη κάνουν σεξ στις φωτιές, και λέω τι διάολο αυτό ήταν όλο;
Μέχρι που μίλησα με έναν φίλο και μου πε το τέλος χωρίς να το χα δει.8O

μα τη σκηνή με το καροτσάκι??:lol:
άρχισε καλά αλλά καταντούσε γελοίο.Ακόμη περισσότερο αυτο που πες.εκεί είχα λιώσει.

Ε είσαι άδικη/ος (?)! Γενικά η ταινία αυτή μπορέι όντως να χαρακτηριστεί άθλια/απαράδεκτη αλλά την είχα δεί μια πολύ καμμένη μέρα με πολύ καμμένη παρέα και ομολογώ ότι σε κάποιες σκηνές διάγραφικε ένα χαμόγελο στα χείλη…Ειδικά στην σκηνή με το skate

Οντόπικ ηλίθια ταινία μου φάνηκε και μία που χε δείξει προσφατα η τηλεόραση με κάτι τυπάδες που κάνουν ταξίδι με ένα ιστιοπλοικό και αποφασίζουν σε κάποια φάση να βουτήξουν στη θάλασσα…μετά από λίγο συνηδητοποιούν ότι είχαν ξεχάσει να βγάλουν τη σκάλα με αποτέλεσμα να μη μπορουν να ανεβούν πάνω#-o:lol: Και όλη η ταινία (θρίλερ και καλά) δείχνει την προσπάθεια τους να ανεβούν πάνω

Ελα τωρα! :stuck_out_tongue:

Βασικα, μακρια απο ο,τι τιτλοφορειται ως “ρομαντικη κομεντι”.

Μη γίνεσαι απόλυτη.

[SPOILER]http://www.imdb.com/title/tt0478311/

8)[/SPOILER]

Εισαι οντως απολυτη.

Love Actually & Notting Hill.

Πολυ καλες ταινιες…

Listening to: Παύλος Σιδηρόπουλος - Αντε… και καλή τύχη μάγκες!!
via FoxyTunes

Love Actually δεν πιανεται εχει εμπλακει και Βρετανια :stuck_out_tongue:

κ εγώ γέλασα αλλά στους τίτλους του τέλους.και μιλάμε γέλασα ΠΟΛΥ.Επειδή ΔΕΝ ήταν αστεία :lol:

Αυτό είναι απαίσιο Γκράκχε. Σκατά και πούπουλα στον Apatow.

9 Πυλη μαρεσε πολυ. Ατμοσφαιρικη και με ωραιο θεμα ^^
Το Freddy got fingered, ειναι μια απιστευτη καμενο κωμωδια, που μονο κ μονο που παιζει ο Tom Green ειναι ρεσπεκτ ! Πολυ ανωμαλια !

Πω ναι και στη διαφημιση ειχε το killing in the name of apo ratm.Αλλα δν την ειδα την ταινια.Τελικα ανεβηκανε πανω?

Και ο τιτλος επρεπε να ειναι:Μην ξεχνας την σκαλα

Ρεποια σκηνη με το καροτσακι λετε στο 9 πυλη

Μπαν στον κύριο Νταρθ παρακαλώ.