Η χειροτερη ταινια που χετε δει

:lol::lol:

παντως εκει που ζωντανευει ο dio στην αφισα και τραγουδα λες , “ο πουστης ειναι τρελη φωναρα…”

εμενα το πικ οφ ντεστινι ειναι απο τις αγαπιμενες μου!χειροτερη ειναι το 9…τ δα στ σινεμα και παρακαλουσα να τελιωσει

εμεις στις ταινιεσ πρεπει να ειμαστε η μερα με τη νυχτα…

:bow::bow::bow::bow:

οχι αφτο καλε…αφτο γαματο φενετε θελω να το δω.το σκατομιουζικαλ λεω

Kαι το μιουζικαλ και το παραπανω,του μετριου και κατω ειναι…

Ωραίος…

:ban:

:stuck_out_tongue:

καποιος επιασε στο στομα του το pick of destiny η μου φανηκε??
οκ θα ειμαι ψυχραιμος…

[SIZE=“6”]περασε το τρενο του rock απο πανω σου και δεν καταλαβες τιποτα!!![/SIZE]

#-o#-o#-o:?

στην τι βι??8O αυτη η επικη ταινια???8O και την εχασα???8O

δεν πειραζει…
καθε 22 μερες(αληθεια λεω στον αριθμο…) την εχει στο σταρ…
καπου θα την πετυχεις και εσυ…

ΒΑΝαρηστε με αλλα εγω δεν αλλαζω γνωμη…

[SIZE=“6”]ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΥΦΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΑ!!![/SIZE]

cool man:p σεβαστο. εγω ας πουμε καραγουσταρω8)

και συνεχιζεις…οκ μπορεις να μας πεις μερικες ακομα μουφοαμερικανιες ετσι απο περιεργεια για να δω με τι το συγκρινεις!

Βλεπω πολλες και σιγα μη καθομαι να θυμαμαι την καθε σαπια αμερικανια που ειδα.
Σημερα παρακολουθησα στο pc μια απο τις πιο αθλιες ever.

“Frat Party” σαπιλα :frowning:

Υ.Γ: Το pick of destiny για να περασει η ωρα και αν δεν ειχαμε τι αλλο να δουμε.Εχει γελιο παντως.
Δε συγκρινεται με το The Rocker ομως…

Νταξ μωρε,εχει πλακιτσα,ειδικα αμα εισαι και λιγο πιο μικρος και μεταλο περνας καλα…μια δυο φορες το ειχα δει και γω οταν ειχε βγει,με παρεα καφρων και λεγαμε μλκιες και γελαγαμε…ομως ναι,δεν ειναι και τιποτα τωρα τρομερο,απλα εχει χαβαλε και φτιαχνει κλιμα για κανιβαλισμο και μαλακινση με παρεα για κανα βραδυ…

Υπαρχουν πολλες αλλες ταινιες βασισμενες στο ροκ-μεταλ κοσμο,παρωδιες,κωμωδιες,δραματα,που ειναι σαφως πολυ καλυτερα απο το παραπανω…

αυτη με τον κροκοδειλο στο σταρ που τρεχει σα πουστης στη ζουγκλα κ δαγκωνει ελικοπτερα την βαλατε?:smiley:

Στα σαγονια του κροκοδειλου λες; :bow2:
Ρε δεν πρεπει να μπει εδω αυτο το αριστουργημα. Το βλεπεις και πεθαινεις απ’ τα γελια, δεν μπορει να ενοχλει καποιον αυτη η ταινια.

μουφοαμερικανιες εννοω τις χαζοκωμωδιες στυλ american pie(μετα το 3),scary movie(μετα το 2) κ κατι ταινιες στυλ superhero movie …

ισως να μην ηταν τοσο χαλι οσο αυτες αλλα με ξενερωσε απιστευτα οσο προχωραγε…
με παρεα, οπως λεει ενας φιλος παραπανω, προφανως θα ειχε γελιο με τοσες καφριλες αλλα οπως την ειδα δεν…

Γενικα μιλωντας γιατι εχω ακουσει απο αμετρητα πολλους να σχολιαζουν λεγοντας το κλασικο “ε αυτη χαζοαμερικανια”…δηλαδη ολες οι αλλες ταινιες που βλεπεις δεν ειναι απ την αμερικη?εκτος αν βλεπεις μονο γαλλικο κινηματογραφο ρε παιδι μου:roll:

ξερω οτι με αυτο το σχολιασμο οποιος το λεει εννοει το ειδος(teen movie, χιουμορ χυδαιο κτλπα) αλλα μου ακουγεται περιεργο να γινεται ο σχολιασμος ως προς τη χωρα προελευσης ενω η πλειοψηφια των ταινιων που παρακολουθουμε οι περισσοτεροι προερχονται απο εκει

anyway κουβεντα να γινεται:afro:

Η μόνη δικαιολογία που μπορώ να σου βρώ, είναι οτι δεν έχεις ασχοληθεί με Tenacious D και δεν έχεις μπει στην “φιλοσοφία” τους…

Και τώρα που το πήρε το μάτι μου, κάντε και ένα BAN σε αυτόν που είπε για κυνόδοντα!!!ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ταινία!!!Απολύτως δεκτό το να μην άρεσε σε κάποιον, αλλά πολλοί δεν έχουν καταλάβει οτι το τόπικ έχει ως τίτλο “Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ταινία που έχετε δει” και όχι “Ποιά ταινία δεν σας άρεσε”…[-X