1.Μeet Joe Black-3 χαμένες ωρες απο την ζωή μου…
2.Dreamcatcher-η αλλιως πως να κατακρεουργησεις ενα φοβερο διηγημα…
3.Undefeatable-πρεπει να το δειτε για να πιστέψετε…:lol:…παρτε μια γευση εδώ…
Λοιπον τις ειχα ξαναποσταρει και σε καποιο αλλο θρεντ. Δε θυμαμαι που. Τιτλους δεν ξερω, αλλα η μια ηταν με ενα σατανικο ποντικι που το ειχαν σαν κατοικιδιο σε μια οικογενεια και το ποντικι τους εκανε ολους να βλαπτουν ο ενας τον αλλον, ή να αυτοκτονουν και τετοια, και στο τελος ο πατερας της οικογενειας βαζει το ποντικι στα μικροκυματα και το τρωει ξερω γω.
Η αλλη ηταν μια που ειχα δει πιο προσφατα με κατι βδελλες που επιναν αιμα απο μια ομαδα κολυμβητων που επαιρναν αναβολικα, οποτε ντοπαριστηκαν και οι βδελλες και εγιναν τεραστιες και αρχισαν και τους ετρωγαν ολους. Ενταξει μιλαμε για γελια και για κλαμματα η ταινια. Επισης συμφωνω με το dreamcatcher. Περιμενα να ειναι καμια ταινιαρα και ξενερωσα τη ζωη μου.
Γενικα οι ταινιες που σιχαινομαι πιο πολυ ειναι κατι low budget θριλερ με ηλιθιο σεναριο σκηνικα οπως αυτο με τον κροκοδειλο που τρεχει σαν τσιταχ και πιανει ελικοπτερα στον αερα. Και συμφωνω στο ban οποιου κακολογησε το pick of destiny. ποτε δεν προοριζοταν για σοβαρη ταινια. Ειναι γαματο απλα. Απο τις χαζοαμερικανιες που ψοφαω να βλεπω.
Ρε ακομα ψαχνω να βρω ποια ηταν η ταινια. Μιλαμε για απανωτα φεισπαλμ (ή για πολλα γελια αν εισαι απο αυτους που γελανε με ηλιθιες ταινιες. Προσωπικα με εκνευριζουν). Αμα την πετυχω πουθενα θα σου στειλω τιτλο
Ωραιά θεματάκια. Μια άλλη που παιρναν μπρός τα φορτηγά απο μόνα τους και πατάγαν όποιον πάρει ο Χάρος την ξέρει κανείς? Μέχρι και ένα τηλεκατευθυνόμενο φορτηγάκι πήρε φόρα, έσπασε μια πόρτα και τους πάτησε. Μοναδικό.
Θεικότατες και οι αμερικάνικες ταινιάρες του Μαστοράκη…
Χειρότερη ταινία του 2010 είναι (από τώρα) το Wolfman. Σαν αρκούδα ήταν ο λυκάνθρωπος, οι σκηνές βίας γελοίες και το σενάριο γενικώς μέτριο. Αυτό που έριξε την ταινία τόσο στα μάτια μου είναι ότι είχα μεγάλες προσδοκίες λόγω του budget και του cast, αλλά ήταν επιεικώς κακή, θα έλεγα 1.5/5.
Εντάξει, υπήρξαν και τα συν, όπως η ερμηνεία του σερ Χόπκινς, η πολύ καλή φωτογραφία (εικόνα, σκηνικά κλπ) και… βασικά αυτά.
Ένας όμορφος τρόπος να σπαταλήσεις 150 εκατομμύρια. Μπράβο τους.
Για το Maximum Overdrive θα λες. Σχετικά με το ζήτημα σας συνιστώ να αποφύγετε (σιγά μην μπείτε στη διαδικασία να τη δείτε εξ αρχής βέβαια) το Georgia Rule. Ανούσιο εντελώς. Κρίμα για το cast.
Το Maximum Overdrive εμένα προσωπικά μου αρέσει και πιστεύω οτι αν μη τι άλλο, πρέπει να το δει κανείς μόνο και μόνο για το soundtrack και για την ατάκα “we made you!!!”
Λιγο οφ τοπικ αλλα χθες μου ειπαν για το εξης αριστουργημα
Μια ομαδα που ντοπαρεται εκτος απο εναν που πεταει την ντοπα στην τουαλετα. Παιρνουν την ντοπα οι βδελλες, γινονται τουμπανα και την πεφτουν στους ανθρωπους.
Δυο απο τις χειροτερες ταινιες που εχω δει στη ζωη μου ,ειναι ταινιες που πολυς κοσμος θεωρησε και θεωρει αριστουργηματα.Προκειται για το εμετικο’‘Irreversible’'με την υπερτιμημενη και τον υπερτιμημενο και το ανεκδιηγητο '‘Anticristo’'του Lars Von Trier.Νο comments, η ταινια δεν εχει πραγματικα λογο υπαρξης για μενα!!!
Αυτα!