Η χειροτερη ταινια που χετε δει

@Φίλιππα
Ένα μίνι πολλ θα σου λύσει την απορία, υποπτεύομαι. :roll:

ΝίκοΜαλκ, πραγματικά, άστο. This ship has sailed.

Α και ο Οιωνός είναι γιατομπουτσο ταινία.

Να εδώ είναι που διαφωνώ, όχι μόνο με εσένα, αλλά και με τους περισσότερους πολέμιους του. Αρχίζω να πιστεύω πως τα ανατρεπτικά φινάλε έχουν αδικήσει εν τέλει τις ταινίες του αντί να βοηθήσουν όπως ίσως ο ίδιος να ήλπιζε. Νομίζω πως όλα τα λεφτά στις ταινίες του είναι η ατμόσφαιρα που χτίζει καθ΄όλη την διάρκεια μέχρι και το φινάλε που θεωρώ απλό συμπλήρωμα της ατμόσφαιρα του.

Χαρακτηριστικά θυμάμαι πόσος ντόρος έγινε για το φινάλε τόσο του sighs όσο και του village και όλοι μα όλοι στάθηκαν στο πόσο πρόχειρο ήταν το πρώτο και κάπως εκβιαστικό το δεύτερο. Και όμως όταν ξαναείδα τις ταινίες (το village ειδικά το έχω και στην συλλογή μου :stuck_out_tongue: ) απλά επιβεβαίωσα, στον εαυτό μου κυρίως, πόσο ωραία λειτουργεί η ταινία χωρίς τα ανατρεπτικά του φινάλε.

Και δεν είναι μόνο η ατμόσφαιρα αλλά κάτι που στις ταινίες του γενικά περνάει απαρατήρητο πιστεύω είναι οι πολύ καλές ερμηνείες που παίρνει από το cast που έχει κάθε φορά.

Yπάρχουν φαν του Σιάμαλαν;:stuck_out_tongue:

Να αρχίσω να πιστεύω και στους μονόκερους αν είναι:razz:

Μασόνος 33ου βαθμού:!:

Ε, η δική μου άποψη είναι αντίστροφη. Ότι ό,τι χτίζει επί 1,5-2 ώρες το γκρεμίζει στο τέλος μ’ αυτές τις φαεινές ιδέες που βαφτίζει “σοκαριστικές ανατροπές”.

Διαβάζω το τελευταίο ποστ του Dead και ψάχνομαι να δω που έκανα λάθος. Είναι λες και μιλάμε για άλλο σκηνοθέτη.
Anyway εγώ είμαι Γράκχο σ αυτό. Μόνο έκτη αίσθηση. Όλα τα άλλα είναι για τον κάδο ανακύκλωσης με πρώτο και καλύτερο το Unbreakable.

βρε άμπαλε… [-X

:stuck_out_tongue:

The wicker man

Το αισθάνθηκα μόλις βγήκα από την αίθουσα (ναι δυστυχώς έχω πληρώσει για να το δω) οτι είναι από τις χειρότερες ταινίες που έχουν βγει.

Λογικα λες το remake rip. Δες οπωσδηποτε το πρωτοτυπο, μοναδικη ταινια!

Προσωπικα, το remake δεν το εχω δει, αλλα εχω μια αισθηση πως δεν πιανει μια μπροστα στην ατμοσφαιρα που χτιζεται στο πρωτο.

Ασε που δεν θυμαμαι τιποτα για μελισσες (λες για το wicker man με τον cage, σωστα?).

Ναι βρε εννοείται.

Σωστός. Και γω το χα δει σινεμά αυτό. Εχει πολύ γέλιο πάντως.

2012

My facebook status

[SPOILER]Είδα μία ταινία που τα νετρίνα του ήλιου πολλαπλασιάστηκαν κι έγιναν microwaves και ζέσταναν τη γη και οι πλάκες άρχισαν να κουνάνε και η κίνα μετατοπίστηκε προς τα αριστερά και το έβερεστ από την άλλη και ο βόρειος πόλος πήγε στο ουισκάνσιν και μετά όλοι μαζί μπήκαν σε κάτι υποβρύχια διαστημόπλοια και πήγαν να ζήσουν στην Αφρική που δεν πλημμύρισε γιατί υπερυψώθηκε.[/SPOILER]

Δεν ήταν αυτή η χειρότερη, η χειρότερη ήταν μία με ένα υποβρύχιο και κάτι Βιετκόνγκ αλλά δεν θυμάμαι περισσότερες λεπτομέρειες, μόνο τον εσωτερικό μου πόνο.

και αυτο ερχόμουν να πω… τι χαλι ηταν αυτό?!! πρεπει να προσπαθήσεις πολυ να κάνεις κατι τόσο χάλια…

Τιτλος ταινιας;

H χειρότερη που εχω δει είναι μια με κάτι τύπους σε ένα σινεμά που βλέπουν μια ταινία και μετά ερχονται κατι σαν δαιμονες που τους σκοτώνουν και αυτοι δεν μπορούν να βγουν απο το σινεμα και μετά πεφτει ένα ελικόπτερο απο την οροφή (!) και πέφτει πανω στους δαίμονες και τους σκοτώνει.

2012

Τεράστιο μηδενικό η ταινία.

Α δεν το επιασα οτι αυτος ηταν ο τιτλος.

ακομα θυμαμαι την φορα που την ειδα στο σινεμα.πρωτη σειρα.σοκ,δεος και ψυχικος πονος.

:lol3::lol3::lol3:

Αυτήν εδώ λες:

[B]Demons (1985)[/B]

Αν δεν την δεις χαβαλετζίδικα, δεν την ευχαριστιέσαι. Η αλήθεια είναι ότι ξεκινάει καλά, αλλά μετά γίνεται πανηγύρι.