Εγώ το Death proof το είχα δει την πρωτοχρονιά επειδή βαριόμουν να βγω έξω. Η ταινία ήταν ανούσια, ψιλο - βαρετή αλλά δεν με ενοχλούσε που την έβλεπα στην φάση που ήμουν. Βέβαια, δεν ήξερα ότι ήταν Tarantino. Εκ των υστέρων αυτής της πληροφορίας η ταινία από μέτρια ως αδιάφορη έγινε… πραγματικά δεν ξέρω αν επηρρεάστηκε η άποψή μου από αυτό το γεγονός. Καλό είναι αυτό νομίζω.
Ντάξει ρε παιδιά, ο Ταραντίνο είχε πει ότι θα είναι b-movie πριν βγει… Στο τέλος όμως έκλασα στο γέλιο! Από τα πιο άκυρα κλεισίματα σε ταινία! :lol:
πραγματικα ανουσια ταινια
περα απο 2 σκηνες
η υπολοιπη ταινια ειναι για τα μπαζα
ειναι κατι σκηνες ιδιαιτερα που τις θυμαμαι και φουντωνω!! (η σκηνη που προσπαθει να πεισει η ροζαριο ντοσον την αλλη τυπισα να κανουν το ακροβατικο με το αμαξι ειναι για να αυτοκτονησεις!!!)
Η ταινία αυτή,δεν ήταν τόσο παρακμή τυχαία…φτιάχτηκε για να είναι παρακμή.Μαζί με το “planet terror” φτιάχτηκαν ως ένας “φόρος τιμής” στις ταινίες grindhouse(παλιές αμερικάνικες φτηνιάρικες ταινίες με βία και σεξ,παιζόντουσαν η μία μετά την άλλη).
Κανονικά,εδώ όταν προβλήθηκαν οι ταινίες στο cinema,προβλήθηκαν ξεχωριστά.Η original ιδέα ήταν να προβάλλονται μαζί η μία μετά την άλλη και ενδιάμεσα έπαιζαν τα 4 fake trailers που είχαν φτιαχτεί και αυτά.
Όλη η σειρά ταινιών Scream.Μιλάμε για ΤΗΝ αμερικανικη μα@@κία.Το κορυφαίο είναι πως μας τις πλασάρανε και για θρίλερ!!#-o #-o #-o :lol: :lol: :lol: ΗΜΑΡΤΟΝ!!
το www.cine.gr έχει ένα αφιέρωμα στις χειρότερες ταινίες της χρονιάς.
αν θέλετε τσεκάρετέ το
Πφ.
Προμοσιον κι ετς.
9 πληγες…Στο σινεμά γιατιβαριομουν να διαβάσω reviews…Το βαρετή είναι παρα πολύ λίγο…Κ υποτίθεται πως ήταν thriller…Ι didn’t see anyone being thrilled#-o
ασχετο αλλα γιατι θεωρειται εκπληξη που δεν προταθηκε για οσκαρ η ναιτλι? τοσο καλη ηταν? (δεν την ειδα την ταινια)
και γιατι ειναι εκπληξη το οτι προταθηκε η cotillard? βασικα το οσκαρ πρεπει να θεωρειται δικο της
θεμα για τα οσκαρ εχει στο φορουμ?
@montechristo
Αν πας και βλεπεις fantastic four, alter ego και το rider τι περιμένεις να δεις? η πας για χαβαλέ να δεις τη σαβούρα σου ή δεν πας.
Το σρεκ δεν ήταν κακό απλα το 2 είχε θέσει ψηλά τον πήχη του χιούμορ κιαυτο προσπαθούσε να φτάσει χςρίς να τα καταφέρνει. Εγω μια χαρά πέρασα όμως γιατί δεν ειχα πείσει τον εαυτό μου οτι θα δώ κάτι ανάλογο, αλλα κάτι που θα χει τραμπουκοχιουμορ για να ρέυεσαι και να γελάς.
Για μένα κακές ταινίες είναι κάτι του στύλ : επίμονος κηπουρός, ο αριθμός 23, τα παιδία των ανθρώπων, λαβύρινθος του πάνα(μάλλον προς τη μετριότητα), που θέλουν να σε πείσουν οτι θα δείς κάτι και καταλήγεις να βλέπεις την απόλυτη σοβαροφανή πατάτα που ναι για τα μπάζα. οχι ταινίες που απο την αρχή προωθούνται για κατανάλωση coca-cola η για τη ΄ταδε Μαιρούλα που σκίζει το καλσόν της για το ρουβά.
no offence, απλά για ανταλλαγή απόψεων τα λέω
Συγνώμη,αλλά “ο αριθμός 23” αν και δεν ήταν καμιά ταινιάρα,είχε έξυπνο και ωραίο σενάριο και ήταν πολύ έξυπνος ο τρόπος που εμφανίζονταν το 23.
“Ο λαβύρινθος του πάνα”,απλά…είναι μια πολύ καλή ταινία !
ναι
οι 2 αυτες ταινιες φτιαχτηκαν ως φορος τιμης στις b movies που παιζωνταν στα grindhouse cinema.
απλα οτι ειναι b movie δεν ειναι και καλο
η ταινια του ταραντινο ηταν ανουσια,πηχτρα στους ανουσιους διαλογους που προσεφεραν μικρη διασκεδαση
σε αντιθεση με το επος του rodriguez που το τιμησε το ειδος με αιμα,εξωφρενικα σκηνικα,αιμα,καλοστεκουμενο σεναριο,αιμα,χιουμορ,αιμα και μια απο τις πιο εξυπνες εφευρεσεις στην ιστορια του σινεμα (μιλαω για την προσαρμογη του οπλοπολυβολου στο κομμενο ποδι της θεας rose mcgowan!)
τον επιμονο κηπουρο δεν το χω δει
ο αριθμος 23 ενω ειχε μια καλη ιδεα,απετυχε στην εκτελεση
τα παιδια των ανθρωπων ητανε επος
και ο λαβυρινθος του πανα επος εις διπλουν
ιδιαιτερα για τον λαβυρινθο δεν βρισκω μελανο σημειο
μη αμερικανικη ταινια,με μαγευτικα σκηνικα,πολιτικο μηνυμα παραλληλισμενο με παραμυθι,φοβερες ερμηνειες (ιδιαιτερα το κοριτσακι και ο φαουνος που τον υποδειθηκε αμερικανος ηθοποιος!!)
δηλαδη τι αλλο…??
Ε λοιπόν,όλοι αυτό μου λένε όταν μιλάμε γι αυτό το θέμα(και καλώς,δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα).Τυχαίνει κι εμένα να μου άρεσε το planet terror συγκριτικά με το death proof αλλά δεν αποκλείω σε καμία περίπτωση το 2ο.Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως προφανώς άλλο είχε ο tarantino στο μυαλό του ως “παρακμή” και άλλο ο rodriguez(προφανώς)εκτός από το ότι ο tarantino (καλώς ή κακώς θέλησε να χώσει μέσα κάτι από σήμα κατατεθέν tarantino )
Εγώ με Death Proof και Planet Terror γούσταρα όσο δεν πήγαινε. Απίστευτες και οι 2. Tου Ταραντίνο μάλιστα μου άρεσε περισσότερο. Οι διάλογοι του αν και δεν έχουν ουσία και δεν εξυπηρετούν κανένα σκοπό είναι αριστουργηματικά φτιαγμένοι. Άλλωστε είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα του Ταραντίνο οι μεγάλοι διάλογοι (εξαιρείτει το Kill Bill).
Ως χειρότερη ταινία θα έλεγα το Mr. Woodcock που το είδα και πρόσφατα. Καλός ο Μπίλι Μπομπ Θόρτον αλλά ενώ η ταινία υποτίθεται ότι είναι κωμωδία εγώ γιατί δε γέλασα καθόλου; Και έβριζα και τον αδερφό μου που με έβαλε να τη δω την πατάτα.
yeap προφανως ο ταραντινο μεγαλωσε με συγκεκριμενες b movies (μερικες απο τις οποιες κανει αναφορα μεσα στην ταινια).οπωτε μιας και δεν ειμαστε 40ρηδες αμερικανοι για να εχουμε πετυχει αυτες τις ταινιες στα νιατα μας,αδυνατω να καταλαβω πως καποιος επιασε το χιουμορ του.
δηλαδη φαντασου μια ταινια ελληνικη που να κανει αναφορα πχ στο : “κουλα μ’ακους,πολυ κωλοπαιδο ο κυριακος!!!”
πιστευω ειχε πολλα στο μυαλο του και προσπαθησε να τα περασει σε μια ταινια.και καπου εκει το χασε. (σε αντιθεση με τον ροντριγκεζ που ειχε στο μυαλο του μοναχα τις ταινιες ζομπι!!)
δηλαδη ο πιο ενδιαφερων χαρακτηρας της ταινιας (stuntman mike) παιζει λιγοτερο απο ολους.
παντως μακαρι να γινει ταινια το the machete που δειχνει στα ψευτικα τρειλερ.χαλαρα το καλυτερο τρειλερ απο τα 4! god forgives…i don’t… θεικη ατακα ειπωμενη απο ιερεα!!! :lol: :lol:
Το Machete θα γίνει ταινία!!!
Ο Ροντρίγκεζ έχει “παγώσει” τη συνέχεια του Sin City που ετοίμαζε (γαμώτο!!:x ) και δουλεύει πυρετωδώς το σενάριο του Machete. Θα γουστάρουμε κάργα!!!
πωπω!
και καλα και κακα νεα
φαινεται επικη ταινια
η σκηνη που σηκωνουν ολοι ψηλα την χατζαρα ειναι σουπερ!!!
Εντάξει,ίσως και καλύτερα γιατί και machete θα δούμε,αλλά και ίσως είναι πιο προσεγμένο το sin city 2.Δεν λέω,δεν τον φοβάμαι τον rodriguez αλλά δεν θα θελα το 2,να μην συνεχίσει άξια την πορεία του 1ου που έσπειρε !
Επίσης,εγώ θα γούσταρα άγρια να δω και τις άλλες 3 ταινίες από τα fake trailers.Και τα άλλα 3 trailers μου άρεσαν,το καθένα για διαφορετικό λόγο.Ιδιαίτερα όμως θα ήθελα να δω το thanksgiving,που είναι του ίδιου σκηνοθέτη που γύρισε και τα hostel…γιατί τον είχαν φάει τον άνθρωπο ενώ ήταν καλές οι ταινίες !
Τα χόστελ 1 ήταν με πολύ επιείκια μέτριο. Το 2 ήταν άθλιο. Γενικότερα ο Ιλάι Ροθ πιστεύω ότι είναι κάκιστος σκηνοθέτης ο οποίος όμως απευθύνεται σε ένα συγκεκριμένο κοινό και κοιτάζει πως να ικανοποιήσει αυτό.
Από τα τρέιλερς εμένα μου άρεσε το Don’t που το σκηνοθέτησε ο τρομερός Έντγκαρ Ράιτ (Hot Fuzz, Shaun Of The Dead).
Πώπω, με έφτιαξες τώρα! ΚΑΛΤΙΛΑ!