απο σήμερα ειμαστε οι καλυτεροι φίλοι!
Ουτε εσυ μαλλον μπορουσες να φυγεις…
Αστα και έιχα και εναν διπλα μου που ρουφαγε εκνευριστικα την κοκακόλα του και επαιζε με το καλαμακι και ηθελα να του κοψω σφαλίαρα!
Σε καταλαβαινω.
tideland. Kοτσανα και αηδια!!!Βασικα δε μπορουσα να τη δω ολοκληρη και την προχωρουσα μπροστα…
8O Τη θεωρώ απο τις καλύτερες των τελευταίων πέντε ετών:-s
Νομιζω οτι το Mulholland Dr. μου αφησε μια απο τις χειροτερες εντυπωσεις στο τελος.
8O ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ??? TI γουστο ειναι αυτο ρε πυραμιδα???#-o
Πυραμιδα μετα εμεις γινομαστε οι κακοι 8)
Συμπτωση που επαναλαμβανετε παυει να ειναι συμπτωση :lol:
ενταξει ρε παιδια, το tideland απ’οτι θυμαμαι ηταν κλασσικα του Gilliam, τι περιμενατε δλδ?
Ο Λιντς γενικά ειναι δυσκολός σκηνοθέτης είτε τον λατρευεις έιτε τον μισεις! Εγω τον λατρευω!
οπως τα λεει η witch ειναι.
Μια αλλη με Τζακ Νικολσον ‘‘οι μαγισσες του Χαρλεμ’’
ποοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο εκανα καιρο να συνελθω. Απογοητευτηκα απο τον Τζακ γαμωτο. Αλλα θα μου πεις, αυτος τη σκηνοθετησε ή αυτος την εγραψε…
Και μια αλλη αποτυχημενη με Νικολσον, το Γουλφ. Πφφφ… Σαν τη Λαμψη, καμια!
Η ταινία του Jack Nicholson λέγεται The Witches of Eastwick και ούτε αυτή, ούτε το Wolf που αναφέρεις τις έχει γράψει ή σκηνοθετήσει ο Nicholson. Κατά την ταπεινή μου άποψη και οι 2 ταινίες είναι εκπληκτικές, αν και υστερούν σε σχέση με την “Λάμψη”, αλλά μην ξεχνάμε πως η “Λάμψη” είναι δημιούργημα του Κιούμπρικ… Απ’ ό,τι γνωρίζω ο Nicholson έχει σκηνοθετήσει μόνο το The Two Jakes που είναι sequel της ταινίας Chinatown του Roman Polanski, όπου επίσης πρωταγωνιστούσε ο ίδιος.
ON Topic τώρα…
2 Ταινίες με έχουν στιγματίσει ψυχολογικά…
- Εvita: Δεν ήξερα ότι θα τραγουδούν όλη την ώρα και φρίκαρα…Στα 20’ λεπτά δεν άντεξα και έφυγα…
- Κάποια ψυχή μου είχε πει να πάμε να δούμε μια ταινία που είχε μια εκπληκτική ερωτική σκηνή σε μια πισίνα…και πήγα…Επρόκειτο για μια ελεεινή αμερικανιά που διαδραματίζεται σε ένα λύκειο και υποτίθεται πως ήταν thriler…Δυστυχώς δεν θυμάμαι τον τίτλο για να μπορέσω να προστατέψω και άλλους από το να δουν αυτήν την απύθμενη ανοησία…
Πάρα πολύ καλό μιούζικαλ, αν και είμαι συναισθηματικά δεμένος μαζί του οπότε δεν μπορώ να έχω αντικειμενική άποψη…
Don’t cry for my Argentinaaa
τελευταια πατατα που ειδα ητανε το Death Proof του μπαρμπα-Κουεντιν…
εμ τα λεγα εγω!!!ειχε μαλλιασει η γλωσσα μου!!!
ναι ρε, σε πιστευα, αλλα ηθελα να το δω και εγω, ων Ταραντινο φαν
Άγγλος ασθενής, εκτός ορίων(με αν νικολ σμίθ),το όνομα μου είναι τζό… και διάφορες άλλες.
για το ντεθ προυφ διαφωνώ,γαμώ τα εργάκια.
'Αιμα στους λόφους. Ένα θρίλερ (?)(, η μήπως κομμωδία?)… Αναρωτιόμουν κάθε λεπτό της ταινίας για ποιο λόγο να τυρανιόμαστε να δούμε αυτήν την $%#@&*^) επειδη ο σκηνοθέτης ειχε ^&$%#???
ΠΩΩΩΩΩΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ…Ειδα κι εγω το Death Proof…ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ…