Η χειροτερη ταινια που χετε δει

:lol: :lol: :lol:
είδα από τις 12μιση μέχρι 1 παρά…από εκεί τέλος πάντων που πάνε σε ένα χωριό+σκοτώνουν κοσμάκη. Ενδιαφέρουσα μου φάνηκε-αν και ο Μπρούς είχε μονίμως την ίδια φάτσα…λίγο κουραστικό-αν και λίγο καταθλιπτική.

είδες που τα έλεγα? Είδες από τις 12μιση μέχρι τις 1 παρά 29 και 54 δευτερόλεπτά!:stuck_out_tongue:

κανονικά δε θα την έβλεπα αλλά ήταν ο bruce…:vibrate:

πραγματικα ηταν τρισαθλιος!!δεν τον εχω ξαναδει ετσι

Την ειδα και γω την ταινια,προς τελος αλλα μετα βαρεθηκα.Παντως καθε φορα που κοιταζε στα ματια τη μονικα μπελουτσι ο μπρους,ελεγα εδω θα τη πηδηξει,εκει θα τη πηδηξει,αλλα τιποτα δεν εγινε#-o

Χαλαρα το Epic Movie , οταν βγηκα απο τον κινηματογραφο ΕΚΛΑΙΓΑ τα λεφτα μου. Καλυτερα να επερνα με 6,50 ευρο τσιχλες θα ηταν πιο χρησιμες στη ζωη μου. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ξενερα !

FRIENDS WITH MONEY. Απιστευτα ηλιθια και ανοστη ταινια. Την ειδα και στον κινηματογραφο κιολας γαμω. Δεν νομιζω να εχω φαει μεγαλυτερη ξενερα σε σινεμα.

Spiderman 3 = ΧΑΛΙ

καλα,το epic movie ειναι ο ορισμος της μαλακιας.Οτι του ερχοταν του σεναριογραφου το γραφε.Απτις πιο ηλιθιες ταινιες που χω δει στη ζωη μου

Ναι και γω το έχω ακούσει αυτό… Και γιαυτό δεν την έχω δει ακόμα…

ΧΑΧΑ ναι ρε! Και γω το είδα και στο σινεμά μάλιστα…
Το ωραίο είναι ότι είχα πάει με ένα φίλο μου που είναι και καλά ψαγμένος και δεν είχε δει το fountain τότε (και με έπρηζε ότι ηθελε να το δει) ενώ εγώ το είχα δει, και του λέω παμε να το δούμε, εγώ δεν έχω πρόβλημα να το ξαναδώ. Και μου λέει μπα, άσε, να δούμε το epic movie καλύτερα να γελάσουμε και λίγο… #-o

Ούτε να το δεις.

Οντως ειναι επιεικως και επικως τραγικη η ταινια…ειδικα απ τη μεση και μετα!

Κι απ’τη μέση και πριν χάλια είναι.

Κατ’ αρχην ειμαι απο τους τυπους που νοικιαζουν θριλερ για να γελανε. Γελοια θριλερ. Τυπου βλεπω τον θανατο σου (που ειχα πεσει κατω απο τα γελια). Ε μια φορα ειπα να νοικιασω για τον ιδιο λογο το Ξερω τι εκανες περσυ το καλοκαιρι. Ουτε καν για γελια! ΜΙΑ ΠΑΤΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ!
Επισης απο σποντα ειχα δει μια της Λοχαν οπου την μισησα απο την στιγμη που λεει στην μανα της (που την εκανε η Λι Κερτις κι ολας :!: ) “μαμα θελω να κανω τρυπα ψηλα στο αυτι γιατι ολοι εχουν!” η καπως ετσι. Οχι πως αλλιως θα μ’ αρεσε βεβαια… Τι μαλακια.

Καλα μιλατε ολοι γιατι δεν εχετε δει το Friends with money! Πρωτη φορα εφυγα ετσι σφαιρα και νευριασμενος απο το σινεμα![-X

το SAW! βαλσαμωστε το.(ντοινγκ :?)

εχω δει μονο το 1. Ο ΜΙ ΤΖΙ, αρρωστο μεχρι αηδιας.

Freaky Friday?

μεγααααααλη μαλακια… χοντρηηηηηηη μαλακια…

ειναι λογικο τωρα να σου πουλανε το εξης:
ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΑΝΑ ΜΕ ΚΟΡΗ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΣΩΜΑΤΑ

Ε ΛΕ ΟΣ.

επισης ειχε και χτες στο φιλμνετ μια πρεμιερα με Τζουντ Λο και Καμερον Ντιαζ. Δεν ειδα ουτε τη μιση. Αμερικανια απο τις πολυ μαλακιες ομως. Και καλα ειναι η Αμαντα(Ντιαζ) και η Αιρις και μολις χωριζουν μπαινουν σε ενα προγραμμα ανταλλαγης σπιτιων. Η Αμαντα πλουσια σκηνοθετης στη Νεα Υορκη και η Αιρις μενει σε ενα ταπεινο χωριο της Αγγλιας. Ε, μεγαλη πατατα, μην το δειτε. Δειτε καλυτερα την Μπαρμπι χωριατοπουλα, καλυτερο ειναι.

Βασικα το Freaky Friday ειναι ιδιο με ενα παλιο με γνωστο ηθοποιο που τωρα δεν θυμαμαι ονομα, απλα ηταν πατερας-γιος και ηταν πολυ αστειο. Και το Freaky Friday καλο ηταν αλλα ειναι στην κατηγορια teen movie ενω το παλιο ειναι πιο καλτ και τετοια.

χμμ, εχω σκοτωσει πολλες ωρες (ιδιαιτερα μεταμεσονυκτιες) βλεποντας σαβουρες στο δβδ.

Blair Witch Project 2
Vampires And Other Stereotypes
Lucky Numbers
The House 1 & 2

και πολλεεες αλλες

Solaris.-

Και δεν μπορουσα και να φυγω…