ΟΣΦΠ - ΠΑΟ - ΚΡΑΤΟΣ

αφου ο λιακο ειναι παοκι να κανουν συλλαλητηριο να μεταβιβασουν τα χρεη του ζμπαοκ σε αυτον . προεδρος του παοκ Λιακοπουλος ωρε :lol: :lol: ( θελω να το δω αυτο ρε γαμωτο :lol: :lol: ) θα εχετε και τον πουτιν για στηριγμα ποακια τι αλλο θελετε ??? :lol: :lol:

Oύτε που ο Τσουκαλάς είναι γάβρος έτσι;;;:lol: :lol: :lol: :lol:

το συλλαλητηριο ειναι μια ηλιθιοτητα κατα τη γνωμη μου…το οτι το διοργανωνει μια συντονιστικη επιτροπη συνδεσμων ακολουθουμενη απο μερικα προβατα δεν σημαινει οτι αντιπροσωπευει τον λαο του ΠΑΟΚ…εγω ασφαλως και δεν θα πατησω αλλα θα παω κανονικα στο παιχνιδι με τον πανιωνιο…

Σωστός. :wink:

Γενικοτερα αυτο που θα πρεπει να συμφωνησουμε ολοι ειναι οτι ειναι απαραδεκτο να χαριζει το κρατος χρεη η να χορηγει ιδιωτες. Το να το παμε ομαδικα (και οπαδικα) δεν εχει κανενα νοημα γιατι θα καταληξουμε να συζηταμε σε ποιον χαριστηκαν τα περισσοτερα και θα χαθει η ουσια…

Το γιατι το κρατος “χορηγει” περισσοτερο ΠΑΟ και ΟΣΦΠ νομιζω εχει πολυ απλη εξηγηση. Ειναι ομαδες με περισσοτερο κοσμο και (κυριως) με πανισχυρους ιδιοκτητες. Και το κρατος θελει να τα εχει καλα και με τη μαζα (οπαδοι) και με το κεφαλαιο (επιχειρηματιες)…

Συμφωνώ 100%

κι εγώ.

ιστορικές στιγμές ζούμε.8)

βασικά, φοβάμαι να πω ότι συμφωνώ και εγώ. Νομίζω ότι θα καταστραφεί κανένας server αν το πω… :oops:

και γω συμφωνω. Νομίζω οι περισσότεροι αν όχι όλοι. Το θέμα είναι πως το “δεχεσαι” και πως “αντιδράς”

Ολοι συμφωνουμε αρκει να μην πειραζουν τις ομαδες μας. Οποτε το πρωτο που πρεπει να κανουμε ειναι να αποβαλλουμε απο μεσα την χαζη νοοτροπια οτι η διαθεση μας θα καθοριζεται απο το αποτελεσμα ενος αθλητικου γεγονοτος. Οταν αυτο γινει συνειδηση πολλων ανθρωπων, ξανασυζηταμε για το πως θα “αντιδρασουμε”…

Όταν η ΑΕΚ ήθελε να δείξει το ματς μέσα στη Σεβίλλη,η ΕΡΤ τσιγγουνευόταν 300,000 ευρώ!Και κοστολογεί με 480,000 ευρώ όλα τα ματς των γνωστών δύο!Τι να πω…Και ο βάζελος έχει και χορηγία από Cosmote!Και ο Εργοτέλης θα εψαχνε αξιοπρεπή ομάδα με τόσα κρατικά λεφτά.

Παιδιά, αν το σκεφτείτε, η Κρατική επιχορηγεί με τα λεφτά του δημοσίου και την UEFA, αφού έκανε μεγαλύτερη προσφορά από το MEGA για το Champions League…

(αν και νομιζω οτι το μηνυμα σου ειναι σε αλλο τονο…)
Ναι βεβαια και αυτο ηταν αλλο ενα σημειο τριβης με την δημοσια τηλεοραση καθοτι διαμαρτυρονταν τα ιδιωτικα καναλια οτι δεν μπορει να αγοραζει τετοιου ειδους προγραμματα(Μουντιαλ, Ευρο κτλ…) Αν και δεν ειμαι συμφωνο απολυτα… Το καλυτερο θα ηταν ολες οι ομαδες να ηταν στην κρατικη αλλα τοτε θα 'περνε ο πατερας μου νοβα και δεν θα’βλεπα Premiership…:stuck_out_tongue:

Κραμπσοντυ ακομα περιμενω ε.
Δε φανταζομαι να ξεχαστηκες…:wink:

Πόσταρες εκείνη τη στιγμή του έψαχνα το thread. Μπράβο. Εγώ δεν κρύβομαι ποτέ. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ η απόφαση της κυβέρνησης με την χορηγία στον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ μακάρι να πέσει Δ’ Έθνική. Δυστηχώς στην κωλοχώρα που ζούμε ΕΜΕΙΣ πληρώνουμε τις λαμόγιές του Γούμενου. Όπως κάποτε του Κοσκωτά κτλ κτλ

Σ’αγαπαω γιατι εχεις αρχιδια :wink:

Καποιος που δεν ειχε παρακολουθησει τις συζητησεις που εχουν διατυπωθει ολους αυτους τους μηνες,αλλο θα καταλαβαινει:lol: :lol: :lol: :wink:

Σαν εμενα πχ :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Βασικα οσο θα υπαρχει ο ορος ΠΟΚ, τα χιλια μυρια που διαβαζω μεσα σε αυτο το thread, θα γινονται και θα ξαναγινονται…απλως θα αλλαζουν μορφες…

Από τη Βικιπαίδεια
[…Η επωνυμία “Π.Ο.Κ.” συνεχίζει να χρησιμοποιείται μέχρι σήμερα θέλοντας να τονίσει την κυριαρχία των τριών αυτών σωματείων στο ελληνικό ποδόσφαιρο.]

Και μην πει κανεις οτι η κυριαρχια εχει να κανει καθαρα στο αγωνιστικο κομματι, γιατι δεν ξερω αν θα αντεξω…:stuck_out_tongue:

Νέα σύμβαση - σκάνδαλο για τον Ελαιώνα‏!

Ασύλληπτη ζημιά για το δημόσιο συμφέρον

Από την Επιτροπή Πολιτών για την Διάσωση του Ελαιώνα
,
Έκτακτη συνέντευξη τύπου. Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου στο Δικηγορικό Σύλλογο ώρα 1μμ
Τα όσα μέχρι σήμερα έχουμε καταγγείλει ωχριούν μπροστά στα προβλεπόμενα από τη νέα σύμβαση μεταξύ Δήμου Αθηναίων και ΠΑΕ ΠΑΟ, που η Δημοτική Αρχή θα φέρει προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο της 18.02.2007.
Η ΠΑΕ ΠΑΟ, αναλαμβάνοντας την κατασκευή του γηπέδου,
-Προσπορίζεται εντελώς αδικαιολόγητα χώρο 97 στρεμμάτων, όταν η ζώνη του γηπέδου είναι περίπου 40 στρέμματα
-και απαλλάσσεται μισθωμάτων συνολικού ύψους 192,5 εκατ ευρώ και μάλιστα για 35 χρόνια, όταν το κόστος κατασκευής του γηπέδου ανέρχεται σε 80 εκατ ευρώ (περιλαμβανομένων των τόκων της χρηματοδότησης) σύμφωνα με το υπογεγραμμένο μνημόνιο (μεταξύ ΠΑΕ ΠΑΟ και Δήμου Αθηναίων)
Δηλαδή η ΠΑΕ ΠΑΟ όχι μόνον πληρώνεται για την κατασκευή του γηπέδου αλλά βγάζει και κέρδος άνω των 100 εκατ ευρώ !!!
Αποδεικνύεται πόσο μεγάλο ψέμα είναι ότι το γήπεδο το πληρώνει η ΠΑΕ ΠΑΟ. Την ίδια ώρα ο Δήμος Αθηναίων πρόκειται να υποστεί τεράστια οικονομική αφαίμαξη:
-θα εισπράξει από την ΠΑΕ ΠΑΟ επί 37 έτη ΜΟΝΟΝ 2 εκατ ευρώ συνολικά (καθώς από τη Σύμβαση παρέχεται η δυνατότητα στην ΠΑΕ ΠΑΟ να πληρώνει ΜΟΝΟΝ το ελάχιστο εγγυημένο μίσθωμα των 50.000 ευρώ ετησίως)
-θα πληρώνει όμως στον «ερασιτέχνη» ΠΑΟ ποσό 600.000 ευρώ ετησίως με 4,5% ετήσια προσαύξηση, δηλαδή συνολικά περί τα 59,5 εκατ ευρώ, και αν ληφθούν υπόψη οι τόκοι άνω των 72 εκατ ευρώ. Και μάλιστα με πρόσχημα τα ανύπαρκτα δικαιώματα του «ερασιτέχνη» ΠΑΟ στη Λεωφ Αλεξάνδρας
-θα πληρώσει επίσης την αξία της γής, 20,3 εκατ ευρώ και μαζί με τους τόκους άνω των 34 εκατ ευρώ
Δηλαδή ο Δήμος Αθηναίων θα υποστεί συνολική ζημία για τα επόμενα 37 χρόνια άνω των 106 εκατ ευρώ !!! Ο Δήμος δεν έχει καμμιά δουλειά να παριστάνει τον επιχειρηματία φτιάχνοντας γήπεδα, κάνοντας πλουσιότερους του πλούσιους και φορτώνοντας βάρη (περιβαλλοντικά, οικονομικά, κοινωνικά) στο λαό. Αντίθετα οφείλει να φτιάξει πράσινους πνεύμονες, που από το 1995 έχουν θεσμοθετηθεί στον Ελαιώνα. Αποδεικνύεται μέγα ψέμα ότι δήθεν δεν έχουν λεφτά για πάρκα υψηλού πρασίνου.
Η Επιτροπή καλεί σε τους πολίτες της Αθήνας με τη δράση τους να αποτρέψουν αυτήν την ασύλληπτη επιδρομή κατά του περιβάλλοντος και κατά του δημοσίου συμφέροντος.
Η καταστροφή της Πάρνηθας δεν επιτρέπει κανέναν εφησυχασμό. Ο Ελαιώνας δεν θα γίνει τσιμεντώνας.

Δεν ξέρω αν ισχύουν τα νούμερα, πάντως αυτά περί οικολογικής καταστροφής είναι βλακείες. Η περιοχή είναι από τις χειρότερες στην Αθήνα, μέσα στα ερείπια. Μακάρι να κάνουν το γήπεδο και να αναβαθμιστεί.