ΟΣΦΠ - ΠΑΟ - ΚΡΑΤΟΣ

Ναι αλλά έχει αθηναικές πινακίδες :stuck_out_tongue:

τι να απαντησω…ντροπη ειναι για τον ΠΑΟΚ… αλλα ειναι 1 εκ οχι 8…

α) αλλο μαγαζι το ενα,αλλο το αλλο.Λογικη η διαφορα.Τα εχουμε ξαναπει.Πολυκαταστημα στο κεντρο της πολης ο ενας,περιπτερο σε στενο με αδιεξοδο ο αλλος :slight_smile:
β) η ΝΕΤ θα τα παρει πισω απο τις διαφημισεις

αστο φιλε εμεις τουλαχιστον τα τρωμε απ τον βγενοπουλο…εσεις απ τον ελληνικο λαο…για αυτο ειστε και ομαδα του δημοσιου…

και ειναι η διαφορα αντιληψης…εγω σου λεω οτι ειναι ντροπη η οποιαδηποτε σχεση του ΠΑΟΚ με το κρατος ενω εσυ τη σχεση τη δικης σου ομαδας την επικροτεις κι ολας!!!

Ειναι οντως διαφορα αντιληψης.'Η μαλον μη αντιληψης…
Απο τα 8 που εδωσε η ΝΕτ ξερεις ποσα θα παρει πισω απο διαφημισεις?Χαμμενη θα βγει ε?

εννοειτε πως θα βγει χαμενη…στο τελος θα μου πεις πως επιτελειτε και κοινωνικο εργο…αλλα και κερδισμενη να βγαινε παλι ειστε ομαδα του δημοσιου αυτο δεν αλλαζει…

Kαλα οταν βγαλεις τα μαυρα γυαλια που λεει η Βισση ελα να τα ξαναπουμε…:slight_smile:

στο τέλος θα ακούσουμε ότι της έκανε κ χάρη ο ολυμπιακός της νετ, προσφέροντάς της ένα προϊόν που θα της αποφέρει μύρια από διαφημίσεις.

Το οτι δε σου αρσει δε σημαινει οτι δεν πουλαει…
Επειδη δεν βλεπω να εχετε την διαθεση να καταλαβετε κει πανω,και μασατε οτι σας ταιζουν τα σπορ του βορρα και η Ετ3 το αφηνω δω

δε σου λέω ότι δεν πουλάει ο ολυμπιακός, αλίμονο. ειλικρινά όμως, θεωρείς πως αυτό προϊόν αξίζει για οχτώ μύρια ή δεν ξέρω εγώ πόσα συμφωνήθηκαν? δείξε κι εσύ λίγη διάθεση να καταλάβεις :). εξάλλου, όταν βάζεις το χέρι στην τσέπη και πληρώνεις εσύ ο ίδιος την κρατική, φαντάζομαι πως έχεις και την απαίτηση να μη σκορπάει αλόγιστα λεφτά από δω κι από κει.

Κανείς δεν κάνει χάρες σε κανέναν, εμπορική συναλλαγή είναι.

Είναι αστείο να ισχυρίζεστε πως η ΝΕΤ είναι φιλο-Ολυμπιακή:

1)Ο Διευθυντής της είναι διορισμένος από τον Ρουσσόπουλο και η συμφωνία με τον Ολυμπιακό “δουλεύτηκε” όσο ο Ρουσσόπουλος ήταν ακόμα πολιτικός προϊστάμενος των κρατικών ΜΜΕ. Όλη η Ελλάδα ξέρει με ποιά επιχειρηματικά συμφέροντα έχει σχέσεις ο Ρουσσόπουλος, ποιοί τον είχαν διευθυντή στα κανάλια τους κλπ. :wink:
Δεν νομίζω να είχε ιδαίτερη πρεμούρα να “χαρίσει” λεφτά στον Κόκκαλη…:wink:

1. Το κατά πόσο είναι φιλο-Ολυμπιακή η ΝΕΤ φάνηκε και από την μετάδοση του ντέρμπυ της Κυριακής νομίζω. Περισσότερο “ψάχτηκαν” να βρουν πέναλτυ υπέρ του βάζελου αυτοί που περιέγραφαν παρά ο Τεν Κάτε.

βασικά και εγώ από αυτά που γνωρίζω, από γνωστούς μέσα στα κανάλια, είναι πως τα έσοδα από τα ματς του Ολυμπιακού είναι περισσότερα από όσα δίνει η ΝΕΤ, άρα ούτε για μένα είναι σκάνδαλο.

Το μόνο που δε μου αρέσει είναι πως η κρατική (όσο μπορούσα να βλέπω δηλαδή) έφερνε τον κάθε λαϊκιστή, καθοδηγούμενο, οπαδό βετεράνο να σχολιάζει τους μεγάλους και έκανε το όλο κόνσεπτ πολύ κατινίστικο. Εγώ θέλω η κρατική να κρατάει τουλάχιστον ένα επίπεδο σε ό,τι κάνει. Θα προτιμούσα π.χ. να μην είχε καμία ομάδα, να είχε κανά Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και να μας δείχνει μιας σοβαρή Αθλητική Κυριακή.

Αλλά από την άλλη, χαίρομαι γιατί τουλάχιστον τη ΝΕΤ μπορούμε να τη βλέπουμε τζάμπα και μέσω ίντερνετ (ξέρει κανείς γιατί έχουν κλείσει το ΕΡΤ Σατ στο ίντερνετ?)

Γιατί είσαι τόσο σκληρός και θέλεις να μην έχουν και αυτοί οι άνθρωποι ένα βήμα για να βοηθηθούν στην επαγγελματική τους αποκατάσταση. Δεν βλέπεις τον Αντωνίου; :lol::p:lol:

μα από ότι έχω καταλάβει, οι ίδιες οι ομάδες επιλέγουν τους σχολιαστές τους. Πολύ ευχάριστο. Τα ματς του Ολυμπιακού να τα σχολιάζει ο Μίχος που τον έχει επιλέξει για αυτή τη δουλειά ο ίδιος ο Ολυμπιακός. Θρίαμβος! Το ίδιο και με Αντωνίου, Κωστή και δεν ξέρω ποιοι άλλοι είναι πλέον.

Αν συνεχίσει σε αυτή την κατεύθυνση η Αθλητική Κυριακή, σε λίγο κάθε ομάδα θα μπορεί να προτείνει και τον δικό της τηλε-κριτικό διατησίας… #-o

το οτι ψαχτηκαν για την πιθανοτητα να ειναι πεναλτυ η οχι, παραλληλα με την αναφορα τους στον “Καθηγητη Βαρουχα” (sic), προφανως ηταν για να προμοταρουν την ακολουθουσα Αθλητικη Κυριακη. Παντα το κανουν αυτο σε αμφισβητουμενες φασεις. Τις ψυριζουν , αναφερουν τον Βαρουχα και σου προτεινουν να παρακολουθησεις Αθλητικη Κυριακη για να μαθεις την “Αληθεια”.

Στο ντερμπι συγκεκριμενα μου φανηκε οτι η ΝΕΤ εκλινε ελαφρως υπερ του γαυρου. Λογικο μου φαινεται, αν σκεφτει κανεις οτι απο την επομενη σεζον ο Ολυμπιακος θα ειναι και η μονη ομαδα που θα παραμεινει στη ΝΕΤ, οταν η υπολοιπη ΣουπερΛιγκα μετακομιζει στο ΑLPHA.

Aν είναι έτσι γιατί δεν ψύρισαν και το αν ήταν οφσάιντ ο Μάντζιος στο τετ α τετ που του έπιασε ο Νικοπολίδης; :-k

Ξερω γω, για τον ιδιο λογο που ενα οφσαιντ που δωθηκε στον γκαμπριελ νομιζω, δεν το ειδαμε ποτε σε ριπλευ, τουλαχιστον κατα τη διαρκεια του ματς. Αν το εδειξαν μετα στην εκπομπη δε ξερω…

εδω ο κωσταντινου ειναι βαζελος και δεν ντρεπεται να λεει αυτα που λεει…δεν ξεχναει τι γινοταν επι εποχης βαρδινογιαννη !!! αθηναικη κυριακη !!!