στην τελευταία σου πρόταση κρύβεται το σύνολο των επιχειρημάτων του έλληνα μουσικόφιλου κατά μεγάλο ποσοστό.
οταν αποκαλεις δεινοσαυρους τους μπιτλς τι ακριβως εννοεις? αν δεν κανω σοβαροτατο λαθος εχουν διαλυθει!! :p:lol::lol::lol: και μαλιστα πριν αρχισουν να βγαζουν τι μια μαλακια μετα την αλλη οπως ολοι οι δεινοσαυροι:)
Δεν κρυβεται, κραγμενο ειναι! 8)
Σαν τα ποζεριλικια των GNR που παντα η μυτογκα τους ξεπερνουσε την μουσικη προσφορα τους.
@ outlaw: ναι αλλα ακομα μας στοιχειωνουν με την “υπαρξη” τους, μουσικα. Ετσι κ αλλιως ετσι που κατεντησαν οι “ενεργοι” (Deep Purple, Rolling Stones) αντε να τους ξεχωρισεις απο τα “φαντασματα” :lol:
Το “δεινοσαυρικο ροκ” εν τελει ειναι μια κατηγορια απο μονο του.
Γιατι εσυ ακους κουλτουρα Φλωρινιωτη, Σαρρη, Θωδη και σου πεφτουν λιγοι κατι Zeppelin , Guns και Βeatles!!!:lol::lol::lol::lol::lol:
Tι ακουμε Θεε μου…#-o#-o#-o
ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ
Not my fault, εχω δυσκολους πλανητες και ο ωροσκοπος μου συγκρουεται με τον Ηλιο μου.
Eγω παλι γιατι πιστευω οτι το μονο που σε πειραξε στο ποστ του ηταν οτι ειπε για τους Guns;;;
ρε faid85 οι γκανς πρεπει να υπαρχουν σε καθε ποστ σου;
δε μας νοιαζουν οι τζιτζιφιογκοι σου! :lol::lol::lol::lol::lol:
ακου λιγο Sublime Cadaveric Decomposition!
Μπα και οι άλλοι [SIZE=“7”]ΜΥΘΟΙ[/SIZE] είναι, έχουν πουλήσει 1000000000000000000…000000 δίσκους.
Λοιπόν εσείς οι δύο πάνω από τον Σιδηρό Άρη κάνετε ωραίο δίδυμο και βγάζετε ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΑΤΑΚΕΣ ε. Συνεχίστε!
Ειλικρινα με αφηνει αδιαφορο η αποψη του…:lol::lol::lol::lol:
Nαι, αλλα μιλαμε για το faid85.
Γρακχο, σορρυ που στους διεκοψα …τους ξαναφηνω.
ποιοι ειναι αυτοι ουτε οι μανες τους δεν τους ξερουν…:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Και γω για αυτόν μιλάω.
Ι am ready and willing :lol:
Μα σε καθε ποστ πρεπει να υπαρχουν οι γκανς … μανια πια… ουτε εγω δεν κανω ετσι με τους δικους μου (δεν λεω ποιους γιατι θα με κατηγορησει μετα οτι τους αναφερω σε καθε ποστ ) :lol:
Ναι ρε βγαζουμε καλη χημεια με τον γκανζ-φαν. Ταιριαζουν οι πλανητες μας.
Toτε γιατι απαντας;;; :-s :-k
ΜΟΥ ΡΑΓΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΑΛΛΑ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥ, τοτε που ετρεχες πισω απο καθε ποστ μου και αγωνιουσες ποτε θα προφερω απαλα την λεξη “γκανς”… με προδωσες εδουαρδε[-X
Και εγω για αυτον μιλαω! :lol:
-Να δω ως που θα φτασει η αναισθησια σου
-Πού θα φτασει? Θα τις φαω ολες και θα φυγω
μονος σου τα λες ρε φειντ!! οι μπιτλς μας στοιχειωνουν γιατι το ροκ ειναι 1 ειδος μουσικης που εξελισσεται…
τι λες βρε εχουν βουιξει τα νετς, θανατηφορο χαρντροκ 80ς αορ με φιλοβαζελικα αισθηματα.
Μαλάκες δεν προλαβαίνω να διαβάζω επικές ατάκες!
Προτείνω και τα 2 θρεντ να συγχωνευθούν με το "καλύτερες ατάκες που έχουν ειπωθεί στο forum"ΤΩΡΑ! :lol::lol::lol: