Η ενσταση μου ηταν σε αυτο και στα περι αντικειμενικης αληθειας.
Εφ’οσον το θρεντ λεει Κoρυφαιοι “καλλιτεχνες”, ειναι ευνοητο οτι το οτι ειναι καλοι ειναι η αντικειμενικη αληθεια. Αλλιως δε θα ηταν κορυφαιοι.
Οταν λεει “που δε σας αρεσουν” παει να πει οτι, οτι ποσταριστει εδω, θα ειναι κοντρα στην αντικειμενικη αληθεια για τους χ,ψ λογους αρα η αναφορα αντικειμενικης αληθειας ειναι λιγο ακυρη εδω
Εντιτ. Μ’αρεσουν οι Meshuggah αλλα γαμωτο ειναι αυτο που ειπε καποιος πιο πανω. Δεν παιζει να ακουσω πανω απο 3 κομματια τους σερι.
Tool , Dimebag και λίγο Dream Theater που είναι ωραίοι και γαμάτοι επγγελματίες αλλά μέχρι ενός σημείου γιατί μετα γίνονται βαρετοί για μένα τουλάχιστον!
Προσωπικα δεν μου αρεσουν καθολου οι μαστοντον. . .Οταν βγηκε το λεβιαθαν το αγορασα, κυριως λογω της προωθησης που ειχε απο το χαμερ αλλα και απο περιεργεια. Απο τοτε, οποτε θελω να δω ενα αγαπημενο συγκροτημα βλεπε Μεταλλικα, Σλιπκνοτ μπροστα μου τους βρισκω . .
Στο οτι μεσα σε 8 χρονια βγαλαν 7 υπεργαματους δισκους πραγμα που εχει γινει απο παρα πολλες μπαντες…Απλα εμεις εδω στην Ελλαδα επειδη ειμαστε μακρια χαρηκαμε λιγο παραπανω με το γεγονος αυτο!
για αυτο αλλωστε δεν γεμιζουν αρενες σε κανενα αλλο μερος του κοσμου απο οπου εχουν κανει 426482 περιοδιεςσχολιαζω μονο το υπερεκτιμημενοι και οχι το οτι δεν σου αρεσουν ε