Κορυφαιοι καλλιτεχνες που δεν σας αρεσουν

Dylan θεός!Τα περισσότερα άλμπουμ του μέχρι το Desire σκίζουν.Σας πατάνε όλους κάτω.Και είναι ένας από τους καλλιτέχνες που ανατρέχω συνέχεια για να τους ακούσω.Πάντως ισχύει αυτό με τις διασκευές που είναι καλύτερες από τα αυθεντικά κομμάτια του.

Ενω το να παρομιαζεις εναν καλλιτεχνη και τη μπαντα του,που δεν σαρεσει,με μπαντα για τα παρατραγουδα,διχως κανα αλλο επιχειρημα,ειναι ξερωγω τι,κριτικη γυμνασιου???:roll:

Καλλιτεχνες σαν το Ζαππα πηγαν τη μουσικη μπροστα…δεν ξερω ποιους εχει επηρεασει-αν και διακρινω επιρροες σε πολυ κοσμο ενιοτε-,το μονο που ξερω ειναι αυτο…ενα σκαλι παραπανω…τεσπα,για μενα εστω…εσυ τωρα,τραβα ακου τουλ και φλουηντ και μην ασχολησε με τη μπαντα του κατμαν…ή μαλλον ασχολησου οσο θες,απλα κοψε τη κριτικη του γυμνασιου και συ-δυσκολο,ξερω:roll:…

μουτζες. μπορει αν εισαι αμπαλος να δυσκολευεσαι να χωνεψεις αρχικα την φωνη του ντυλαν και μπορει παρα πολλοι να τον εχουν μαθει απο διασκευες αλλα μολις σε “χτυπησει” ο στιχος δεν μπορεις παρα να τον λατρεψεις. και την φωνη του και τα ολα του. ακου καλυτερες εκτελεσεις των g’n’r απο τις “αδιαφορες δικες του”. θα μας πεσουν τα μαλλια.

Πραγματικα.Παιζει to knoking on heavens door apo GnR να ναι η χειροτερη διασκευη που εχει υπαρξει ποτε.Το κομματι ειναι πονεμενο ως εκει που δεν παει και αυτοι το καναν copa cabana

αχαχαχαχαχαχ πες τα

Ρε ο ντυλαν ειναι απο τους καλυτερους στιχουργους μουσικους ολων των εποχων,και παρτε 10 μουτζες και απο μενα.

[-Xδιαφωνω:
http://www.youtube.com/watch?v=KBVD_lQUHlw
:stuck_out_tongue:

(αστεια πραματα ακους εδω παντως γενικα,ντυλα,ζαπα κτλ…)…

lupin

εισαι εξυπνο παιδι αλλα εχεις την κρητικη κουτοπονηρια ωρες ωρες ρε φιλε

ακουω ντυλαν 10 χρονια,εχω τα κλασικα του αλμπουμ (highway/blonde/blood) αλλα τον βαριεμαι

δεν ειπα οτι ειναι κακος.ειπα οτι τον βαριεμαι.μορφη/στιχουργος/ποιητης κλπ κλπ αλλα τον βαριεμαι

οσο για τον ζαππα τα ιδια,μεγαλος μουσικος/κιθαριστας κλπ κλπ αλλα δεν μου κανει κλικ

διαχωρισε 2 πραγμτα στο μυαλο σου

αλλο να λες μεγαλη μορφη αλλα δεν μου κανει κλικ
αλλο να λες ειναι μαλακας γιατι δεν μου αρεσει

εγω λεω το 1ο

και τωρα πες παλι την παπαρια σου για floyd( αληθεια can/miles davis τους κανεις γαργαρα και δεν τους αναφερεις ποτε γιατι ? μηπως γιατι δεν εχεις ακουσει ποτε σου ? λεω μηπως…)

φιλακια

Ξαναλιωνω Dylan τωρα.Τι μου θυμισε οταν ξανακουσα το Hurricane.Ετσι ξεκινησαν ολα.

Seriously τωρα,κοψε τα βαρια…και οταν λες μλκια,πες μετα ενα ‘‘οκ,την ειπα,σορυ,τελος’’…μεγαλος μουσικος απτη μια,για τα παρατραγουδα απο την αλλη…#-o

μορτη,εχω ακουσει 1-2 πραματακια,ενω εσυ ακομα προσπαθουσες να συνελθεις απο το πρωτο δισκο που ακουσες επειδη στο προτεινε ενας χαπακιας,το lateralus…γιαυτο μεινε εκει,και keep up,μαζι με φλοηντ και 2-3 πραματακια που σου ειπαν πως ειναι ιδιοφυη και ψαγμενα,συνεχισε να entertain και να μας τα πουλας ως το αποτερο και ανωτατο επιπεδο μουσικης ιδοφυιας και διανοησης…εγω παντως περναω καλα8)

+1, το θρεντ έχει γίνει “η ώρα του παιδιού”

Όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω, για να κατανοήσεις τον Dylan πρέπει να δωσεις σημασία στον στίχο. Όταν δώσεις σημασία στον στίχο είναι σαν να ακούς άλλο καλλιτέχνη.

Μπα πιο πολυ μου αρεσε απο των GnR :stuck_out_tongue: .τουλαχιτον βαζει και την “θλιμεννη” λα μινορε που οι GnR συνηθως καταργουν

:lol::lol:

Ozzy και Blind Guardian

Eχουν ομως τις 2 ΣΟΛΑΡΕΣ του Slash και στα Live συνδυαζουν αριστα επισης την ρεγκε version του μεγιστου Clapton.8):slight_smile:

Οι Beatles :oops:

Angel_Of_Death για δες εδώ μια στιγμή… :stuck_out_tongue:

On topic: Slayer μακριά από’μας (τους άλλους της thrash τους ακούω :stuck_out_tongue: )

U2
R.E.M.
Pearl Jam
Sisters Of Mercy

Και πάνω που σε είχα συμπαθήσει εσένα…:p:p
Δώσε msn,κάτι τέλος πάντων να επικοινωνήσουμε να μου πεις τι σου συμβαίνει,και θα προσπαθήσω να σου αλλάξω γνώμη.