Κορυφαιοι καλλιτεχνες που δεν σας αρεσουν

Τους έχω απεριόριστο σεβασμό, αλλά δεν μπορώ να ακούσω ολόκληρο αλμπουμ. Μόνο κάποια τραγούδια όπως Lucy In The Sky With Diamonds , Eleanor Rigby , Come Together και Let It Be . Γούστα είναι αυτα . :smiley:

FIGHT!! FIGHT!!! FIGHT!!!

Μαλλον θα’σαι μικρος…:stuck_out_tongue:

Το Abbey Road to έχεις ακούσει???Πιστεύω ότι με βάση τα ακούσματά σου θα σου αρέσει.Αν το έχεις ακούσει και δεν…ε,δεν γίνεται τίποτα!:slight_smile:

To έχω ακούσει και δεν. :roll:

Το I want you να ακουσει μονο φτανει να τον αποτελειωσει…:wink:

Το ακουσε 8O οποτε η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα!:stuck_out_tongue:

Και μιας και είδα να ποστάρεται από Awake,δεν αντέχω τους Faith No More,δεν μπορώ να ακούσω άλμπουμ τους για κανένα λόγο!

Και τότε πώς ζεις; Τράβα ν’ αυτοκτονήσεις.

Oυτε η δισκαρα Angel Dust? η εστω η διασκευη του Lionel Richie Easy?:-k

Πήγα να αυτοκτονήσω όταν άκουσα Faith No More,τώρα απλά αποφεύγω τις κακοτοπιές.

Αντωνάκη μην προκαλείς την οργή του Γράκχου!

Ε οχι το Easy ειναι ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ!!![-X[-X[-X

Απο τις 10 καλυτερες διασκευες ολων των εποχων.:!:

:lightsabre: εγω φταιω που σε καλωσορισα…και να το ευχαριστω…τς τς τς

αυτο σε σωζει καπως :stuck_out_tongue: Πανω απ’ολα σεβασμος.Κατα τ’αλλα γουστα ειναι φιλε μου :slight_smile:

παντως κοιταξε το σοβαρα αυτο…απο τοοοοσα συγκροτηματα και μεμονομενους καλλιτεχνες να λες τους beatles κατι δε παει καλα :stuck_out_tongue:

1.αυτούς τους red hot chilli pepers δεν τους αντέχω,μου την σπάνε,δεν τους σέβομαι,θυμώνω οταν ακούω τα [SIZE=“1”]κολο[/SIZE]τραγουδά τους ααααρρρργγ

2.Επίσης δεν αντέχω τους lamb of god,disturbed(μίσος…),και όλη την glam και μπλακ μεταλ σκηνη

νο προμπλεμ δεν μπορυν να μας αρεσουν τα παντα

αλλο δεν μου αρεσει κ αλλο τους θεωρω μαλακες 8)

1. Nirvana. Χάλια φωνη ο Κομπεην, και τα τραγούδια δεν τα λες και αριστουργήματα. Στα αυτιά μου τουλάχιστον.

2. Sex Pistols. Ποτέ δε με τρέλαναν, μουσικά δε μου άρεσαν, και το όλο στυλάκι δεν το πάω, επιτέθηκαν ξέρω γω σε οτιδήποτε mainstream κυκλοφορούσε την εποχή τους, ακόμα και τους Pink Floyd, μόνο και μόνο επειδή ήταν mainstream.

3. Bob Dylan. Η φωνή με χαλάει, τα τραγούδια είναι ωραία.

4. Red Hot Chili Peppers. Βαρετοί.

Αυτά.

:roll:

slayer

Γιατί άνθρωπέ μου;Γιατί;:(:frowning:

ε δεν ειναι και περιεργο

ozzy osbourne…γιακ