Ε, δεν είναι δυνατόν να έχουν όλοι τα ίδια γούστα.
Τη φωνή του τη βρίσκω πολύ ενοχλητική, τα τραγούδια του υπέροχα. Αρκεί να τα τραγουδάνε οι Byrds ξέρω γω.
Προφανώς…Το Like a Rolling Stone ή το Hurricane ξέρω γω αν δεν είχαν τους στίχους θα πρεπε να ταν 3λεπτα άντε 4λεπτα
Megadeth ποτέ δεν κατάλαβα το τι μπίμπ παίζουν…
Άσε που τους θεωρώ μια φτηνή αντιγραφή των Μetallica
Βee gees
Το πιο φλώρικο συγκρότημα που έχω ακούσει ρε μάγκες
Άμπαλοι εντελώς
Lady Gaga
Τι να πώ η τύπισσα είναι μια φτηνή αντιγραφή της madonna
Τwisted Sisters
Το χειρότερο heavy metal συγκρότημα
Kι εγω πριν λιγο καιρο δεν πολυγούσταρα, αλλα έχουν ωραία κιθαριστικά σημεία, και αυτό ηταν που με πόρωσε, οταν ακουσα λιγο παραπανω.
Κατα τα άλλα η δική μου λίστα είναι αυτή:
Black Sabbath (με Ozzy) - Κυρίως λόγω Ozzy
Μanowar - Απ’ό,τι έχω δει, ή γουσταρεις ή όχι, δεν υπάρχει μέση κατάσταση
Pain of Salvation
Ακυροι γιατι ΔΕΝ ειναι KOΡΥΦΑΙΟΙ.[-X[-X[-X εκτος αν εννοεις απο τον πατο… εστω κι ετσι συμφωνω.:roll:
Σχετικα με Bee Gees, αμπαλοι?:lol:
Ακου μια τραγουδαρα και θα καταλαβεις ποσο αμπαλοι ειναι…Μεχρι και οι RHCP το διασκευασαν…
Σχετικα με Megadeth δεν ειναι καθολου κακη αντιγραφη καθως εχουν την προσωπικη τους σφραγιδα σε πολλα τραγουδια (ειδικα την περιοδο με Friedman). Δεν μιμουνται απλα, αντιθετα γραφουν υπεργ****α πιασαρικα ρεφρεν και σολο που σου καρφωνονται κατευθειαν στο μυαλο.8)
Queen…δεν μπόρω ούτε να τους βλέπω ούτε να τους ακούω για πολύ…:dunno:
Ozzy Osbourne δεν μπορω να τον ακοθω
Ozzy Osbourne δεν μπορω να τον ακουω
υπαρχει ενα κουμπι που λεγεται edit
Manowar και Michael Jackson είναι οι πρώτοι που μου έρχονται στο μυαλό. Απλά δεν τους αντέχω.
Πώς γίνεται άνθρωπος που ακούει μεταξύ άλλων ροκ/μεταλ να μη γουστάρει Led Zeppelin και Black Sabbath με Ozzy. ΠΩΩΩΩΣΣΣ
Εδω αλλοι λενε οτι ακουνε μεταλ και δεν γουσταρουν ManowaR. Τι να πεις…
ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ είναι οι manowar
Έλα μωρέ για το δεύτερο μαζί σου, ούτε εγώ. Αφού υποκειμενικά πάντα, η φωνή δεν. Πως να το κάνουμε:roll:
Πες τα!
γι’αυτο κυκλοφορησαν και σειρα προφυλακτικων; :-k