Κορυφαιοι καλλιτεχνες που δεν σας αρεσουν

Σωστη…:wink:

Δεν μπορω να ακούσω Slipknot [-X απο metal στερέωμα.

Αλλιώς είναι μακρύς ο κατάλογος :stuck_out_tongue:

έΧουμε κ λέμε…

Ozzy Osbourne
Megadeth
Dream Theater
Maiden
Helloween

και όλοι οι solo κιθαρίστες (Vai, Satriani, Malmsteen etc.)

Θα έβαζα και MANOWAR αλλά επειδή το θρεντ λέει για καλλιτέχνες που σεβόμαστε αλλά δεν μας αρέσουν τους άφησα απ’εξω :stuck_out_tongue:

στην αρχη,με τα 2 πρωτα , ειπα ΓΟΥΣΤΑ ειναι αυτα…

αλλα στο τριτο…ε,μυριζω αμπαλλιαση!

Κοίτα δεν εχω ακούσει κ όλη τη δισκογραφία του satriani αλλα όσα άκουσα τα βρήκα πολύ κουραστικά…όπως είπες κ εσύ…γούστα είναι αυτά:p

Rolling Stones…εμετός.

Πιο συγκεκριμένα;

Δε θα το’λεγα ποτέ έτσι ακριβώς… αλλά έτσι ακριβώς το νιώθω! :stuck_out_tongue:

δεν ειναι ΓΑΜΑΤΟ συναισθημα?:stuck_out_tongue:

Iron Maiden
Metallica
Bruce Dickinson(αν και έχω ακούω πού και πού τραγούδια από την σολο καριέρα του)

Είναι πολύ επιδειξίες.Και κυνηγούν το χρήμα

[-X[-X[-X

Κιεμένα δεν μαρέσουν, κατανοώ, ότι είναι πολύ σπουδαίο γκρουπ, ειδικά η πρώτη περιοδός τους, αλλά δεν τους μπορώ:):!:

Ποτέ δεν τους έχω δώσει ιδιαίτερη προσοχή, αλλά ποτέ δε μου κάτσανε και καλά με τα όσα έχω ακούσει.
Με τεράστια επιφύλαξη λοιπόν, (και δέσμευση ότι θα δοκιμάσω πιο σοβαρά :p) Queen

Ozzy ,δεν μ’αρεσει η φατσα του η φωνη του και η σκηνικη του παρουσια (τα τραγουδια του μ’αρεσουν)

lol! Δικός μου είσαι εσύ! Και εγώ μια από τα ίδια, respectάρω άσχημα και τις 2 μπάντες (κυρίως τους πρώτους) αλλά ποτέ δεν μου κάναν το κλικ όπως έχουν κάνει σε τόσο κόσμο…(καλύτερα ξεχωρίζουμε και από την πλέμπα :p)

Πάντως αυτό για το χρήμα, εντάξει παραπέμπει αλλού το θέμα και δεν θα το έλεγα εγώ…δεν χρειάζεται να το τραβήξουμε τόσο μακριά

Deep Purple, όμως δεν τους θεωρώ κορυφαίους, τραγικά υπερεκτιμημένους τους θεωρώ.

Οι Metallica των τελευταίων 15 ετών, ιδιαιτέρως μετά την μαλακία που έκαναν με το napster, μόνο για φτύσιμο.

Οι Floyd του “Dark side of the moon” και του “The Wall” μ’αρέσουν πολύ λιγότερο απ’τους floyd με Syd Barrett, και Floyd των Ummagumma, Atom Heart Mother, zabriskie point κλπ.

U2 απ’το pop και μετά, “U2 go home” δεν με πείθετε με τα ακριβά σας stage. :stuck_out_tongue:

Scorpions με την ίδια για’μενα ανέμπνευστη μουσική εδώ και 100 χρόνια.

Όχι πως δεν μ’άρεσουν, όμως μου την σπάνε κάτι για’μενα υπερεκτιμημένα standards που έχουν περάσει σε μερικούς, που βλέπουν κάποιους πολύ συγκεκριμένους μουσικούς να παίζουν και τους ακούς να κάνουν λες και εκσπερματώνουν. π.χ. Dickinson, Tool, Malmsteen, Πάτον, buckethead κλπ. Αγνοώντας σταθερά τους πραγματικούς βιρτουόζους της μουσικής, ιδιαιτέρως όταν αυτοί δεν είναι δυτικοί.

yojimbo πας για new user of the month pour moi…
\μ/

Τι λε ρε παιδί μου…

υπερεκτιμημένοι οι Purple wtf.

ας μείνουμε στο “δε μ’αρέσουν” κι ας μη πετάμε τέτοια βρε παιδιά.