Τραγικά υπερεκτιμημένοι οι Purple;;
Πςςςςςςςςςςς
Απόψεις είναι αυτές
Τραγικά υπερεκτιμημένοι οι Purple;;
Πςςςςςςςςςςς
Απόψεις είναι αυτές
Αs I Lay Dying
Avenged Sevenfold
Killswitch Engage
Sonic Syndicate και λοιπα γκεουλα της ιδιας συνομοταξιας
Λίγα λόγια.
ΑρχιΓκεουλες ηθελα να πω
+1:bow2::bow2:
linkin park (πλεον),AC/DC,
συγνωμη αλλα απο ποτε θεωρουνται οι sonic Syndicate κορυφαιο συγκροτημα???
εμενα ποτε δεν μου εκατσαν καλα οι dream theater(πολυ κουραστικοι για τα αυτακια μου:-- )αλλα ενταξει ειναι κορυφαια παντα απο αποψη προσφορας και επιδραστικοτητας…
Οι sonic ειναι ΛΙΓΟ γκεουλες αλλα εχουν βγαλει σχετικα αξιολογη μουσικη αλλα οντως δεν ειναι μεγαλη μπαντα …απο τους dream theatre μονο το forsaken
Όχι, δεν έγραψα πως “δεν μ’αρέσουν”, χαχα, αν τους άκουγα π.χ. στο ραδιόφωνο δεν θα άλλαζα τον σταθμό. Απλά γνώμη μου είναι πως το να τους έχουν πολλοί για Θεούς μου φαίνεται τεράστια υπερβολή. Εγώ την μουσική προσπαθώ να την βλέπω συνολικά, χωρίς ταμπέλες, και έτσι συνολικά όταν βλέπω τα πράγματα μου φαίνονται δευτερεύον συγκρότημα. Anyway, ήμουν σίγουρος πως πολλοί δεν θα καταλάβουν, ιδιαιτέρως σε αυτό το forum είναι απολύτως λογικό.
Διακρίνω έναν ελιτισμό ή είναι ιδέα μου;
Μην ανησυχείς,γράψε εσύ ότι νομίζεις και κάποιος θα καταλάβει.
Εδώ ένας Awake κατάφερε να μας περάσει τον Miles.
Δεν είναι θέμα ελιτισμού αλλά θέμα ρεαλισμού, ξέρω πολύ καλά σε τι είδους e-zine φόρουμ είμαι, και έχω διαβάσει μερικές σελίδες από κάποια threads που γράφουν τα μέλη τα αγαπημένα τους συγκροτήματα η άλμπουμ. Αν έγραφα π.χ. κάτι κακό για τους radiohead στο φόρουμ του avopolis -όταν αυτό λειτουργούσε- θα περίμενα αντίστοιχη αντίδραση. Βέβαια αυτό δεν θα ήταν λόγος για να μην εκφράσω την άποψη μου.
Κοίτα καταλαβαίνω που το πας.
Απλά εγώ αυτήν την λογική εγώ δεν την ασπάζομαι,ίσα ίσα την χλευάζω κιόλας.
Μπορείς να γράψεις ότι θες,από ότι είδος θες και που ξέρεις όλο και κάποιος μπορεί να πιάσει κάτι.Κέρδος θα είναι.
Το να λες όμως π.χ. “οι Purple είναι τραγικά υπερεκτιμημένοι σαν συγκρότημα,αλλά τι κάθομαι και το λέω;Αφού κανείς δεν πρόκειται να καταλάβει εδώ μέσα” είναι τραγικά χαζό για εμένα.
Εξήγησε ότι θες και πιστεύεις και άμα οι άλλοι δεν καταλάβουν οκ.
Επειδή το βλέπω πως πάει για flame η όλη φάση την κόβω εδώ, ιδιαιτέρως επειδή βλέπω πως από νωρίς παίζουμε χαλασμένο τηλέφωνο.
Προφανώς ο καθένας έχει την αποψη του και ειναι σεβαστη…
Πραγματικα μου φαινεται ομως αστειο να θεωρειται ενα συγκροτημα οπως oi Deep Purple υπερεκτιμημένο που επηρέασε κατά ενα πολύ μεγάλο βαθμό αμέτρητα αλλα συγκροτηματα (που κατα πασα πιθανοτητα αρεσουν σε εσενα).
Πραγματικά δεν ξερω απο που να αρχισω και που να τελειωσω.
Απο τα διαχρονικα κομματια υμνους που εχουν γραψει;
Απο τα μέλη που εχουν περασει απο αυτους;
Απο τους πειραματισμούς τους;
Απο τα εκρηκτικά live τους;
Πιστεψε με το rock/metal δεν θα ηταν το ιδιο σημερα χωρις τους Purple (+Sabbath,Zeppelin κτλ)
συμφωνω απόλυτα με τον φιλο που εγραψε “αλλο να μην σου αρεσουν και αλλο να τους λες υπερεκτιμημένους”
Ποιο flame ρε;
Σιγά το πράγμα.Δεν έχω καμία πρόθεση για flame κτλ.
Όπως θες πάντως.
σιγα μην σου περασα κ την γραμμη τηλεφωνου
μοιραζομαστε τις καυλες κ τα κολληματα μας κ οποιος κολλησει καλως…καλα εσενα αμα σε δω στα 30 με λευκη φορμα θα το εχω λιγο κριμα
'‘δεν επρεπε να του περασω το agharta , ηταν μολις 17’ :lol::lol::lol:
@yozimbo
σε παω γιατι δεν μασας κ κατανοω το γιατι 8)
γραφε οτι γουσταρεις
αλλα αμα αρχισουν να σε λενε ‘γραφικο’ μην μασησεις και την κανεις απο δω μεσα:p
friendship request τωρα 8)
Εντάξει τους Purple υπερεκτιμημένους δεν τους λες. Και μόνο που έχουν γράψει το πιο αναγνωρίσιμο ίσως ροκ ριφφ έβερ θα αρκούσε για να μην τους πεις (smoke on the water). Πάντως από τα μεγαθήρια της τότε περιόδου (Sabbath, Zeppelin) προσωπικά τους βάζω λίγο πιο χαμηλά. Απόψεις είναι αυτές βέβαια, οπότε λέγε ό,τι γουστάρεις φίλε yojimbo.
topic:
Κορυφαιοι καλλιτεχνες που δεν σας αρεσουν
'nough said
και μονο το made in japan να ειχαν βγαλει οι purple θα τους ειχα ψηλα στην κορυφη συγκρινομενους με τους οποιουσδηποτε…
η μεγαλυτερη live ηχογραφηση ever και εντελως απειραχτη…
τελος παντων ολα θεμα γουστου ειναι…
και μενα δεν μ αρεσουν π.χ. oi ζεππελιν αλλα δεν θα τους πω υπερτιμημενους επειδη δεν μ αρεσουν…
η τουλαχιστον για το δικο μου γουστο ειναι και για καποιους αλλους οχι…οποτε μονο το αυτακι μας μετραει και το προσωπικο γουστο…
Η αληθεια ειναι πως αλλο πραγμα η εκφραση"δεν μου αρεσουν"και αλλο"ειναι υπερεκτιμημενοι".Δοξα τω Μπαμπινιωτη ελληνικα ξερουμε.Για να μη λεμε και ο,τι θελουμε.