Κορυφαιοι καλλιτεχνες που δεν σας αρεσουν

ε αυτό. δε χρειάζεται να τα φέρνουμε όλα στα μέτρα μας σώνει και ντε.

Εμένα πάλι δε με πειράζει να πει ο οποιοσδήποτε κάποια μπάντα υπερεκτιμημένη αρκεί να δώσει και κάνα-δυο επιχειρήματα.

Γιατί κάτι δηθενίτσες “ξέρω σε τι φόρουμ είμαι” έλλειψη επιχειρημάτων υποδηλώνουν.

iced earth
manowar
judas priest
black sabbath επί dio
scorpions
venom
rotting christ
iron maiden μετά από το “seventh son…”
anthrax
exodus
peste_na_me_fate

γιατί να σε φάμε? γούστα είναι αυτά.

Απλά με το priest και το sabbath επί dio γελάνε και τα τσιμέντα

Σε συνδυασμό με το Maiden μετά το 7th Son

This thread is now about flame wars.

Black sabbath επι ozzy

Για την πλάκα ε! για να κολλήσει με το από πάνω!

και γω black sabbath με ozzy…οxι γενικα αλλα συγκρινομενους με sabbath επι dio και martin…

πιστευω οτι ο o iommi και ο geezer με κανονικους τραγουδιστες ειναι καλυτεροι…!!!:slight_smile:

θα γουσταρα π.χ. το sabbath bloody sabbath instrumental…γιατι οταν βγαινει η φωνη αμεσως το κλεινεις…

για να μην πω για το technical ecstasy…εκει παραπαει το πραγμα…

Και οι Rolling Stones πίσω δεν πάνε…Αντικειμενικά μιλώντας , το θέμα των χρημάτων πες μου πού δεν παίζει…Ειδικά στα συγκροτήματα , είναι τρομερά σύνηθες να εμπορευματοποιούνται ο,τι δημιουργούν.Έχουν φτάσει στο ζενίθ της καριέρας τους και στο ναδίρ της καλλιτεχνικής δημιουργίας.

Υ.γ.:Το επιδειξίες ήταν η πιο κοντινή λέξη στο ποζεράδες.:smiley:

δεν υπαρχουν επιχειρηματα στο υπερτιμημενος…π.χ. λεει καποιος οτι η φωνη του ozzy η του οποιοδηποτε ειναι σαν του ταμπακη απ τα παρατραγουδα και απορει για την επιτυχια τους…

και βγαινει ο αλλος και αντικρουει οτι εχει φωναρα κ.λ.π… και στο τελος παιζεται η κωλοκυθια…

τελος…

night*sky, για κάνε και εσύ μια λίστα.έτσι, από περιέργεια…8)

Σαφώς και υπάρχουν επιχειρήματα στο “υπερεκτιμημένος”.

Στο “μου αρέσει/δε μου αρέσει” είναι που δεν υπάρχουν.

Υπερεκτιμημένοι είναι για μένα πχ οι White Stripes γιατί ξανάπαιξαν 2-3 κλασικά rock riffs και αντιμετωπίζονται ώς big thing των 00’ς. Αυτό δεν έχει να κάνει με το πόσο μου αρέσουν ή όχι όμως.

Ειχα γραψει και παλιοτερα, αλλα για την παρτη σου θα τα ξαναπω…8)
Aπλα πες μου ποσα ονοματα να βαλω, για να ξερω που να σταματησω…Να βαλω 10 οπως εσυ ??

όσα ποθείς…
α, και μη βάλεις μόνο από 00’s!:stuck_out_tongue:

Αντε θα βαλω 20 συγκροτηματα για να βγαλω ολο το αχτι μου…:stuck_out_tongue:

Slipknot
System of a Down
Lamb Of God
Nevermore
Mastodon
Pantera
Nirvana
Sepultura
Dream Theater